7
  • Morden23
    A NASA még nem talált olajat semelyik bolygón.
  • LowEnd
    "Példaként említik, hogy egyetlen dokumentum lekérése 13 leütést igényel, miközben egyes esetekben több mint 100 ezer anyagot tárolnak. Ezen hivatott változtatni a Sentinel program, amely azonban szintén kritikákat szül."

Hülye vagyok, nem értem... egy dokumentum lekérése 13 leütéssel nem rossz. 13 byte elküldésével sem, de az nem is leütés. Valaki mondja meg a tutit
  • Tiberius B
    Látványosabb:-)
  • Darth Sith
    "Mindez ugyanis 337 millió dollárt emésztett fel"
    irakra nem sajnálják az évi 72 milliárd dollárt, de a NASA-nál már megszorítások vannak az évi 20-30 milliárdnál, mert az is sok oda, itt meg már 0,37 millárd dollár miatt pattognak. Persze, háborúra kell költeni.
  • Tiberius B
    Na most rákölthetnek pár milliárdot egy rendszerre, aminek használata esetén teljesülnie kéne:
    1. rendszer kiskapuinak száma=emberi tényező
    2. bugok száma minimum
    3. kényelmes:-) [új szempont, a többi teljesülése nélkül nincs értelme, ergo sohasem teljesül]
    A szempontok alapján látható az új rendszer bevezetésénekl értelemnélkülisége.
    :-DDDDD
    Na ne már. Ők a "világ urai" () és ez mégis ekkora gond, ez max. megmosolyogtató.
    Ám...
    A rendszerre ráfér a frissítés, mint minden rendszerre, bár akár az is lehet szempont, hogy: már kiismerték, a bugok és kiskapuk száma már jócskán lecsökkent
    A döntés nem könnyű, reméljük mégis, hogy jól döntenek.:-)

#1-re: tesztelni és tervezni is kell, és azokat sajnos ki kell fizetni, hiába bukik meg az egész. Sajna ez még rájuk is érvényes:-)
  • junior117
    De gyorsak voltak ??
    Precedens értékü itélet született és van üzenete is ha betörsz amerikába akkor börtön.
  • sonicXX
    "hogyan-nyúljunk-le-vaskos-pénzkötegeket-kormányprojektekből.txt" c. fájl. Mint az sejthető, a világon nem egyedül széphazánkra jellemző hogy az ilyen projektekből valakik hülyére szedik magukat pénzzel.

Persze az is lehet, csak én nem értem mi kerülhet egy ilyen szoftverrendszeren $104 millióba (az meg főleg gyanús, hogy ekkora összeg melett a projekt "kudarcot vallott"). Hogy tud kudarcot vallani? Miért? Odaát a munkát előre fizetik ki, nem átvétel után? Hihetetlen ez a nagylelkűség...