35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • koska87
    Jaja, ez nem lenne rossz ötlet...
  • totymedli
    Én is ezt mondom!
    mert az a program nem tud scs-be konvertálni csak mert a letöltött skinek is scsbe vannak
    a megnyitás meg azért kéne hogy megnézzem mennyi a trélerek mérte. Vagy az is lehhet hogy ezt nem eltöltött fájlban kéne megnézni??

Egyébként a F.A.Q-ban nincs leírva hogy kell skint csinálni csak mert néztem az előző hozzászólásokat és ott írták hogy a F.A.Q-ban benne van
    (((Javaslom tegyétek bele)))
  • koska87
    És akkor le tudná valaki írni pontosan hogyan kéne skin-ezni???
    mer én letöltöttem a DXTBmp progit amit régebben irtatok a forumban, hogy az kell hozáá, de énsem tom hogy mit kell megnyitni...
    Előre is köszi annak aki segít...
  • matti12
    jó de a rendszergazda feliratot azt azért irtam mert mindenkinél más(nálam se rendszergazda) és azért irtam h mods mert nem néztem h mi van kiirva csak fejböl és nálam a c meg az e meghajto van meg a a d a DVD író
  • RaST
    Mattiláma, tanulj meg fórumozni ..amennyiben nem megy, hsz-aid törölve lesznek a jövőben ..
  • Schwarz
    1. ne ordibálj!
    2. azzal az elérési úttal több gond is van: pl a meghajtó az nem feltétlenül C, (pl nálam se) kettőspont rulz, a felhasználónév se mindenhol rendszergazda (pl nálam se), az utolsó mappa se "mods", hanem "mod", sima "/" csak a weben (meg unix rendszerek?) használatos, windózban (DOS) "\" (backslash) van

csak akkor adj tanácsot, ha tudod mit csinálsz, így csak mindenkit félrevezetsz!
  • matti12
    ok bocs
  • Attila56
    te meg légyszives a válasz gombot is használd.Hidd el sokat segítene
  • Attila56
    kapcsold ki a Caps lockot...neten ez kiabálásnak számit!!!!!!!!!!Kössz
  • matti12
    JA ÉS NEM KELL MEGNYITNI CSAK BEMÁSOLNI
  • matti12
    igen azt kell azt az .scs fájlt bemásolni a C/DOCUMENTS AND SETTINGS/RENDSZERGAZDA/DOKUMENTUMOK/18 WOS HAULIN/MODS-BA!!!!
  • norbi56
    milyen robi??
  • totymedli
    De itt valmi nem stimmel nem tudom megnyitni a skineket milyen programmal lehetmegnyitni?

plussz a letöltött siknek scs-ek
    és ti dds-t mondtatok...
  • matti12
    NEMTALÁLOK DE HA AKARSZ ITT KERESGÉLHETSZMERT VAN EGY PÁR PÓT MEG KAMION MEG ILYESMI
  • totymedli
    köszi robi!
  • denesch
    Koszi az infot!!!
    Remelem hogy beindul mert erdekelne az IVECO Starlis 4x2 es nem tudod hogy honnan lehetne leszedni?
  • denesch
    Sziasztok!
    Lenne egy par kerdesem a germanytrans oldalal kapcsolatban, megpedg az hogy miert nem lehet letolteni semmit rola valamint regisztralni sem birok.

Elore is kossz a valaszt.
  • norbi56
    kiveszel 1 másik skint és megtudod
  • totymedli
    oh már találtam.De mennyi egy sima tréler(téglalapos) mérete ???*???
  • totymedli
    Ja ok de olyat én honnan szerezzek ha valaki tud egy ilyenb linket küldjön!
  • norbi56
    MÁ kb 9999999999999x elmodták hogy kell egy dxtbmp nevű progi ami átkonvertálja dds-be
  • fulcrum falcon
    nem mert csúnya vagy :D
  • totymedli
    Hé az én kérdésemre nem jön válasz???
  • Boconadi
    jöhet még
  • leho94
    [IMG][/IMG]
    kevés a kép sok a duma :D
  • gumikacsa
    moziba ne vigyünk bazze???

Ez lesz a te játékod KATT IDE!!! (Bus Driver)
  • matti12
    hali nem tudna vki csinálni nekem egy olyan modot h a buszokkal fel illetve le lehet szállítani az embereket?hogy a busszal egy kis pénzt is tudjak szerezni.kéne a játékba megálló ahol fel-illetve leszállnak az emberkék.mert busszal szoktam lenni leginkább és nemtok vele pénzt keresni.elöre is thx.

• Schwarz
    1. falramászok attól a "betáplál" szótól, teljesen mást jelent...
    2. ha nem módosítod a storage fájlokat, nem lesz bennt a kamion, ha minden kamion mellé raknának storagefájlt, ami azt a játékba teszi, a korábban barakottak nemlátszanának, vagy az scs-ek feldolgozási sorrendjétől függően az utoljára beolvasott storagefájl lesz az érvényes!
  • TOPLINE
    Wow én eddig is igycsináltam
  • Attila56
    Aki nemtudja berakni a kamionokat annak elmagyarázok egy könnyebbet.....akár a FAQ-ba is bele lehet írni bár érdemes inkább érte küzdeni
    Total Commander/a letöltött kamion és áthúzod a C:/Documentum and Setting/neved/Dokumentumok/18 Wos Hauline/mod/ mappába és nem kell az sii-be meg a storange mittom én mibe irkálgatni met úgy elelevene beletáplálja
  • Attila56
    FAQ
  • Attila56
    FAQ-ban olvasta hogy az videókártya probléma is lehet.....Nekem Geeforce FX5200-som van és a legújabb driver frissitás van rajta......és eddig nem volt semmi baja...csak most lett hogy felraktam az EU map Béta 1.3-at :(
  • totymedli
    hali.... addig ok hogy megcsinálom vmilyen rajzprogramban a skineket de utána hogy csinálom meg hogy a játékban is benne legyen?
  • norbi56
    1.3 BETA szal nem végleges nálam nincs hiba
  • Kisvigyori
    nálam megy simán nincs semmi baja
  • Attila56
    feltettem az EU map Béta 1.3-at és mikor new game-t kezdek akkor a prism3d exe hibát észlelt ezért leáll....hmmm nálatok fordult elő ilyen hiba?Vagy mi a gond? :S
  • leho94
    ha csak annyi lenne hogy fel kell tölteni akkor jó lenne:D
  • kertesztrans
    a cuccosok odabasznak de úgy tudom valamennyi eurot be kell fizetni hogy le tud tölteni vagy valami saját készítésű dolgot fel kell tölteni.
    nekünk is pttm cuccokat át kéne konvertáni a haulinba többségébe ők is ezt csinálják.
  • Attila56
    EU mapnak lesz még folytatása vagy az 1.3 a végleges? :(
  • leho94
    nekem nem is kell..:D