7
-
Morden23 #7 A NASA még nem talált olajat semelyik bolygón. -
LowEnd #6 "Példaként említik, hogy egyetlen dokumentum lekérése 13 leütést igényel, miközben egyes esetekben több mint 100 ezer anyagot tárolnak. Ezen hivatott változtatni a Sentinel program, amely azonban szintén kritikákat szül."
Hülye vagyok, nem értem... egy dokumentum lekérése 13 leütéssel nem rossz. 13 byte elküldésével sem, de az nem is leütés. Valaki mondja meg a tutit -
Tiberius B #5 Látványosabb:-) -
#4 "Mindez ugyanis 337 millió dollárt emésztett fel"
irakra nem sajnálják az évi 72 milliárd dollárt, de a NASA-nál már megszorítások vannak az évi 20-30 milliárdnál, mert az is sok oda, itt meg már 0,37 millárd dollár miatt pattognak. Persze, háborúra kell költeni. -
Tiberius B #3 Na most rákölthetnek pár milliárdot egy rendszerre, aminek használata esetén teljesülnie kéne:
1. rendszer kiskapuinak száma=emberi tényező
2. bugok száma minimum
3. kényelmes:-) [új szempont, a többi teljesülése nélkül nincs értelme, ergo sohasem teljesül]
A szempontok alapján látható az új rendszer bevezetésénekl értelemnélkülisége.
:-DDDDD
Na ne már. Ők a "világ urai" () és ez mégis ekkora gond, ez max. megmosolyogtató.
Ám...
A rendszerre ráfér a frissítés, mint minden rendszerre, bár akár az is lehet szempont, hogy: már kiismerték, a bugok és kiskapuk száma már jócskán lecsökkent
A döntés nem könnyű, reméljük mégis, hogy jól döntenek.:-)
#1-re: tesztelni és tervezni is kell, és azokat sajnos ki kell fizetni, hiába bukik meg az egész. Sajna ez még rájuk is érvényes:-) -
junior117 #2 De gyorsak voltak ??
Precedens értékü itélet született és van üzenete is ha betörsz amerikába akkor börtön. -
sonicXX #1 "hogyan-nyúljunk-le-vaskos-pénzkötegeket-kormányprojektekből.txt" c. fájl. Mint az sejthető, a világon nem egyedül széphazánkra jellemző hogy az ilyen projektekből valakik hülyére szedik magukat pénzzel.
Persze az is lehet, csak én nem értem mi kerülhet egy ilyen szoftverrendszeren $104 millióba (az meg főleg gyanús, hogy ekkora összeg melett a projekt "kudarcot vallott"). Hogy tud kudarcot vallani? Miért? Odaát a munkát előre fizetik ki, nem átvétel után? Hihetetlen ez a nagylelkűség...