42
Big Daddy Kustomize
-
Vlala #42 Ismét elölről kezdték építeni a limokoptert.
Picit uncsi.
Negyedszerre már én is építem velük, igaz, csak Ladából meg kerti budiból :) -
#41 Job ha hozzá szoktok a dc így adja a műsorait. -
#40 a boyd hot rodot is ismétlik mert az egyik faszit 2 hete kirukták mostmeg ott vigyorog -
#39 Remélem nem csak azért mert ennyí részük van.
Amúgy a discovery chanelnek ez szokása. -
Vlala #38 Most abban mi a jó, hogy megismétlik az egy hete vetített részeket? -
#37 De állítólag ő a nulláról indult. -
#36 mint sok másnak is ott -
#35 Nem semmi egy kecója van... -
#34 nemá -
#33 pont az ellentétét gondolom. :P -
#32 nemláttam :c -
#31 Izlések és pofonok.
Nekem a brenyák kifejezetten tetszik.
Láttátok Big Daddy házát? -
#30 ja meg nagycsöcsü csajok dinamital :C -
Vlala #29 Főleg lakókocsikat. :) -
#28 Braniac szánalmas hoznak robanoszert azt fölrobantanak valamit hát kurvára nem
szorakoztato Mythbusters 1000szer jobb -
MrTressy #27 Braniac se rossz bár az a Mythbusters angol kompintása mivel az "Állitólag" az amcsi -
praksi #26 *az angol neve Scraphead Challenge (vagy vmi hasonló)
meg kimaradt a Mythbusters. elképesztő az a két arc :D -
praksi #25 Amcsi motorok, meg ami bejön a Fából vaskarika -
Vlala #24 Ez eddig oké, de öt sorozat ugyanazzal a sablonnal, már nem kicsit unalmas. -
winnie #23 az ehhez hasonló reality műsorokba kell írni valami konfliktust, de az írók nem mindig erőltetik meg magukat. sok a valóságshow, néha sablonokat kell használni. -
Vlala #22 Igen, a címből hiányzik egy R betű.
buli a műsor, ezek az őrültek egy rollerbe is építenének jacuzzit... csak azt únom már ezekben a Discoverys építgetős-szerelgetős műsorokban, hogy mindenki vietnami háborús emlékjárgányt készít, és az egész műsor arról szól, hogy nem készülnek el határidőre, emiatt a főnök ideges, a többiek meg magasról tesznek rá. Cseppet sablonos :( -
#21 A limocoptert láttátok? -
#20 a Boyd ost -
#19 én a hot rod -os sorozatot szeretem -
#18 mer' te szarbólhugyból összeraksz egy olyan hot-rod-ot mint amit ők készítenek? -
#17 amit láttam belőle, az nem volt rossz. a főnöknek természetesen itt is nagy az arca. -
#16 Asszem ő az. (2 részt láttam csak eddig) -
#15 az OCC mindent visz :)
meg erőlködnek ezek a roncsvadászok,h összegyűjtenek minden szart,és akkor csinálnak vmit. -
LeePí17 #14 Rimp My Ride
Riders
The Car Is Born (asszem ez a neve)
nekem ezek teccenek
+az O.C.C tím :D -
#13 fú a hotrodos az nagyon gagyi,meg ott csak 1-2 ember ért igazán hozzá,a többi az 0 -
#12 az amcsi motorok az tényleg jó.de mondjl már róla vmit.az a kalapos lenne a big daddy? -
#11 Egy fokkal jobb mint az Amerikai Hotrod-ok de nem közelíti meg az Amcsi motorokat.
Ja, és unalmas. -
#10 Sztem jó műsor lesz ez.
Még új. -
#9 amcsi motorok powa :) -
hokotro #8 Azt hittem B.D.Laci.De az egy dagadt csira. -
#7 na én meg azt vélem idegesítőnek. -
#6 Miért? Szerintem a töbi motor építős sokkal uncsibb . -
#5 Szerintem is, es ha meglatom azt a ritkaszar vinnyogo reklamjat, azonnal mute-zom a TV-t. Eszmeletlen idegesito meg a reklamja is. Amcsi motorok power :) -
#4 Eddig a legunalmasabb szerelőműsor a legellenszenvesebb szereplőkkel. -
#3 Tudom lemaratt az r a port.hu-ról másoltam be a címet. (elég új vok itt meglkehet kérni a modikat v-hol hogy javítsák ki?) Az unalom tág fogalom sztem egyén függő. Nekem például az amcsi motorok nagyon uncsi de rengetegen meg azt szeretik.