217
Billentyűzet figyelő program, minden amit tudni kell róla.
-
abonyitomz #57 mekkora idióta aki ilyen cigány módon LOPJA a jelszavakat , ez olyan mintha egy szegény kislánytól ellopod a heti kenyér adagját. Enyit a keyloggerekről... -
Shadow_THH #56 és ehhez minek key logger
egyébként meg szánalmas vagy
és a legjobb progi ami megjegyzi hogy milyen gombokat nyomtál meg az még mindig a notepad és ingyenes is -
en is hasznalom de csak a sajat gepemen
mektuttam a saját jelszavamat, azota krekörhekör lamanak erzem magam nagyon... -
-
Vlala #53 Szeretnéák bejutni a Nasa gépébe, olyan program kell, ami ezt tudja, htx. :)
Ja, és emailra tudjon rögzíteni.
Néha legszívesebben kidobnám a fejemet az ablakon az ilyen toipicoktól... -
Neoncsoves #52 Szánalmas vagy ember -
:DDDDDDDDDDDD -
khm... és a bizalom hol marad? -
pontosan azért kell, hogy a barátnőm email fiókját megnézzem, meg hogy hol chetel miről... -
Goth #48 sok kis rohadék...
Azt is utálom aki ilyet használ, persze ha arra a célra használja fel hogy mások utána nyomozzon/adatokat tudjon meg :/ -
Az a láma, aki használja... -
egyszer suliban pakoltam fel gépre de pár chatjelszón meg emailen kivül nemsikerült semmi értelmeshez hozzájutni:) -
NEmrossz a keylogger meg tudod vele nézni hogy 1 nap hány karakter gépelsz be xD -
Mióta számít az hacknek, amit több nagy vállalt is forgalmaz? lámák. -
perfect -
de amúgy tényleg, melyikkel lehet beállítani, hogy ftp-re töltse fel a log fájlt? -
Persze, hogy van olyan keylogger ami kér serialt ott van pl a Perfect keylogger. De amúgy a Ghost keyloggert nem mutatja a nod32 sem. Ja, és ahová fel akarom rakni ott ócska AVG vírusírtó van. -
Triplázva :P -
Megerositve :P -
halkan jegyzem meg hogy van keylogger amihez kell serial
-
Thanatos #36 nem illegális csak ha nemtud róla az illető :) bár nem vagyok biztos benne hogy a magyar jogrendszer kiterjede arra hogyha nem tud rola akkor mivan :D -
Kultúráltabban is meg lehetett volna fogalmazni, de a lényeg persze benne van. -
nf,lehet hogy tévedett egy csöppet daxan,de te már megint beleugatsz oylan dologba amihez semmi közöd nincs,neked csak a köcsög vip regedre olyan nagy a pofád,pedig lehet hogy nem kéne. -
"Billentyűzet figyelő program, minden amit tudni kell róla."
Azt kell tudni róluk, hogy a nod32 kiírja. -
Keyloggerhez serial?
Olyan geek vagy, hogy autóvásárláskor megkérdezed, hány Ghzen megy a motor. -
notepad. -
Nem hiszem hogy egy büntipont egy olyan nagy érvágás.
Ja és daxan hogy nem sikerült a botolás akkor már mások accjaira fáj a fogad?
-
:DDD
ja, hackr-n00b 1.22, nekem is olyan volt -
google a barátod, nem?
serialhoz meg astalavista a haver. -
a noob 1.2öt probáld ki, az a legjobb!!!4
-
blackgamer #2 ez csúnya dolog -
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik a legjobb keylogger, honnan lehet letölteni, serial hol van hozzá. Olyanokat tudjon, hogy email,ftp-re el tudja küldeni az adatokat.