35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
koska87 #6369 Jaja, ez nem lenne rossz ötlet... -
totymedli #6368 Én is ezt mondom!
mert az a program nem tud scs-be konvertálni csak mert a letöltött skinek is scsbe vannak
a megnyitás meg azért kéne hogy megnézzem mennyi a trélerek mérte. Vagy az is lehhet hogy ezt nem eltöltött fájlban kéne megnézni??
Egyébként a F.A.Q-ban nincs leírva hogy kell skint csinálni csak mert néztem az előző hozzászólásokat és ott írták hogy a F.A.Q-ban benne van
(((Javaslom tegyétek bele))) -
koska87 #6367 És akkor le tudná valaki írni pontosan hogyan kéne skin-ezni???
mer én letöltöttem a DXTBmp progit amit régebben irtatok a forumban, hogy az kell hozáá, de énsem tom hogy mit kell megnyitni...
Előre is köszi annak aki segít... -
matti12 #6366 jó de a rendszergazda feliratot azt azért irtam mert mindenkinél más(nálam se rendszergazda) és azért irtam h mods mert nem néztem h mi van kiirva csak fejböl és nálam a c meg az e meghajto van meg a a d a DVD író -
Mattiláma, tanulj meg fórumozni ..amennyiben nem megy, hsz-aid törölve lesznek a jövőben .. -
1. ne ordibálj!
2. azzal az elérési úttal több gond is van: pl a meghajtó az nem feltétlenül C, (pl nálam se) kettőspont rulz, a felhasználónév se mindenhol rendszergazda (pl nálam se), az utolsó mappa se "mods", hanem "mod", sima "/" csak a weben (meg unix rendszerek?) használatos, windózban (DOS) "\" (backslash) van
csak akkor adj tanácsot, ha tudod mit csinálsz, így csak mindenkit félrevezetsz!
-
matti12 #6363 ok bocs -
te meg légyszives a válasz gombot is használd.Hidd el sokat segítene -
kapcsold ki a Caps lockot...neten ez kiabálásnak számit!!!!!!!!!!Kössz -
matti12 #6360 JA ÉS NEM KELL MEGNYITNI CSAK BEMÁSOLNI -
matti12 #6359 igen azt kell azt az .scs fájlt bemásolni a C/DOCUMENTS AND SETTINGS/RENDSZERGAZDA/DOKUMENTUMOK/18 WOS HAULIN/MODS-BA!!!! -
milyen robi?? -
totymedli #6357 De itt valmi nem stimmel nem tudom megnyitni a skineket milyen programmal lehetmegnyitni?
plussz a letöltött siknek scs-ek
és ti dds-t mondtatok... -
matti12 #6356 NEMTALÁLOK DE HA AKARSZ ITT KERESGÉLHETSZMERT VAN EGY PÁR PÓT MEG KAMION MEG ILYESMI -
totymedli #6355 köszi robi! -
denesch #6354 Koszi az infot!!!
Remelem hogy beindul mert erdekelne az IVECO Starlis 4x2 es nem tudod hogy honnan lehetne leszedni? -
denesch #6352 Sziasztok!
Lenne egy par kerdesem a germanytrans oldalal kapcsolatban, megpedg az hogy miert nem lehet letolteni semmit rola valamint regisztralni sem birok.
Elore is kossz a valaszt. -
kiveszel 1 másik skint és megtudod -
totymedli #6350 oh már találtam.De mennyi egy sima tréler(téglalapos) mérete ???*??? -
totymedli #6349 Ja ok de olyat én honnan szerezzek ha valaki tud egy ilyenb linket küldjön! -
MÁ kb 9999999999999x elmodták hogy kell egy dxtbmp nevű progi ami átkonvertálja dds-be -
fulcrum falcon #6346 nem mert csúnya vagy :D -
totymedli #6345 Hé az én kérdésemre nem jön válasz??? -
jöhet még -
[IMG] [/IMG]
kevés a kép sok a duma :D -
moziba ne vigyünk bazze???
Ez lesz a te játékod KATT IDE!!! (Bus Driver) -
matti12 #6334 hali nem tudna vki csinálni nekem egy olyan modot h a buszokkal fel illetve le lehet szállítani az embereket?hogy a busszal egy kis pénzt is tudjak szerezni.kéne a játékba megálló ahol fel-illetve leszállnak az emberkék.mert busszal szoktam lenni leginkább és nemtok vele pénzt keresni.elöre is thx.
-
1. falramászok attól a "betáplál" szótól, teljesen mást jelent...
2. ha nem módosítod a storage fájlokat, nem lesz bennt a kamion, ha minden kamion mellé raknának storagefájlt, ami azt a játékba teszi, a korábban barakottak nemlátszanának, vagy az scs-ek feldolgozási sorrendjétől függően az utoljára beolvasott storagefájl lesz az érvényes! -
Wow én eddig is igycsináltam
-
Aki nemtudja berakni a kamionokat annak elmagyarázok egy könnyebbet.....akár a FAQ-ba is bele lehet írni bár érdemes inkább érte küzdeni 
Total Commander/a letöltött kamion és áthúzod a C:/Documentum and Setting/neved/Dokumentumok/18 Wos Hauline/mod/ mappába és nem kell az sii-be meg a storange mittom én mibe irkálgatni met úgy elelevene beletáplálja
-
FAQ -
FAQ-ban olvasta hogy az videókártya probléma is lehet.....Nekem Geeforce FX5200-som van és a legújabb driver frissitás van rajta......és eddig nem volt semmi baja...csak most lett hogy felraktam az EU map Béta 1.3-at :( -
totymedli #6328 hali.... addig ok hogy megcsinálom vmilyen rajzprogramban a skineket de utána hogy csinálom meg hogy a játékban is benne legyen? -
1.3 BETA szal nem végleges nálam nincs hiba -
nálam megy simán nincs semmi baja -
feltettem az EU map Béta 1.3-at és mikor new game-t kezdek akkor a prism3d exe hibát észlelt ezért leáll....hmmm nálatok fordult elő ilyen hiba?Vagy mi a gond? :S -
ha csak annyi lenne hogy fel kell tölteni akkor jó lenne:D -
kertesztrans #6323 a cuccosok odabasznak de úgy tudom valamennyi eurot be kell fizetni hogy le tud tölteni vagy valami saját készítésű dolgot fel kell tölteni.
nekünk is pttm cuccokat át kéne konvertáni a haulinba többségébe ők is ezt csinálják. -
EU mapnak lesz még folytatása vagy az 1.3 a végleges? :( -
nekem nem is kell..:D
[/IMG]