Behemoth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
de a Slave Shall Serve album nekem nagyon a top-on van most😊
hópihe
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
néhányan túlságosan komolyan veszik a zenét... 😊
¡Hala Madrid!
de az Pandemonic Incantation-ra esküszöm😊
A sebességbõl néha visszavesznek, középtempóig, ami jót is tesz a zenének, amúgy elég egyhangú és egyforma lenne a zene. A gitárszólókat újfent meg kell említenem, színt visznek a zenébe dallamosságukkal, elég kontrasztos is lesz így a hatás. Mondjuk nem baj. Néha meglepõ módon egy-egy rövid flamenco gitártéma is felbukkan a dalokban, tetszetõs.
A szövegek ultrabuta sátánisa vackok, de hát mindig van sok tizenkét éves, aki még besz.pja az ilyesmit és õ is az ördög gyermekének hiszi magát.
Nergal hörgése hosszú távon fárasztóan egysíkú, a zene nem lenne rossz, kicsit zeneibbé kellene tenni, így csak az elvakult fanoknak fog tetszeni. Igaz, van belõlük épp elég. Pedig kifejezetten vannak izgalmas, jó pillanatok a lemezen, de egyvégtében kifejezetten fárasztó.
(az utolsó pár mondatot megcáfolnám, szerintem nagyon jóó)
kép1
kép2
Szinte alig ismertek, de a zenéjük jó...
videó
hópihe