35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • r4z0r
    Azért mert az a program a cookekat törli meg ehez hasonlókat amik tök felesleges de egy csomót használ el a merevlemezedből, mondnom nekem 6 gigát szedet ki és semmi baja nem lett, amugy szivesen máskor is
  • Schwarz
    <ot>
    ugyan honnan tudná egy retek program, hogy nekem mi a felesleges?
    </ot>
  • gordon 24
    A F.A.Q-om ba má!!!!! Olvasd el azt a francot!! Van benne vagy 4.
  • r4z0r
    valaki tud egy honlapocskát ahonan tudok jó cucokat leszedni a haulinhoz?
  • r4z0r
    nah a virtuális memória egy szólgáltatás tulajdonképen amit az op rendszered ad neked ez azt csinálja hogy a merevlemezeden létre hoz egy kis részecskét amire ugyanugy futó programok adatait teszi mint pl. a rendes memóriába és ez azért kicsi nálad mert tele van a winchestered és nem tud elég helyet adni neki ezért lép ki a játékból.
    Megoldás: törölj egy csomó felesleges cucot a winchesteredről vagy vannak tisztitó progik amik hatékonyak pl. CCLLEANER tök jó progi nekem egyszer 6 giga felesleget szedet ki ajánlom figyelmedbe!http://www.origo.hu/szoftverbazis/seged/rendszer/ccsetup.html itt egy link ahonan leszedheted
  • Schwarz
    1. nem vesztettél semmit :)
    2. akadnak szép dolgok, pl #4667
  • tzsoltika
    OFF Nekem is szokott kiirni ilyeneket, szóval akkor csak le kell töröljek egy dolgot, és jó lesz? ON
  • Swy
    jajj de rég voltam itt:P

mi a helyzet? van valami istenített kamion már?
  • Schwarz
    ha nincs fizikai memória csinál a windóz virtuálisat [pagefile.sys], ahhoz viszont szabad hely kell a winyón, méghozzá sok sok sok sok :-)

megjegyzem, ha 16Tb RAMod lenne, a windóz akkor is használná a virtuális memóriát
  • King of Roads
    valaki elmagyarázná nekem, mi a rákos genyó az a virtuális memória?
    mert az történik, hogy kilép a játékból (hibát észlel meg elnézést kér meg a többi kurvaannya) és bejön egy hibaüzenet, hogy kevés a virtuális memória. tudja vki mit tudnék kezdeni vele? (ja egyébként videókat se tudok lejátszani amit letöltöttem azt sehogyse, ami a neten van ott meg windows medián)
  • Duddits
    Úristen! Nem vagyok itt egy hónapig, és mikor visszajövök a lámák el is árasztották a fórumot...

Végre van internetem, visszakell rázódnom majd. :-)
  • Boconadi
    Nem csak téged:)

#4674: Rakd ki úgy hogy windows-ban fusson, ne teljes képernyőn. PTTM-ben is volt ilyen.
  • Luko
    Gondoltam csinálok egy pályát a haulinhoz. Beléptem a pályaszerkesztőbe ahogy a FAQ írta. De szinte bármire kattintok, lefagy minden.

Van erre valami megoldás, egyáltalán mi a hiba?
  • Kenworth
    Nézelödtem már és nem találom sehol!
  • Sharky2
    menny fel a www.3dartpol.da.ru ra es nezelodj
  • Kenworth

• Kenworth
    kérdés: B-double (kenworth T600) szerelvényből külön-külön is lehet a pótkocsikat használni? ( ha igen akkor tudok a második pótkocsinak másikat választani?)
    Keresem a következő tipusokat:
    - Mack Titan (3axle)
    - Scania longline
    - 3 húzótengelyes vontatót

kösözönöm a segitséget! (MSN: [email protected])

A képen látható szerelvényből a pót megvan, de kellene a vontató is!!!
  • Bacsa11
    Nagyon szép!találtad vagy csináltad is?
  • garam93
    Azta rohadt!Ezt ugye le lehet tölteni valahonnan.Nagyon megfogott.Gyönyörű!
  • RaST
  • supralux
    szia itt

http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html
  • Schwarz
    a fórum nem write only módban működik. légyszives olvasni is nem csak írkálni!
  • Kenworth
    kérdés: B-double (kenworth T600) szerelvényből külön-külön is lehet a pótkocsikat használni? ( ha igen akkor tudok a második pótkocsinak másikat választani?)
    Keresem a következő tipusokat:
    - Mack Titan (3axle)
    - Scania longline
    - 3 húzótengelyes vontatót

kösözönöm a segitséget! (MSN: [email protected])
  • Kenworth
    Srácok a 3dartpol oldalon ott van Knight Rider-ből a Goliath vontató, de nem birom letölteni, se a truck, se a trailer linken nincsen!!!
  • kamionos100
    Honnan lehet leszedni a magyarosítást?
  • kamionos100
    krisz jó a kép:)
  • kamionos100
    Hát töltsed le máshonnan PL:Torrent
  • vidatomi
    sziasztok !nekem oyaln szomorú bajom van hoyg amikor belépek a játékba 10 percet játszom vele és egy kék képernyőt kiad hogy hardver nincs meg felelően telepítve meg iylemsik de fent van +driver legújabB!!1.7 proci(szar)geforce 6600gt !-mvaN!!ha tudtok segíteni akkor!!!léciivees!!
  • kamionos100
    Bocs király a játék letöltöttem a teljest kamiont hány $-tól lehet venni?kössz
  • krisz02

http://bulldogstruckshop.homedns.org/upload/files.php?cat=40
  • Schwarz
    fent van pl a wanadoo.atw.hu-n. 160 Ft+ÁFAt csak megér, nem? és akkor békénhagyjuk végre egymást ezzel a hol lehet letölteni marhasággal...
    bár lehet ezért felkiáltójelet fogok kapni.
  • kamionos100
    IIlord)neked van rapidget?
  • garam93
    Szedd le torrentről.
  • kamionos100
    De akkor senki se tud olyan oldalt ahol letudnám tölteni a teljes játékot
  • Schwarz
    hja, lehet már részeg voltam
  • garam93
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120243310
  • Scottt
    Hali tom h ez nbem ide tartozik de nem láttam (nyitott szemmel se)convoyos tocpicokat na szal az a prblemam h van a tutorial oszt ott van oan az elejen h elkell vinni 1 cuccot az udvarrol egyik helyrol a masikra oda viszem lerakom de nem tortenik semmi
  • Vlala #4649
    Töltöttem le néhány új kamiont, de nem jelentek meg, ezért le kellett szednem néhány régit. Azt hittem, lőttek a mentésemnek, mivel "utángyártott" kamionnal fuirkáznak a sofőreim... de nem, a játék elég ügyes ahhoz, hogy ilyenne ne akadjon ki :)
  • kamionos100
    akkor a géppel van valami!de te onnan töltötted le?
  • llord
    Kérem valaki mondja meg csak Ő nem érti vagy én magyarázok hülyén néhány napja!?