35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • King of Roads
    LOL ez de igaz
  • ILLNeo
    Ezt a stílust nyugodtan otthon hagyhatnád. Bárhol is laksz.
  • Jagi
    Bakker kitöröltem egy részt az üziből, csak a kamilyon maradt benne :)
    [tudja ám hogy kell írni]
  • Jagi
    háát, a lapalja... tudod, sokak a tetejét sem látják.
    Hisz' tudod, alap kérdés:
    Honnan tudom leszedni a játékot? Vannak hozzá plusz kamilyonok?
  • gumikacsa
    Jó hely az, van ott minden csak szét kell dikházni...:P

Na, elég az off-ból... ON
  • Jagi
    nem hiszem, hogy néhány betüből kiderülne a z illetők etnikai hovatartozása...

én szvsz kedvelem a pécsieket (az ajkaiakat is)
    győrben egyszer voltam. Ha érdekel vkit. LOL
  • Vlala #4841
    Tudtam, hogy valamit elrontok... méghogy errefelé nincsenek hülyék :)
  • gumikacsa
    Nem, le van zárva a modell, és ha nem lenne, akkor is csak abban az esetben, ha a készítő engedélyt ad a konvertálásra.
  • Jagi
    de ha egészen pontosak akarunk lenni: #4809
  • gumikacsa
    Fékezzér már kiscsákó... Olvass vissza, megválaszolták a kérdésedet.

"itt lakok Salgótarjánba de itt nincsenek ilyen hülyék"
    Aki végigolvassa soraidat, az valószínűleg nem ezt fogja gondolni...
  • Vlala #4837
    Salgótarjánban nincsenek hülyék? Én már nem is számítok? :)
    Egyébként a www.zmodeler.com-ról kell leszedni, a ZModeler 2.0-t, de mintha ezt írták volna...
  • Jagi
    Hát az bizony jó lenne, viszont van ott még egy pár ami megér egy misét...
  • ILLNeo
    Sziasztok kamionkészítők!

Egy nagy kérésem lenne hozzátok, ami persze valamennyire közös érdek is...
    Találtam egy tök jó kamiont ezen az oldalon:Trucksimskin

International 9600 Extended Sleeper

A kérdés az az, hogy át tudnátok nekünk konvertálni Haulinba
  • Attila889
    Kérem...aki étrehozta a FAQ-t meg a topikot az is szóljon hozzá!!!!!!!!!!!!Ha minden igaz ez a megoldás: újrateszed a játékot....kipróbálod patch nélkül ha úgy jó akkor patch és utána 3 óráig semmi baja a hangnak....de nemtom miért vn ez...és csak 3 óráig jó :S
  • Lajti
    Amúgy nekem is lenne kérdésem:
    Itt a fórumban már többen is elmagyarázták, hogyan lehet a sofőrt alkalmazni.Ez megy is, és hozza a pénzt. De hogyan lehet kijelölni neki, hogy mit és hova szállítson, és aztán ezt hol látom (térkép és napló kivételével)?
    Assz'em már többen is kérdezték, de kb. mennyi játékidőt kell várni egy-egy sofőr jelentkezésére, ill. mitől függ a szintje (az én szintem-csillagom változik-e, ha igen, ezt mutatja valahol)?
  • King of Roads
  • Lajti
    Nekem is Live van, és ugyanez a problémám, még nem találtam rá fix megoldást. Ideiglenes m.o., hogy belső-külső nézet között váltasz (1-es, 2-es gomb), ekkor ált. abbahagyja, de azért ez nem az igazi. Ugyanez volt a Splinter Cell-nél is, azt win98 alatt futtatva kevesebbszer jött elő a hiba. Valahol még olvastam, hogy érdemes a directx hardveres gyorsítását minimumra venni, de ez nem igazán tetszik. Sajnos ezek csak félmegoldások, én is várok valami teljességében működő dolgot.
  • tzsoltika
    Nincs valamilyen patch hozzá?
  • tzsoltika
    miért?
  • King of Roads
    zmodeler
    amugy meg ne is álmodj ilyenről...
  • tzsoltika
    Letöltöttem egy Daf kamcsit, ami nem sleeperes, de nekem nagyon tetszik, és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok sleeperest varázsolni belőle? Légyszi segitsetek! Minél hamarabb!
  • tzsoltika
    Tudja azt valaki, hogy miért fagy ki a játék, amikor teszem le a megfelelő helyre a pótot?
  • tzsoltika
    Akkor tegyél fel hang patchet :))
    Bocs vicceltem :))
    Nem tudom mi lehet a baja...
  • Attila889
    Miiii? 2.1-es Genius J2.1 330
    Mélynyomó,és két hangfal,és tök jó......Nem lehet ezzel baj
  • tzsoltika
    Szerintem a hangfalat kellene kicserélned... :))
  • Attila889
    Sound Blaster Live-m van....lehet hogy kéne rá frissités??H igen akkor esetleg tudtok mondani egy linket ahonnan le tudnám szedni??Mert úgy állt.a Sound Blaster oldalán csak packok vannak és azok nem hibajavítók.
  • Attila889
    De patch nélkül is ez volt.Emékszem.Felraktam,játszottam és szercsegett,aztán raktam fel a patch-et hátha az megoldja,de nem javította meg.Esetleg valami más tipp?
  • Boconadi
    Na pl ilyennye még senkinek sem volt :D

Rakd ujra a game-t és ne rakj fel peccset :P
  • King of Roads
    úgy, hogy egyenesen tolatsz be...láttál már kamiont átlós pótkocsival parkolni lerakón?
  • Attila889
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem: Nagyban játszok a Haulin-al és egyszer csak elkezd szercsegni a hang,de nagyon erősen.Tudom ilyenkor azzal jöttök hogy rakjak fel patch-ket,de az összes patch fent van.Most mit évő legyek??Segítségeteket előre is köszönöm

Hűséges rajongótok: Ati
  • ZOTYASAVIOLA
    Sziasztok! nagyon béba a kérdésem de nem tudok mit csinálni az üggyel: amikor le akarom tenni a szállítmáűnyt akkor behajtok piros kis csaíkba és hol felajánlja hogy letehtem de általában nem . ha az utóbbi történik meg forgok mint egy tojógalamb ls káromkodom . Hogy tudom szabályosan letenni a rakományt. Választ előre is köszönöm
  • Bacsa Szabolcs
    csoport kép
  • King of Roads
    fhu de királyak az új kamionok a 3d artpolon!! főleg a második Kenworth..mondjuk kár, hogy nem pont olyan mint amit a képeken mutat de sztem ezerszer jobb mint az eredeti!!
  • King of Roads
    megnyomod az N betűt, és bal oldalt felül ott van, hogy Manage Contrast vagy ilyesmi. ha abba belemész látod felsorolva az összes cég nevét és ami mellett van egy kis $ jel vagy valami más arra kattints. ott van, hogy Create. szal ott tudod berakni a sofőrt, a traktort meg a pótot.
    onnan már hajt is.csak oda tudsz szállítani, ahova már legalább egyszer Te magad is szállítottál.
  • Balee 007
    Hy all! hogyn lehet embert munkába állítani? PLease aki tudja az írja meg!!
    kössz előre is mindenkinek!
  • Attila889
    Jah és a FAQ-t is megnéztem,de ott nincs benne ez a hiba.....Remélem tudtok segíteni :)
  • Attila889
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem: Nagyban játszok a Haulin-al és egyszer csak elkezd szercsegni a hang,de nagyon erősen.Tudom ilyenkor azzal jöttök hogy rakjak fel patch-ket,de az összes patch fent van.Most mit évő legyek??Segítségeteket előre is köszönöm

Hűséges rajongótok: Ati
  • allock #4809
    www.zmodeler2.com
  • tzsoltika
    Tudja azt valaki, hogy miért fagy ki a játék, amikor teszem le a megfelelő helyre a pótot?
  • kamionos100
    De valaki mondja már el honnan lehet letölteni a kamion szerkesztőt!