18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majkapapíí
Hoztam egy képet😄 úgyis rég dobtam...

majd akkor kipróbálom. eddig nekem a m-u-c v3 jön be eddig a legjobban...

Őrült vagyok? Lehet :D

tomhino: ok kössz.

oder hano: Én a v4.0-án mek, sztem naon klafa
nem nem elég nagy.szerintem a mexico-usa-canada v3.0 nagyobb... Ennél a térképnél inkább több a város...

Nem tudom hogy lehet megoldani, hacsak nincs egy mod erre.

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

nincs valakinek valami 5let hogy a visszapillantó tükör normálisan adja vissza ami mögöttem van? egyre több Haulin játét videót látok ahol normális... Vagy csak simán át kéne valamit tenni mondjuk a ETS-bõl?

A rar meg a zip az már a betömörített változat..

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

na most láthatatlan, vok, vagy direkt nem akartok segíteni?
nem tudom mert nem töltöttem le túl lassú a letöltési sebességem. szóval az nagy akkor ki is próbálom 😄

Fagyas Trans
Mapa polski 1.0 nem elég nagy? 😮

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Fagyas Trans
Olvass vissza pár HSZ-t és megtalálod mindegyiket és a Textur mod 0.6 kell a Polski 1.0-hoz.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

valaki tudna adni egy nagyon nagy térképet?

http://htst.hu/letoeltesek/category/5-egyebek.html

Lentrõl fölfele a második. Tudnátok segíteni? valaki?

erre: #34740
És ezeket a mapokat (Mapa polski 1.0 és USA3) honnan tudom letölteni?
Fagyas Trans
Te meg a "Válasz erre" gombot használd! 😉

Én régen az USA3 mapot nyomtam, utána az eu map 2.8-at, és most a Mexico-USA-Canada mapon mek
Fagyas Trans
Én a Mapa polski 1.0 szerintem jó kis map.

kösz mostmár megy a 2.3. de viszont azt nem tudom, hogy van-e olyan pack ami kicseréli az amerikai kamionokat európaira? és ti milyen mapokon játszotok?
Elõször vedd ki az EU 2.8-at, aztán a 2.3 .scs fájlját dobd be a modba, és jó is lesz.

sziasztok! nekem jól mûködik az EU map 2.8<#smile>de viszont nem tudom belerakni a játékba az EU map 2.3-mat<#vigyor5>vki segítene, hogy hogyan kell???
hy! Valaki nem tudja, hogy -rar,- vagy -zip- file-ból hogy lehet scs fájlt csinálni? Mert van egy mód, de ahhoz le kéne törölni az eddigi mapot, de én meg azt nem akarom, és próbálom átkonvertálni, hogy mûködjön. Valaki tudna ebben segíteni?
Fagyas Trans

biliard10
az normális a magyar mapnál az x eket nem választod a többit választhatod

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy valami emberi nyelven nincs kamion letöltõ hely? Mert ami az F.A.Q.-ban van azok mind holland, lengyel vagy valamilyen fura nyelven vannak. Egy szegény gyerek aki csak angolul, németül és magyarul tud egy kicsit😊 annak kicsit nehéz lenyelül megtalálni a dolgokat😛!
Valamint még azt szeretném tudni, hogy magyar map-ban van 1.0 mivel az 1.1-ben néhány város van a többinek csak csillag a neve:S!
Elõre is köszi!

Üdv.: Blue
nekem örök hálám a Mex-USA-Canada mapért! Legjobb
biliard10
örök hálám a eu mapért

Fagyas Trans

hát inkább letörlöm mert eléggé bugos. Mert:

-nem jelzi a kijelzõket, és a pontokat, ahol meglehet állni tankolni, stb.
,nem lehet munkát vállalni, meg egyéb. De a linket kössz!

Am nincs még valami mapod? Mert én már többrõl nem naon hallok (lehet, hogy nincs is) de ha még van, akkor azokat belinkelnéd?
biliard10
wáááááááááááá mikor kuldik már a aktiválo levelet

biliard10
ahha

kössz! Már van egy jópár mapom, azt se tom, hogy melyiken játszak! Marha jó ez a játék! 😄 😄😄😄😄😄
biliard10
hy! Valakinek a Grand Canyon map nincs meg véletlenül?
biliard10
ezaz találtam regiztem mert csak ugy tom letölteni és nem kapom az aktiválo levelet

Fagyas Trans
Tele van Buggal. Eumapok között szerintem a 2.3 a legjobb vagy a Danielesek.

Fagyas Trans
Vagy ezekröl itt.
Nagyon megköszönném. Bocsi a 2 Hsz ért. :S

EU map 2.8 2.3-as nem találom de ennek jobbnak kell lennie.

Fagyas Trans
Sziasztok. Egy Norbert dentressangle skint vagy 1 Magnumot belinkelne valaki. Köszöntem. Üdv!

most nézem, hogy nekem a 2.2-es van. nem is tudtam hogy van 2.3 de már keresem...

nekem meg van most töltöm fel...

biliard10
mert én találtamcsak nem, müödö linkel

biliard10
ahha oké köszi hogy megkeresed nekem

pár perc és jön...

biliard10
EU Map by Drabik 2,3. ezt valaki belinkelné?

rendben köszönöm, már megvan. Viszont mostmár engedi, hogy betegyem a kamionokat! 😄 De ezt inkább kiveszem, mert spanyolul nem tok, meg nemkem jobban tetszik az USA3 map! Próbáljátok ki!

http://htst.hu/letoeltesek/category/5-egyebek.html
biliard10
ez a kod:www.vtc-tea.com

hy! Most töltöttem le a heavy haul pack modot:

http://www.vtc-tea.com/index.php?pid=41

de amikor megynyitom, és áthelyezném az .scs fájlt, akkor valami kódot kér. Nem tudná valaki megmondani ezt a kódot?
biliard10
magyar map ért cserébe belnkelné valaki MÜKÖDÖ LINKEL Young European Truck Driver Map 1.0 ezt? (bocsi a kiabálásét)

biliard10
a térkép közepes méretu és kb 10-15 város van benne sztem

Köszi a tájékoztatást!