PS autótuning szavazás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xtuner1991
Droidka

HURRICAN
Hassan B

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

zolo
Harly , a kerék nagyon pixeles , nekem ez tetszik leginkább külsõre 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

hassan b
német külsõ
amcsi belsõ (Y)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

harly 18 , a festés picit pixeles(pl. a tetõnél)..
de tetszik a kocsid 😊

Harly18
Indulhat a szavazás! 😊

Harly18:

Czdano:

Tzsoltika:

Hassan B:

Danman:

Droidka:

Hurrican:

LeePí17:

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Casillas
azért kiválasztottad a legkockásabb jelût 😊
de szó se róla, rosszul emlékeztem, sry

Vivimos por ti, vence por nosotros.

TCelica
Tessék egy GTO. 😄D
(a pixeledés az explorerem miatt van, állítólag ...)

TCelica
te valamit nagyon elnéztél akkor
a ponitac GTO mióta így néz ki, mutassak képet?

Picar77
tévedsz az egy bmw-rõl van 😄

()() (^^)

annak nem is ilyen az eleje =)

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Casillas
az a BMW formátum engem inkább egy Pontiac GTO elejére emlékeztet, bár lehet hogy tévedek....

Vivimos por ti, vence por nosotros.

VRSDM
most nézem én is a crt-n valóban nem látható annyira, az én gépemen (tft) tökéletes... mind1mosmár

u dont have to listen anybody else but me

Gunnersboy
nekem ezen a gépen csak ugy látszott ha kijelöltem a képet 😮
(nem a laptopomon -.-)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Picar77
az irás nem nagyon látszik de amúgy jó lett a banner

()() (^^)

Gunnersboy
wáháh kaptam 2 szavazatot <#smile><#smile>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zsolesz92
huh hát az árnyékolásrolteljesen megfeledkeztem, bár láthatod, a keresztbe menõ fém alá (nem tom mi az 😄) tettem árnyékot

VRSDM
tükrözés és csillanás kéne rá, hogy ne legyen ilyen matt, amúgy jó 😉, ja és árnyékold már be azt a rácsot, igy olyan mint valami papír 😊
amúgy jóez (meg a beömlõ jobb szélén felül, nincs rátéve az ívre mig baloldat meg igen.

zsolesz92
meg akkor má azt is leirom, hogy nem ide szántam xD a normál topikba akartam

zsolesz92
jah azt még elfelejtettem odairni, hogy tudom, az eleje eléggé hasonlít a rágógumira, majd valahogy megprobálok még játszani a szinekkel , eddig nem jött ennél jobban ösze

zsolesz92
Sziasztok!
rég nem alkottam semmit ps-sel.
"Úgy éreztem, alkotnom kell valami komolyat! Úgy érzem, sikerült!"-Idézet Zsolesztõl 😉

eredeti
még nem fejeztem be teljesen, észrevételeket várom!

VRSDM
csináltam egy e heti bannert ...

DJ Skyline
sosincs úgy! csak akkor ha 2 óra alatt érkezik 3 szavazat! a 3 autó közül való szavazásnál van 1 nap, hogy legyen idõ átgondolni, meg mire eljutunk oda, hogy szavazni lehessen, addigra már este 9-10 óra, és a társaság egy része etûnik! mikor a legjobbat kell megszavazni, ott 1 óra, mert az autókat sorban teszik be az emberek a topikba, így kialakul mindenkiben egy kép, hogy nagyjából kire fog szavazni!

nem úgy volt hogy 1 napig lehet szavazni?

VRSDM
nincsenek itthon a szüleim, és jó késõn jönnek! átnézel? <#wink><#nyes>

😉

Harly18
Élni él, de már õ nyert, úgyhogy nem sokat számít, de neki biztos 😊

VRSDM
a tegnapi elbénázott szavazatom él ? vagy nem?
mert inkább tenném SZABI-ra ;]

pill és teszem a 3 képet ! 😊

Czdano
Bár már látom nincs sok értelme de én japepre szavazok a festés miatt! Nagyon ottvan..yeah megint kaptam 1 szavazatot (a tigris miatt 😄DDD)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

DJ Skyline
eredetileg már 8-kor vége kellett volna lennie! jelenleg Harly-nak van 3 szavazata, még 4 kéne neki, hogy átvegye a vezetést, a többieknek meg még több!

Harly18
Én írtam, hogy ha többet rak be valaki és nem ír ode semmit, akkor nekem kell eldöntenem és ez tûnt a véglegesnek. Sajnálom, de nem hiszem, hogy a hátteren múlna a végeredmény...

Sedov
elkéstem? :o

Sedov
Gunnersboy

DJ Skyline
itt a vége, nem húzzuk tovább, Szabi nyert 6 szavazattal! grat neki!

ngcsnet
írhatok egy kis véleményt?😊
remélem jól fogadjátok a kritikát, hisz építõ jellegû szándékkal írom😊

czdano: szép, nincs rajta hiba max a felnik hatnak kicsit furán, de az csak a kocsi miatt van, én nem tennék ilyet erre a kocsira, bár ez nem a te hibád😊

suna: a karom matrica nem passzol, a lökhárítóra rálóg, opacityt le kellett volna picit venni layernek, a szélvédõ piros, a többi ablak kék (?), plusz az árnyék, és a kocsi kontrúrja pixeles,

xtuner: háttér más szögben, neon túl sok, matricák, karbon az okés, de enless felirat meg a küszöbön nem simulnak a formára, 2d hatásúak

hassan b: hibátlan munka, nekem legjobban ez tetszik, de kevés benne a módosítás, és szerintem a versenyben az sokat nyom😊

gunnersboy: jó, jó, hassan b színvonalán van, tetszik, de szintén mintha üres lenne😊

goruck: orr-rész módosítás otromba, de szép😊 viszont a háttér nagyon ferde, + neon piros színe picit elüt

szabi'91: nagyon szép, bár találhatnék rajta hibát, az ötlet tetszik, sorozatgyártásra kész autó 😊 hûtõ, mustang-grill teljesen okés, zsíír😊

picar: szép, ötlet itt is tetszik, de az orr túlságosan belül van, pl. ha 3d-ben elforgatnánk, a kocsi nagyon ferde lenne orr-részben😊

harly: jó munka, színvonalas VT, tetszik😊

japep: szép, a színátmenet ügyes, de kevés a módosítás, spoiler meg nem kellene sárgának lennie

szavazatom: szabi1991

xtuner1991
Szabi1991

xtuner1991
ááááááá nekem rossz autómat rakták be.

Picar77
Szabi1991

()() (^^)

Harly18: 3
Szabi1991: 3
Goruck: 2
Gunnersboy: 1
Picar77: 1
Czdano: 1

Hassan B
Magamra szavazhatok? 😛
Ha nem akkor 'Goruck'!

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Megint lemaradtam a kocsituningolásról meg még nincs is kész, de nekem a Goruck autója tetszik a legjobban. Grat!

Harly

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

tigerbácsi
ekkolákko!

én a kékre szavazok a tigrisesre! bocs de nem értek hozzá! az néz ki yooo, mert ott van a jelem 😊

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

TCelica
1.
Harly18.
Maradt az eredeti állapot ... ez jó mert én ilyen kocsit alapból nem piszkálnék 😊))
Különösen tetszik az angyalka is 😊)
2.
Picar77.
Nagyon csini lett és BMW formában.
A felni is nagyon tetszik, és az a szárny 😊)
Gratula. <#eljen>

viktor9999
Ha lehet kettõre szavazni akkor Szabi1991 és Picar77 ,ha nem akkor csak Szabi1991!

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

Olcsóvér
Picar77

Acer Aspire one

harly18..

bár Picar é is szép , de harly-é jobban tetszik 😊

direkt maradt fen 😛

DJ Skyline
a Mustang emblémát még leszedhetted volna 😊