35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Schwarz
    ott térkép nincs, max képek, de az se biztos :)
  • allock #4605
    nemazér, de ilyen hülyeségekkel nemkéne egyből a fórumra rohanni, van egy Options menü is a gémben, elég lenne azt megnézni :(
  • szurkolo
    ÜDV MINDENKINEK
    EGY KÉRDÉSEM LENNE A PÓTOT HOGY KELL LETENNI A CÉLÁLLOMÁSNÁL.

KÖSZÖNETTEL:SZURKOLO
  • roliairsuni
    !!!UTÓJÁRA!!!

LETÖLTÉS:
    http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html
  • Spike31
    Kamionos: Akkor gáz van...Nekem nem szakadt meg...De ami ott fent van ahogy elnéztem az demó változat...szóval azzal sokra nem mész,mert nem tud petchelni,bár én továbbra sem tudom patchelni a teljeset sem.

Ráadásul Schwarz magyarosítását sem tudom felrakni,mert azt írja,h legalább az 1.02es pacs legyen fent, azt meg már nem találom sehol.Szóval most se patch se magyarosítás. THX 1.06os peccs :@
  • garam93
    #4597,4598:Amit bead a kis képben.ez nem időre megy.
    #4599:Dxtbmp.Azt a térképet a www.sulyokg.hu oldalról szedheted le de még nincs kész.
  • kamionos100
    Spike31 akkor mit tegyek hogyha beírtam a kódot és megnyomtam az entert de azt írja ki hogy a művelet megszakatt és nem elérhető?előre is kössz
  • MaxPayne
    Megtudja mondani valaki hogy milyen progival lehet
    saját skint készíteni a kamionra és a trailerre?
    és nemtom ki volt az de berakott valaki régebben 1 olyan térképet
    amin magyarország volt, hogy lehet magyarországon fuvarozni??
  • kamionos100
    Valaki segítsen amúgy milyen számot írtatok be kódnak?
  • kamionos100
    De nem időre megy a játék?mert nekem a teljes kell!
  • Sharky2
    #4577-re valaki???
  • Vlala #4595
  • czapi
    Ablaktörlőt melyik gombbal tudom működésre bírni?
  • matthew king
    oh kössz
  • kamionos100
    "Azt írja ki hogy a művelet megszakatt nem elérhető" sajnos
  • kamionos100
    De ez teljesen ingyenes?igaz!
  • garam93
    És még egy árulkodó nyom h beleszaladt a 2. kamion: az accord hátulja khm khm... Szóval eléggé meg van nyomva és nem tom, de sztem ez a másik kamion volt.
  • roliairsuni
    sztem is összpréselték mer ha cak alászalad magától, akkor nem törik össze a 2. kamion, szal ez télleg durva
  • gordon 24
    Valószinü inkább nem vette észre hogy megáltak vagy elaludt. Ugyhogy ez mindenképpen durva.
  • Tompika007
    bocs ha 2-szer írom ki de nem látom hogy kivan írva a kérdésem.Szal hogyan tudom letennei a platót ha már a abban a forgó kamion plató formában vagyok me nyomogatok össze-vissza mindent de nem megy. A t-gombbal se működik.
  • Vlala #4586
    FH12-es Volvo a 3Dartpolon! (a régebbi típus)
  • Schwarz
    nem kell az összeset feltenni, elég a legutolsót
  • garam93
    #4581:odamész a hotelhez és ott van 3z betű ami a hotel jele.Megállsz a
    #4578:betűnél és nyomsz egy entert amikor kiírja.És ha az időcsúszka alatt ott van egy ugyanakkora kis ablak mint az időcsúszka, akkor kattints rá h hire.És felvetted.Utána rámész h manage contracts és amelyik cégnek már szállítottál ott van egy ilyen: $ jel és ott rámész h create contracts és mindent(sofőr, kamion, pót) kiválasztasz és már menni is fog a sofőröd.Remélem értitek.:)
  • roliairsuni
    tölcsd le a tejjeset
  • tophatters
    Sziasztok!

Nem tudtok valami crack-et, amivel nem kell megvenni a játékot??
  • Balee01234
    Kérlek segítsetek
    Most tettem fel pár napja a 18 wheels Haulint
    és nem tudom a sofőrt hogyan kell alkalmazni,
    már két kamionom van de nem tudom hogy a felvett sofőrt hogyan tudom rávenni hogy beüljön és
    ő is dolgozzon mint én smile.gif
    légyszi segítsetek mert ez nagyon bosszant.
    [email protected]
    mailre
  • kamionos100
    Nekem aszt írja ki angolul hogy Unfortunately all drives of RapidShare.de are full right nuw.
  • Sharky2
    valaki a #4577 re?
  • Scottt
    Thx sofőrt h tok alkalmazni(megnéztem a f.a.q.-t)mert oda megyek pihi helyhez ott a fehér bigyóhoz ott megnyomon az n et utána??? meg h tok céghez elszegődni?????
  • Sharky2
    hy all nem lehetne egy ventrilo vagy ts szobank es ugy elvezetesebben lehetne nyomni a gamet!
  • garam93
    Itt az első combo-m:
  • Spike31
    innen lehet a peccset leszedni
  • Scottt
    Yah a patches kérdéséet sry csak nem néztem meg a faq-t de a többi patchet honan tom leszedni,??
  • Spike31
    szerintem nem kell egymás után felrakni, de Schwarz oldaláról le tudod tőlteni. www.sulyokg.hu innen, csak regisztráld magdat.
  • Scottt
    Áhh alvós(alapkamion9on van és rányomok h andvance time alszok mondjuk6órá változik minden szépen (a dátum)kilépek erre ugyan úgy ásítozik hát a -**********-ahát no komment pls help a patcheket honan tom megszerezni muszaj egymás után feltenni ??
  • Spike31
    Kamionos nekem elindult rendesen.

Ez teljes? Mert ez csak 145 mega, de ami nekem meg van a 294 mega. És sajna továbbra sem tudom megpeccselni. :(
  • kamionos100
    Kössz llord még egy kérdés beütötem a vastag betűs számot(204)és megnyomtam az entert és nem indult el a letöltés rendesen beütöttem és bocs előre is nagyon kössz.
  • fulcrum falcon
    Vki megnézte az 1.06-os peccset? Mert én azt tapasztaltam h hosszabb a zöld meg kívülről nincs hangja a kamcsinak. Vagy csak nálam nincs hangja a kamcsinak kívülről?
  • fulcrum falcon
    majd lerajzoljuk:D
  • Balee01234
    ja és pls úgy írjátok mint egy óvodásnak mert nem nagyon vágom a játékokat de ez a 18 wheels nagyon megtetszett THX