117
-
#37 Egy csomó kérője van a klubnak, akik szeretnék megvenni.Többek között a Michael Neville féle konzorcium is befektetne a csapatba, de itt van az Ericcson féle üzlet is ahol egy arab pénzember venné meg a klubot és így a svéd lenne a managger.Aztán itt van még a Nicholas Padfield féle konzorcium is, akik szintén tulajdonosai lennének a klubnak.Kiváncsian várja minden Villa fan a fejleményeket. -
gergelyanevem #36 nincs még szezon. nyugi :D -
#35 Sehol senki? -
#34 Hallo Villások?Merre vagytok? -
#33 Nem hiszem, hogy Ericsson megy oda.Egyes infók szerint Curbs lesz a Villa edzője.Csak még új és jó játékosokat kéne igazolni, mert az elmúlt szezon eléggé gyenguszra sikerült. -
#32 kell a hely Erikssonnak -
#31 De miért? Szerintem jó edző volt... -
#30 David O'Leary távozik az Aston Villától.
Cikk: http://www.premierleague.com/fapl.rac?command=setSelectedId&nextPage=enNewsLatest&id=1313335&type=com.fapl.website.news.NewsItem&categoryCode=NewsLatestFAPremierLeagueNews -
#29 Na és akkor infók a klubról.
Alapítva: 1874
Stadion: Villa Park, Birmingham. (42,700 férőhelyes)
Szine: Bordó-Világoskék
Klubelnök: Dug Ellis
Csapatmenedzser (edző): David O'Leary
A csapat eredményei pedig:
European Cup: 1982
European Super Cup: 1983
Inter-Toto Cup: 2001
FA Cup: 1887, 1895, 1897, 1905, 1913, 1920, 1957
League Cup 1961, 1975, 1977, 1994, 1996
First Division Champions: 1893-94, 1895-96, 1896-97, 1898-99, 1899-1900, 1909-10, 1980-81
Second Division Champions: 1937-38, 1959-60
Third Division Champions: 1971-72
FA Youth Cup: 1972, 1980, 2002,
-
#28 A csapat hivatalos linkje: http://www.avfc.co.uk -
#27 -
#26 Akkor itt van néhány kép a csapatról és a klubról.
[IMG]http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41184000/jpg/_41184060_baros203gi.jpg
Itt a stadionjuk, a Villa Park:
[/IMG] -
#25 nem arról van szó,mert elfér,csak kopizz be egy infot,meg képeket,mert sokan vannak sg-n,akik nem ismerik az aston villát -
_Vegeta_ #24 Ha mar van foci tema, akkor elfer egy aston villa topik. :) -
#23 Bocs, nem ismertem az itteni szokásokat.De akkor arra kérem az illetékeseket,hogy töröljék ezt a topicot, mert eléggé felesleges.Tévedtem, bocs.Kösz. -
Monoton #22 :SA:D::SAD:S -
_Vegeta_ #21 Majd csinalok magamrol kepet aston villas mezbe az jolesz? :D -
Monoton #20 -
#19 itt mindenki ismeri(legalábbis majdnem mindenki,de akik ide írtak,az mind ismeri),csak úgy szokás,ha nyitsz egy csapatnak topikot,akkor a klubról infokat teszel be,és képeket. -
_Vegeta_ #18 Spanyol, illetve szovegesen a portugalt. :) -
#17 Nem nézek klubfocit, mégis ismerem a csapatot... -
Monoton #16 melyik bajnokságot követed ? -
_Vegeta_ #15 Jo csapat szeressuk, csak mar egy ideje nem kovetem az angol focit. :) -
Monoton #14 Kis nfo -
Monoton #13 nade ha nyitsz egy topikot egy focicsapatnak akkor gondoljuk hogy ismered is!
szval várjuk az infokat :) -
gergelyanevem #12 nincs probléma, csak ha minden szimpi csapatnak nyitnánk topikot... -
#11 Persze, csak szimpatikus csapat és azért gondoltam,hogy nyitok neki egy topicot.Nem volt jó húzás, hát ez van. -
#10 sztem jó kis csapat és igaz lehet attól is tiszteletreméltő egy klub hogy nem ölik bele a milliókat mint pl a mocskos cselzibe! -
gergelyanevem #9 ismerjük, de túl kicsiny a szurkolótábora itt az sg-n, sztem, neked is mintha egy másik cspatért jobban dobogna a szíved -
#8 Hát bíztam benne, hogy ismeritek, elvégre a Premier Ligában szerepel a csapat, ráadásul a századfordulón a legjobb csapat volt angliában.Elég patináns klub, igaz nem divatcsapat mint mondjuk a Chelsea.Ja és többek között Milan Baros is itt játszik.De látom sok értelme nem volt ennek a topicnak, mert nem ismeri senki.... -
#7 nah asszem holnap a tápiószecsőnek topik nyílik
legalább valamit monjd a csapatról mert ennek így sok értelme nincs -
Monoton #6 te valami olajsejk vagy? -
#5 én csak a 3d sex villat ismerem XD -
gergelyanevem #4 szimpatikus csapat, de nem több ennél :) -
#3 Milyen villa? evő vagy lakó vagy... -
#2 ha megnyitottad, akkor mesélj legalább a csapatról valamit, azaz mutasd be nekünk mert gondolom ismered
köszönöm -
#1 Sziasztok!Aki szereti az Aston Villát, vagy szívesen fórumozna a Villával kapcsolatban, az írjon.