18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én még csak ezzel találkoztam

MaxPayne
Kössz de az 1.2-bõl csak béta van?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Talán megoldja, de mindenképp készíts elõtte biztonsági másolatot, nehogy miattam szálljon el a mentésed:

a Save könyvtárban nyid meg a Game.SII, nyisd meg notepadben, lesz benne lejjebb két ilyen sor:
bad_weather_intensity:
stored_rain_intensity:

Ezeket állítsd át nullára, talán mûködik.

Az ötlet Allock #1296-os hozzászólásából származik, és van még két zavaró sor:

Ez nem azt jelenti, hogy nem fog többé esni, mert fog, csak ritkábban, de ha újra elkezdené, csináld végig ezt újra, és igen, nincs több esõ.

a rendõr ellen a leállósáv + padlógáz combot válasaztottam, tükörben néha látszik, mekkorákat csattan a forgalom többi résztvevõjén. Egyszer a korláton kívül parkolt a korlátolt zsernyák, és megpróbált utolérni. Hhehhe...

roliairsuni
le lehet azt rázni

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Swy
nem nagyon..😞

http://bf2s.com/player/swy/

Duddits
Nekem legelõször belémjött hátulról... <#nyes> Az már elég? <#hehe>

Duddits
Eddig csak keresztransz mondta, hogy nem jó, de hogy miért azt nemtudom.

Sanyix
Hát baze ez kész. Eléggé idegesít a játékban az esõ, fõleg, hogy a pttm óta nem javították ki azt, hogy ha elkezd esni az esõ, akkor többé nem szûnik meg a zuhogó esõ hangja, még akkor sem ha tök száraz az idõ, max kicsit halkabb lesz. Na szóval mivel unom az esõt, délre mentem, hogy ott fuvarozgatok, talán a sivatagban nem esik az esõ... hát tévedtem ott is folyamatosan esik az esõ. Los angelesben, las vegasban, phoenixben, el paso-ban, dallasban. Ez eléggé durván baromság... nem lehet valahogy kikapcsolni az esõt? Mert szinte mindíg esik néha eláll pár percre, aztán megint esik napokig, a sivatagban is.
Aztán meg miért nem tudják már megcsinálni normálisan a rendõrséget? Miért elég az hogy csak a közelembe ér? Miért nem kell megállítania? Miért nem lehet sehogy elmenekülni? A legerõsebb vontatót vettem meg, minden tuning rajta van, pár másodperc alatt kiakad 120 nál a sebességmérõ, és gondolom annál jóval gyorsabban mehetek, de simán beér a zsaru így is.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Truck Driver001
Vlki föltette már az 1.3-as patchet?És ha igen mik a tapasztalatok?Mit javít?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

A faq szerint itt van.

MaxPayne
Meg tud dobni valaki egy 1.2-es patch linkel?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Nemsokára beérek Friscoba a kólával... valamivel csak ki kellett próbálnom a Kamazt.

King of Roads
te tudod, de ez nem errõl szól(na) ígyhát ne csodálkozz ha beleeslel a semmibe.
azokat a részeket nem csinálták meg sõt igazság szerint nem is szabadna, hogy odakerülj, mert elméletileg nekiütközöl a semminek.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

már miért ne furikázhatnék kedvemre akárhová?

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

King of Roads
hát akkor meg is érdemled... ez nem GTA, hogy kedvedre furikázhatsz akárhova.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

néha megyek egy kicsit terepezni a géppel és rámegyek egy útra ami nincs a térképen megyek rajta és egyzsercsak vége hiába nyomom be mindegyik féket lezuhanok és csak esek lefele a végtelenbe

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

King of Roads
ecsém ezt hogy csinálod? milyen rések??<#wow1><#wow2><#fejvakaras>

csak tudnám miért találom meg mindig a réseket

King of Roads
az amcsikat nem szereted?

King of Roads
a nevét nem tom, de Vancouverben a Zabart's cég felett ilyen narancssárga-fekete a logója<#idiota>

#3599: az elég durva lenne <#zavart2><#zavart2>

Swy
úgy látom készülgetnek a kammionok...
Remélem lessz valami olyan amibe beleszerethetek...😛

http://bf2s.com/player/swy/

ILLNeo
az kemény lenne...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

roliairsuni
nekem nagyon teccik ez a szín, iszonyat szép, fullosan jól sikerült

brutális

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

ILLNeo
dupla pót <#hehe>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Duplacsövû kamion 😊

(anyám, ebben hány hajléktalan lakhatna el...)

ILLNeo
ilyen nincs duplába?<#vigyor>

roliairsuni
melyik cégnél vetted fel, mi a pon tos neve 😄 ilyet énis akarok pls help me

King of Roads
na ez aztán rakomány! állat lehet ekkorával menni. Vancouverbõl viszem Montrealba.

Gondoltam hogy valakit erdekel. De ha neked nem tetszik ne nezz ra! 😊

u.i. Elnezest a nagy kepekert.

Kisvigyori
szerintem azért ami a képbe van irva de nem biztos!

kisvigyori

autoszimulator
most ez minek kellett azt áruljad má el........

.: mobilize.hu :.

Kisvigyori
ki tud a pttm böl átkonvertálni az szoljon mert jó lenne a tandem

kisvigyori

aki ért hozzá megtudja csinálni
allock
akkor már inkább Lacknak a TGA-ját meg a Mercijét ha valaki nagyon ráér 😊

#hhwnd

garam93
Pttm-est h lehet átkonvertálni?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

roliairsuni
hanem mennyi ugyan? 1,6093 asszem
ahogy a #3580 ban volt, úgy gondolom énis, nem enyhén elnézted, annak ellenére, hohy volt egy ilyen hsz em: a mérföldben mérõ órát figyeld (a #3558)

ésmég õ monnya rám h láma...

pontosan ezért tolom mérföldbe:
1. nem mér addig km ben az óra
2. belsõ nézetben mérföld, külsõben meg mph az úgy sz@r(bár külsõben csak fényképezdeni szoktam)

roliairsuni
nem

King of Roads
át lehet azon menni,csak jó gyorsan kell nekifutni!!

ezt nem akarja valaki átkonvertálni haulinosra /ez nagyon jó gép/
garam93
Értem.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

De, sajnos igen. Nem lehet rajtuk átmenni, csak vicceltem.

Ezek lezárt szakaszok, lehet, hogy nincsenek is rendesen lemodellezve, tehát "beléjük esne" a kamion.

garam93
De nem törik össze a kamion meg a pót?

DJ Bee18
hát dehogynem 😊
ahelyett hogy beismernéd, hogy elnézted, amikor kötekedtél az ,,Ez neked gyors?" mondattal...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Nagy gázzal mindenen...

RaST
Egyébként nem 1.6 a szorzója .. de mind1 ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Speedbreaker
ezt nem lehetett volna 1 hsz-ben?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *