Aston Villa
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyik bajnokságot követed ?
REAL MADRID
Jo csapat szeressuk, csak mar egy ideje nem kovetem az angol focit. :)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
nade ha nyitsz egy topikot egy focicsapatnak akkor gondoljuk hogy ismered is!
szval várjuk az infokat :)
szval várjuk az infokat :)
REAL MADRID
nincs probléma, csak ha minden szimpi csapatnak nyitnánk topikot...
Persze, csak szimpatikus csapat és azért gondoltam,hogy nyitok neki egy topicot.Nem volt jó húzás, hát ez van.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
sztem jó kis csapat és igaz lehet attól is tiszteletreméltõ egy klub hogy nem ölik bele a milliókat mint pl a mocskos cselzibe!
Glory Glory Man United!!
ismerjük, de túl kicsiny a szurkolótábora itt az sg-n, sztem, neked is mintha egy másik cspatért jobban dobogna a szíved
Hát bíztam benne, hogy ismeritek, elvégre a Premier Ligában szerepel a csapat, ráadásul a századfordulón a legjobb csapat volt angliában.Elég patináns klub, igaz nem divatcsapat mint mondjuk a Chelsea.Ja és többek között Milan Baros is itt játszik.De látom sok értelme nem volt ennek a topicnak, mert nem ismeri senki....
nah asszem holnap a tápiószecsõnek topik nyílik
legalább valamit monjd a csapatról mert ennek így sok értelme nincs
legalább valamit monjd a csapatról mert ennek így sok értelme nincs
Avanti Crociati!
te valami olajsejk vagy?
REAL MADRID
én csak a 3d sex villat ismerem XD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
szimpatikus csapat, de nem több ennél :)
ha megnyitottad, akkor mesélj legalább a csapatról valamit, azaz mutasd be nekünk mert gondolom ismered
köszönöm
köszönöm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Sziasztok!Aki szereti az Aston Villát, vagy szívesen fórumozna a Villával kapcsolatban, az írjon.
← ElőzőOldal 3 / 3