35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Schwarz
    mert másik cég
  • tzsoltika
    Miért nem tudnak a 18WoS sorozatba is olyan eső effektet rakni mint a King of the road-ba vagy a Rig'n'roll-ba? Mert az nagyon szuper
  • gumikacsa
    Hamarosan tölthető:
    Játék verzió:

Eredeti modell:

• garam93
    Nagyon baró!
  • allock #5123
  • gumikacsa
    ugyan van már ilyen pót a játékban, de azért csak beletettem:
  • Neuman
    Nekem 1.03 van fent
  • Neuman
    vam olyan kamion mod amit be kell írni a storage fájlba, de nekem ezek közül egy se működött!
    A többit amit találtam azok mennek, de azokat csak át kellett másolni.
  • tzsoltika
    nekem kellett az 1.02-es patch hogy lássam őket
  • dmtuning
    oké letöltöttem öket és kicsomagoltam a mod-mappába csak nem müködnek miért?
  • tzsoltika
    Jajj de rendes vagy! (***** ****** ***** ******!!!!)
  • garam93
    Nálam is üresen mennek az AIk és én már vettem pótot, tudom h mi van ha nincs rajta a szállítandó áru.De akkor nem segítek azt cseszd meg a problémádat.
  • Schwarz
    najó, nem voltam pontos, leginkább azoknak szólt akinek ilyen taposottkamion logója van :)))
  • Boconadi
    nem. használd amúgy a keresőt pls
  • King of Roads
    tudom.... azért válaszoltam, mert a kérdés az volt, hogy "hogy TUDTOK..?"
  • norbi56
    KIRÁLY
  • Schwarz
    mondjuk nem is neked szólt a hsz... "Válasz 'Osi20' üzenetére (#5089)"
  • CoD23
    ezt te csináltad gumikacsa?
  • King of Roads
  • norbi56
    a dokumentumaidba 18 wheels of steel haulin mappába a mod mappába kell tenni ha nincs ilyen mppád csinálj egyet
  • dmtuning
    sziasztok letöltöttem a 18 wheels of steel haulin-t és nem tom h kell ilyen jo kamionokat bettenni a játékba pls segitsetek evvel lehet multyzni:?
  • gumikacsa
    Na, ez kicsit gép (nem tölhető):

• norbi56
    khm
  • King of Roads
    nekem ez megfelel (bocs)
  • tzsoltika
    jaja és akkor az AIk miért mennek üresen? nekik nem rakta meg a mikulás? különben nekem nem is kell fa szállitó pót
  • garam93
    Úgy, hogyha veszel egy pótot, akkor az üres, és csak akkoe kerül rá vmi, ha bemész egy céghez és mondjuk egy olyan árut viszel, amit azzal is tudsz, akkor az üres pótod megtelik.:)Belerakja a mikulás!!!:)LOL
  • Vlala #5101
    Biztos "kalóz"-verziód van, hehe :)

• tzsoltika
    HELP!!! SEGITSETEK!!! Valaki ellopta a rakományokat!!! Fa szállito pótot fa nélkül viszek, láttam több AI-t hogy valami nehézgépet kellett volna vigyen, csak éppen nem volt a póton semmi... hogy lehet ez?
  • Truck Driver001
    Ha jól megnézed egy Amerikai háló fülkés kamion formáját,látni hogy hátrafele szélesedik a kamion.Ahogy teis mondtad,csak az ülésnél meg csőrnél keskenyebb.[márha ez keskenynek számít].Láttam már olyan csőrős kamiont is hátulról,ami bőven több volt 2.50m-nél széltébe.
  • Neuman
    a pótot én tudom másra használni azon kívül hogy üresen húzgálom, mert ha oda megyek egy céghez a sajátjukat adják.
  • Vlala #5097
    Az lesz a baj, ami nálam volt. A tömrítési arányt nullára kell venni. (Beállítások, ZIP-tömörítő, tömörítési arány 0)

Akkor jó, ha 2800 byte körüli a storagefile-od, a Total Commander szereti betömöríteni 800 byte körülire.
  • Béla9248
    Sziasztok! Vki tudna nekem segíteni? Az a gondom hogy nem tok kormánnyal játszani! Beállítom meg minden de amikor elindítom és megmozdítom a kormányt v gázpedált rögtön kiugrik a menübe! Előre is köszönöm!
  • Schwarz
    annyira rendesek vagytok :)))))
  • eightmiles
    nem nehéz, ha szépen megkérsz, én is csinálok neked egyet :D
  • Boconadi
    segítsek?
  • norbi56
    gumikacsa a magnumot ami a kamionszimen van nem tudom berakni a haulinba pedig azt a fájlt is változtattam.hogy kell???
  • Schwarz
    hogy tudtok ilyen rusnya logókat gyártani? (bocs)
  • Colos111
    Itt találsz egyet
  • Osi20
    csá. valaki csinálna MAN TGA? ELÖRE IS KÖSZI.CSÁ
  • norbi56
    zsír!!!!!!!!!!!!!!!!(a scania)