35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
LOL ez de igaz 

-
Ezt a stílust nyugodtan otthon hagyhatnád. Bárhol is laksz. -
Bakker kitöröltem egy részt az üziből, csak a kamilyon maradt benne :)
[tudja ám hogy kell írni]
-
háát, a lapalja... tudod, sokak a tetejét sem látják.
Hisz' tudod, alap kérdés:
Honnan tudom leszedni a játékot? Vannak hozzá plusz kamilyonok? -
Jó hely az, van ott minden csak szét kell dikházni...:P
Na, elég az off-ból... ON -
nem hiszem, hogy néhány betüből kiderülne a z illetők etnikai hovatartozása...
én szvsz kedvelem a pécsieket (az ajkaiakat is)
győrben egyszer voltam. Ha érdekel vkit. LOL -
Vlala #4841 Tudtam, hogy valamit elrontok... méghogy errefelé nincsenek hülyék :) -
Nem, le van zárva a modell, és ha nem lenne, akkor is csak abban az esetben, ha a készítő engedélyt ad a konvertálásra. -
de ha egészen pontosak akarunk lenni: #4809 -
Fékezzér már kiscsákó... Olvass vissza, megválaszolták a kérdésedet.
"itt lakok Salgótarjánba de itt nincsenek ilyen hülyék"
Aki végigolvassa soraidat, az valószínűleg nem ezt fogja gondolni... -
Vlala #4837 Salgótarjánban nincsenek hülyék? Én már nem is számítok? :)
Egyébként a www.zmodeler.com-ról kell leszedni, a ZModeler 2.0-t, de mintha ezt írták volna... -
Hát az bizony jó lenne, viszont van ott még egy pár ami megér egy misét...
-
Sziasztok kamionkészítők!
Egy nagy kérésem lenne hozzátok, ami persze valamennyire közös érdek is...
Találtam egy tök jó kamiont ezen az oldalon:Trucksimskin
International 9600 Extended Sleeper
A kérdés az az, hogy át tudnátok nekünk konvertálni Haulinba -
Kérem...aki étrehozta a FAQ-t meg a topikot az is szóljon hozzá!!!!!!!!!!!!Ha minden igaz ez a megoldás: újrateszed a játékot....kipróbálod patch nélkül ha úgy jó akkor patch és utána 3 óráig semmi baja a hangnak....de nemtom miért vn ez...és csak 3 óráig jó :S -
Lajti #4832 Amúgy nekem is lenne kérdésem:
Itt a fórumban már többen is elmagyarázták, hogyan lehet a sofőrt alkalmazni.Ez megy is, és hozza a pénzt. De hogyan lehet kijelölni neki, hogy mit és hova szállítson, és aztán ezt hol látom (térkép és napló kivételével)?
Assz'em már többen is kérdezték, de kb. mennyi játékidőt kell várni egy-egy sofőr jelentkezésére, ill. mitől függ a szintje (az én szintem-csillagom változik-e, ha igen, ezt mutatja valahol)? -

-
Lajti #4830 Nekem is Live van, és ugyanez a problémám, még nem találtam rá fix megoldást. Ideiglenes m.o., hogy belső-külső nézet között váltasz (1-es, 2-es gomb), ekkor ált. abbahagyja, de azért ez nem az igazi. Ugyanez volt a Splinter Cell-nél is, azt win98 alatt futtatva kevesebbszer jött elő a hiba. Valahol még olvastam, hogy érdemes a directx hardveres gyorsítását minimumra venni, de ez nem igazán tetszik. Sajnos ezek csak félmegoldások, én is várok valami teljességében működő dolgot. -
tzsoltika #4829 Nincs valamilyen patch hozzá? -
tzsoltika #4828 miért? -
zmodeler 

amugy meg ne is álmodj ilyenről... -
tzsoltika #4826 Letöltöttem egy Daf kamcsit, ami nem sleeperes, de nekem nagyon tetszik, és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok sleeperest varázsolni belőle? Légyszi segitsetek! Minél hamarabb! -
tzsoltika #4825 Tudja azt valaki, hogy miért fagy ki a játék, amikor teszem le a megfelelő helyre a pótot? -
tzsoltika #4824 Akkor tegyél fel hang patchet :))
Bocs vicceltem :))
Nem tudom mi lehet a baja... -
Miiii? 2.1-es Genius J2.1 330
Mélynyomó,és két hangfal,és tök jó......Nem lehet ezzel baj -
tzsoltika #4822 Szerintem a hangfalat kellene kicserélned... :)) -
Sound Blaster Live-m van....lehet hogy kéne rá frissités??H igen akkor esetleg tudtok mondani egy linket ahonnan le tudnám szedni??Mert úgy állt.a Sound Blaster oldalán csak packok vannak és azok nem hibajavítók. -
De patch nélkül is ez volt.Emékszem.Felraktam,játszottam és szercsegett,aztán raktam fel a patch-et hátha az megoldja,de nem javította meg.Esetleg valami más tipp? -
Na pl ilyennye még senkinek sem volt :D
Rakd ujra a game-t és ne rakj fel peccset :P -
úgy, hogy egyenesen tolatsz be...láttál már kamiont átlós pótkocsival parkolni lerakón? -
Sziasztok.Lenne egy kérdésem: Nagyban játszok a Haulin-al és egyszer csak elkezd szercsegni a hang,de nagyon erősen.Tudom ilyenkor azzal jöttök hogy rakjak fel patch-ket,de az összes patch fent van.Most mit évő legyek??Segítségeteket előre is köszönöm
Hűséges rajongótok: Ati
-
ZOTYASAVIOLA #4816 Sziasztok! nagyon béba a kérdésem de nem tudok mit csinálni az üggyel: amikor le akarom tenni a szállítmáűnyt akkor behajtok piros kis csaíkba és hol felajánlja hogy letehtem de általában nem . ha az utóbbi történik meg forgok mint egy tojógalamb ls káromkodom . Hogy tudom szabályosan letenni a rakományt. Választ előre is köszönöm
-
Bacsa Szabolcs #4815 csoport kép -
fhu de királyak az új kamionok a 3d artpolon!! főleg a második Kenworth..mondjuk kár, hogy nem pont olyan mint amit a képeken mutat de sztem ezerszer jobb mint az eredeti!! -
megnyomod az N betűt, és bal oldalt felül ott van, hogy Manage Contrast vagy ilyesmi. ha abba belemész látod felsorolva az összes cég nevét és ami mellett van egy kis $ jel vagy valami más arra kattints. ott van, hogy Create. szal ott tudod berakni a sofőrt, a traktort meg a pótot.
onnan már hajt is.csak oda tudsz szállítani, ahova már legalább egyszer Te magad is szállítottál. -
Balee 007 #4812 Hy all! hogyn lehet embert munkába állítani? PLease aki tudja az írja meg!!
kössz előre is mindenkinek! -
Jah és a FAQ-t is megnéztem,de ott nincs benne ez a hiba.....Remélem tudtok segíteni :) -
Sziasztok.Lenne egy kérdésem: Nagyban játszok a Haulin-al és egyszer csak elkezd szercsegni a hang,de nagyon erősen.Tudom ilyenkor azzal jöttök hogy rakjak fel patch-ket,de az összes patch fent van.Most mit évő legyek??Segítségeteket előre is köszönöm
Hűséges rajongótok: Ati -
www.zmodeler2.com -
tzsoltika #4808 Tudja azt valaki, hogy miért fagy ki a játék, amikor teszem le a megfelelő helyre a pótot? -
kamionos100 #4807 De valaki mondja már el honnan lehet letölteni a kamion szerkesztőt!