The White Council - újabb LOTR-játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
húúú..de jó lesz....csak nehogy elrontsák, mer ebbõl olyan ütõs gamet lehetne kihozni...<#taps>#taps>
Az EA nem csak kiadó, hanem fejlesztõ is egyben, vannak saját fejlesztésû játékai is (BfME, C&C Generals, NFS sorozat, Herri Kókler sorozat, hogy csak párat említsek).
"Azért az electronic artsot ne nevezzük már kölykök gyülekezetének..."
Azért az Electronic Artsot ne nevezzük már fejlesztõnek (kiadó)
Azért az Electronic Artsot ne nevezzük már fejlesztõnek (kiadó)
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
nem.ezzel kevertem össze, mert ez kalandjáték. akkor tényleg ez lesz az elsõ 😊
😊
Nekem egyedül az EAval van bajom, félek, hogy valami nagyon arcade dolog fog kisülni belõle, de azért reméljük a legjobbakat. 😊
Nekem egyedül az EAval van bajom, félek, hogy valami nagyon arcade dolog fog kisülni belõle, de azért reméljük a legjobbakat. 😊
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
" a jatekfejleszes.hu n bejelentik a 16 éves kölykök, hogy MMORPGt akarnak fejleszteni a MAGUS ból,)))"
Azért az electronic artsot ne nevezzük már kölykök gyülekezetének...
Azért az electronic artsot ne nevezzük már kölykök gyülekezetének...
return of the kingre gondolsz?
az hack n slash😊
az hack n slash😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egy úgy emlékszem volt de az eléggé erõtlen volt.
Nekem mindenesetre felkeltette az érdeklõdésemet ez a hír.
Nekem mindenesetre felkeltette az érdeklõdésemet ez a hír.
Ha jól sejtem ez valami egyszemélyes történet alapú RPG lesz, amely Middle-Earth helyszinein játszódik. Ilyenbõl nemhogy tucat nincs, de egy sem. Bízom benne hogy jó lesz.
Azt meg pláne nem értem hogy miért "fÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ", mikor szinte még semmit nem lehet tudni róla...
Azt meg pláne nem értem hogy miért "fÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ", mikor szinte még semmit nem lehet tudni róla...
eh...fÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hú de eredeti koncepció,))) Ha nincs tucat ilyen, akkor semennyi
Kicsit olyan feelingje van ennek a hirnek, mint amikor a jatekfejleszes.hu n bejelentik a 16 éves kölykök, hogy MMORPGt akarnak fejleszteni a MAGUS ból,)))
Kicsit olyan feelingje van ennek a hirnek, mint amikor a jatekfejleszes.hu n bejelentik a 16 éves kölykök, hogy MMORPGt akarnak fejleszteni a MAGUS ból,)))
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
huuh ez biztos nagyon király lesz!legalábbis sztem...