PS autótuning szavazás
Oldal 1 / 22Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a kérdésem lenne h itt is az van h feldobtok egy kocsit h tueoljatok gyerekek
aztán X idõ múlva beküldik??
ha igen mennyi az az X idõ??😄
lehet én is beszállok😛
aztán X idõ múlva beküldik??
ha igen mennyi az az X idõ??😄
lehet én is beszállok😛
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
az ott camouflage akar lenni
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
érdeklõdés hiányában a mai verseny elmarad, törlõdik, ahogy tetszik! részletek és fejlemények a másik topikban!
eredeti:
dmx:
air12:

dmx:
air12:

3-an vannak elsõ helyen, szerintem aki szavazni fog az már abból a 3-ból válogasson! air12, xtuner, Penec
Eddig igy állunk:
1. Air12 és Penec(én) 2 szavazattal.
2. Gibor és xtuner1991 1 szavazattal.
még elvileg van 5 perc
1. Air12 és Penec(én) 2 szavazattal.
2. Gibor és xtuner1991 1 szavazattal.
még elvileg van 5 perc
most kicsit kevesebb a felhozatal, de íme az eheti munkák:
Penec
istenostora (bár nem mondta hogy most végleges, nem végleges, újabb verziót sem mutatott, de azért ki tudja, lehet ez lesz a befutó)
Gibor
xtuner1991
air12
Penec
istenostora (bár nem mondta hogy most végleges, nem végleges, újabb verziót sem mutatott, de azért ki tudja, lehet ez lesz a befutó)
Gibor
xtuner1991
air12
azé nem mindegy hogy most 14/15 éves vagy, vagy 13/14 <#beka2>#beka2> XD
94-es vok és 13... én már csak tudom
UI: Jöhetnek az autók Szabi (a számot inkább nem irom oda XD )
94-es vok és 13... én már csak tudom
UI: Jöhetnek az autók Szabi (a számot inkább nem irom oda XD )
Szabi1991 <#eljen>#eljen>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
91 😛P
<#gonosz1>#gonosz1>
Nem szemétkedni akarok, de még sose láttalak itt, és hogyhy nem szavazol, akkor inkább ne is mondd, hogyha nem szoktál ide járni!
hát nemaz hogy nem tetszik.. de mindegyikbe van nagoyn jól látható hiba ezért egyikre se szavazok....
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
nemtetszik 1ik se ? 😄DD
nem akarok köcsög lenni de én nem teszek szavazatot sehova...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Air12
pff, 1x má' linkeltem..
Oldal 1 / 22Következő →