18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabeszgabe
Köszi

http://www.bmwsbanditak.gportal.hu/ Nézd meg!

gigamen
Úgy legyen akkor lehet mégis bevárlak<#buck>
kazai21
Nyomom neki majd,és talizhatunk..xD😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

gigamen
Én meg pont itt vagyok Hannovernél Amsterdamba megyek
kazai21
Én is lassan indulok Hannoverbe😊
Csak belövöm a kormányt és kajolok😄

gigamen
Vettem pár dolgot az esti vacsorához,de nem várok sokáig indulok tovább mert szorít az idõ
gigamen
Nagyon szép lett ez a koszolódás a pótkocsin.Meg se mosd<#buck>
zsolt015
miért van hogy ha a 1-06 packet akkarom fel tenni ez van?

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

De jól néz ki a traileren a piszkosítás!!!milyen programmal lett a skin csinálva?

HEMAXXI
DE NEM JÖTTEM RÁ HOGY HOGY KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TDU NICK:anudis0000[hun]

Ikarus EAG
köszike szépen.

Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!

krisztianp16
Szép kis gép...😛

Idioták kiméljenek!!! :)

krisztianp16
Senkisem azzal jöt a világra,csak meg tanulta használni...

#30338:Most pihen vele,neki ált egy privát mappnak.Amugy mikor jössz msn-re?😄

Idioták kiméljenek!!! :)

Rubio
Eggyel alattad lévõ hsz-ben az miért nem jó?

Rubio
Úgy, hogy megvárod amíg leszállítják (Ez ált. 24 óra.) abba a garázsba / városba, ahol a játékot elkezdted, majd elmész oda és belépsz, s ekkor már le tudod cserélni...

zsolt015
hello keresek egy scaniat http://db.truckerfan.de/comment.php?dlid=971 itt van csak nem tom letölteni van aki tud másik linket elöre köszi csoki

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

Rubio

Scania 143M v8 500

letöltés

Használd / használjátok egészséggel!

Ikarus EAG
hogy?

Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!

leho94
garázsban átkell venni.

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Ikarus EAG
vettem kamiont és mikor kimentem a menübõl még mindíg a régi kamionban ültem
Valaki help!!!!
Egyébként tök jól néznek ki a gépek
😄

Prémium driver

Jamaica a Jamaicaiaké.

Ikarus EAG
én vettem egy kamiont és mikor kiléptem a menübõl még mindíg a régiben ültem ez mirt van és hogyan lehet megoldani?

gigamen
Ott van belinkelve nyisd már ki a szemedet.<#lama>Már belinkelték neked töltsd már le.
kazai21
Léccives fejezzétek be.

süni96
hát én nem néze met nekem így király a mod mappa]<#hehe><#hehe>.nekem nem kelll<#buck><#buck>

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

HEMAXXI
néztem mindenhol pls ha te tudod akkor linkeld be:@

Gergő1991
helló meg tudná nekem valaki mondani h hogyan tudom a kamion fülkében a nézettet meg emelni mert nem látok ki a kormánytól?De nem az egeret kérdezem.Elõre is köszi.

HEMAXXI
vki megtudná mondani hogy honnan tudnám letölteni a BmL truck pack-et elöre is kösz

gigamen
1 oldalon keresztül irták neki hogy mit hogy kell csinálni,volt vagy 20 hsz-a egymás után amit egybe is leirhatott volna de lényeg az hogy elmondták neki hogy mit hogy kell csinálni nem igaz hogy ezek után nem tudja megoldani.Szerintem lehet kicsit élelmesebb is.
Rubio
Én viszont nem a lustákról beszélek, hanem a tanulni vágyókról! A kettõ nem ugyanaz...

Rubio
Figyelj!

Az elõzõ HSZ-m nem arról szól, hogy Te mit nem tudsz, hanem arról, hogy jó lenne ha e tudás egy picinyke részét megtanítanád ( a többi említettel együtt) annak, aki nem tudja elindítani még a telepítõt sem! Csak ezért el kell zavarni? Valamikor el kell kezdeni a tanulást nem? Csak egy kicsit (nem kicsit) türelmesebbnek kellene lenni...

leho94
pont errõl beszélek .. ha kemény 1 oldalt visszaolvasnál megtudnád

marko37
fiuk L TOMI mapja hogy áll kb?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

leho94
Figyelj.. Én érdekes de ha kell valami általába meg találom .. MÉg nem nagyon láthattál fórumon sírni hogy nemtudom elindítani az exe-t vagy stb.. Nem mondom hogy pro vagyok , de egy kurva telepítõt meg letöltést már csak eltudok egyedül indítani..

Rubio
De jó nektek: leho94; gigamen; Tónyóóóóóóó!

Ti mindannyian számítógéppel a kezetekben jöttetek a világra! Nem is értem, hogy még nem fedezett fel benneteket a világ nagy számítógépes társadalma, hogy Ti mindannyian ekkora zsenik vagytok!

Talán lehetne az arcoskodásotokból egy kicsit visszavenni és egy valamivel több együttérzést tanúsítani a kezdõk iránt!

Attól, hogy valakinek nincs érzéke egy dologhoz, attól még szeretne Õ is az új dolgokat használva játszani a játékkal!

Miért olyan nehéz ezt megérteni? Ti soha nem voltatok kezdõk? Nem érthet mindenki mindenhez, de ettõl még tagja lehet egy közösségnek, még ha Ti el is akarjátok üldözni, mert úgy nektek kényelmesebb?

És hol van ilyenkor a HG, aki helyre tenné a fejetekben a dolgokat?

TóNyóóóóóóó
ennyire hülye már tényleg nem lehetsz<#wilting>

HEMAXXI
nem tudná vki felrakni a filefrontra a mod fájlt amibe joó kamionok vannak pls vki és utána a linket nyomja átt pls elöre is kösz

gigamen
Kísérteties a hasonlóság Czuki scaniájával mármint a skin terén!!
Jól néz ki.

MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/

gigamen
Igaza van Leho-nak igen sok mostanában a faszláma.Némelyik még egy letöltést sem bír elinditani.
PlogT
Én azt nem értem meg te mindenkibe miért kötsz bele? Ijent nem baszott vén europa...

Gabeszgabe
Nagyon köszi akkor belinkeled?
Köszi

http://www.bmwsbanditak.gportal.hu/ Nézd meg!

HEMAXXI
figyu még egy utolso kérdés honnan tom letölteni a BmL truck pack-et olyan linket ahol csak rá kell nyomni hogy download és lejönn pls elöre is thx

valaki tudna nekem linkelni egy holcimes utánfutót és hozzá egy kamiont???
ha valaki nem tudná hogy néz ki akkor nézzétek meg a holcim .hu-n
lécci
Ehem ezt a nagy dugót!!!Valaki Húzza Már KI!!!!!

HEMAXXI
figyu még egy utolso kérdés honnan tom letölteni a BmL truck pack-et olyan linket ahol csak rá kell nyomni hogy download vagy vegyél fel msn re és beszélünk msn:[email protected]

kazai21
Léccives egybe írd le amit akarsz mondani..

kRiSz2222
hello figyu ezt ugy kell h van egy olyan files a 18 wos haulin mappában h config.cfg és azt menyitos társítos a world padba és átírod az uset_g police-t 1 röl 0 ra ennyi az egész

Gigabyte S-series, Nvidia Geforce 9400GT, Intel Core 2 Duo, 2x2 GB DDR2 RAM

HEMAXXI
na jólvan inkább azt mond meg hogy honnan lehet letölteni a BmL truck pack elöre is köszi

leho94
uset_g_police_1 -et 0-ra írod