23
-
#23 Nagyon jó film! -
Devvo #22 ez jó film -
winters123 #21 nekem tetszett. Végre nem egy szuperhős vagy egy hiró -
#20 Jó kis film ez, habár a néger srcot én is felpofoznám....
-
RpPRO #19 Jo a filmkritika, Mate, jo iroi venad van. :) -
menon #18 Naggyaon kemény volt!Régen láttam ilyen jó filmet! -
#17 Az Olasz Meló-ban is teljesen korrekt :). -
wanek #16 Nekem eredeti hanggal van meg mindkettő... -
winnie #15 lehet, hogy abban is normális, szinkesen láttam, de a szerep kevésbé normális:) -
wanek #14 Más filmem nincs, amiben ez az ember szerepel, csak ez a kettő. Milyen filmben van szerinted normális hangja? De olyat írj, amit láttál is. -
winnie #13 jajj, lehet, hogy mégsem olyan jó válsztás:) -
wanek #12 Közben mégiscsak megnéztem, hogy melyik filmemben szerepel még. A "Galaxis útikalauz stopposoknak" c. filmben is játszik, majd meghallgatom, hogy ott milyen. -
wanek #11 Nem néztem utána, hogy melyik filmemben szerepelt még a csoki, hogy meghallgassam, hogy máshol milyen hangja van (természetesen az eredeti angol hangról beszélek). Nyávog végig, tényleg idegesítő. De esetleg segíthetnél, hogy melyik filmben hallható "igazából" a hangja... -
winnie #10 remélem azért nem hiszitek, hogy igazából is ilyen a hangja:)
egyszerűen ez volt a lényeg, hogy egy idegesítő rabot kellett eljátszania. gondolj bele bruce w. helyzetébe. nem elég, hogy alkesz, de még ilyen rabja is van:) -
wanek #9 Ez engem is idegesített. De biztos vannak olyanok, akiknek ez bejön, mert a rap-pelős világban is van jópár csokigyerek, akik ilyen hanggal értek el sikereket. -
nenad #8 engem is baromira idegesittet a neger srac szovege/hangja. Komolyan mondom 2 percnel tovabb nem lehet hallgatni..
-
Inquisitor #7 Tényleg! Clint Eastwood ... azért volt ismerős a buszos jelenet. Csak ő egy nőt szállított, és kissé messzebb. -
marcias #6 Sztem teljesen nézhető a film. Nem sorolnám a gagyi akciófilmek közé. -
marcee #5 "egyenlőre iparkodjunk nem komolyan venni." Ááááá! Egyelőre!!!
A film meg sz@r, elég lett volna annyi is. -
Tiberius B #4 Remélem nem ezek a stinkronok lesznek, mert sajna erre kényes vok:-) Egyébként jónak tűnik. biztos megnézem vmikor:-) -
wanek #3 Nem egy alapfilm az biztos, de annyire nem is rossz, mint ahogy a cikkíró beállítja. -
winnie #2 kár, hogy nulla eredetiség van benne - clinteastwood már megcsinálta párszor ezt a filmet 20-30 éve:( -
gyuri12 #1 ez jó film lesz?me akkor lehet megnézem...