35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • SlaCker
    Jaja.Én is néha ijen 90-es tempónál és utánna az AI úgy gondolja hogy itt nyom egy satut és bummmmmm :DDDDD
    Na az a legtutibb :DDD
  • Jammer
    Hol -é lehet kikapcsolni őket ? Mert leszedtem azt a nopolice modot, de semmi hatása nincs...
  • norbi56
    énis szoktam gyönyörködni benne 90-nél tempomattal a pályán de am...belsőből megyekXD
  • SlaCker
    én is mindíg belsőböl menek mindíg kivéve mikor kicsit gyönyörködök a kamionban. :DDDDD
    Merthát nem potyára szedem le a szkineket.
    A belső nézetből egyedül az oldalra tekintést útálom a legjobban.Szerintem gagyi de minegy. :(((
    Ja mégvalami:Valaki hangsúlyozom hogy valaki nincsen kapcsolatban azzal aki készíti az Eu mappot.Csak azért ert lehetséges e az hogy a rendőrök eggátalán ne legyenek a gammmában.Szerintem fölösleges mert van aki kikapcsolja másrészt meg az a legjobb mikor mész az úton és bebassza az út közepére a kocsit és senki sehova.Na meg az előzés,de azt már említette itt valaki.
  • Atti12
    én is belsőböl szoktam menni, csak amikor kedvet kapok egy kis száguldozáshoz akkor muszáj vagyok kiváltani mert belülröl csak 85-ig van :) Ráadásul most vettem egy kamiont, szarrá tuningoltam és nem tudom mennyivel megy mert 120 nál még csak 7esbe van és 18 sebességes :D
  • Gollo
    De ráadásul ? használata nélkül:S! Tulajdonképpen észre se kéne venni mert nem kérdezi hanem kijelenti:P!
    Bumburnyakkk: mit akarsz konvertálni?
    Atti12:Ömmm én nem tudok róla de eggyes kamionokba 160-ig van a fülkébe megszámozva ;)!(Legalábbis nekem az Actrosba pl.)Ha eredeti amcsi kamcsikat hasz álsz abba nemtudom hogy hogy van de egyébként is "Fülkéből vezetjük a kamiont nem helikopterből".Én nem is használom a külsö Km órát:D!
  • Atti12
    ismét én vagyok :). Azt szeretném kérdezni hogy van e valami mod, ami belerak a játékba egy normális sebességmérőt, mert a mostani 120 fölött nem mér :/. válaszokat előre is köszi!
  • bumburnyakkk
    császtok valaki tud nekem segiteni konvertálni
    ?
    kösszi csá
  • SlaCker
    kis fordor te csak kérdezve tudsz beszélni????Ennyit szerintem az elmúlt két hétben nem kérdeztek össz vissz a fórumozók.
  • Gollo
    Akkor a teendő az hogy:
    OLVASS VISSZA!!!!!!!!!!!!
    (Csak szóltam)
  • kis fodor
    valami cd ír akkor mit csináljak
  • CseNo
    Bazz elindítod a patch telepítőjét (ami egy futtatható EXE fájl, amire ügyesen 2x kattintasz) és feltelepül magától...
  • kis fodor
    hova eel berakni a patchet
  • Szabi1991
    #9687 ?
  • Boconadi
    menj be a városokban található szervízpontokba. ( piros S betű asszem )
  • leho94
    kérdőjel létezik...csak szolok
  • kis fodor
    a kamionokat hogy lehet optikálisan tuningolni
  • LTomi
    Válaszoltam privátban.
  • kokosz
    Valaki tudja hogyan lehet regisztralni a GERMANYTRANS oldalon?Mar vagy 100xprobaltam de mindig kotekedik valamiert
  • normomo
    aki tud csinálni és nagyon szeret csinálni kamiont,nagyon szépen megkérem megcsinálná nekem ezt a teherautot????nagyon megkösszöném:
    egy daewoo avia piros coca colás ponyvával
    csak legalább hasonlitson
    kérem szépen mesterek előre is köszönöm
  • Kenworth
    Az amreican3 nevű file-t?
    És azt hogyan tömörítsem?
    Egy mappába berakom és a mappát átnevezem scs-re?
  • LTomi
    Mert a mapot is úgy kell berakni, mint a kamionokat, a mod mappába, tömörítve.
  • Kenworth
    Az mitől van hogy pályaépitésnél ha el tudom menteni, akkor következő loadnál, nem azt adja amit már én megváltoztattam?
  • Magnumrolcsi
    Próbálkozz csak :D
  • Jegenye88
    itt van a link az oldal alján...
    amúgy nagyon tetszik az EU trailer és truck pakkocska
  • abrahams
    valaki küldje el az eu tz express truck v10 vagy v11
  • Atti12
    már megoldódott, azért köszi :)
  • LTomi
    Lehet, hogy csinálok.
  • abrahams
    akkor meg kell venni a garázst at szállitani a kamiont

• Gerob
    Asszem úgy szokott lenni, hogy mikor igénybe veszed a Transport vehicle-t, akkor az adott város PARKOLÓ-jába szállítja a kamcsit. Bemész a parkolóba, megállsz annál a fehér karikánál, nyomsz egy Entert és elvileg ott van a listában a kocsi.
    Ha ez nem jön be, akkor nem tudom h mi a megoldás.
  • Varga10
    Már lehetne csinálnia valanek egy olyan oldalt ahol összevan gyüjtve az összes kamion pókocsi a Haulinhoz mert mindenhol van egy kicsi csak.........
  • Boconadi
    Találj oda egy fuvart. Jobbat nem tudok
  • Atti12
    Sziasztok! Felraktam ismét ezt a játékot és most odáig jutottam hogy vettem egy kamiont :). Olvastam a FAQ-ba hogy a saját garázsunkban van a kamion a kezdő városba, de attol angyon messze vagyok. Észrevettem,hogy
    ha megnyomom az N betüt akkor ott van egy olyan hogy transport vehicles. Nah ha oda szállítatom a kamionomat annak a városnak a parkolójába ahol vagyok akkor nincs ott a kamion :S. Megvártam a 24 órát, meg a transport vehiclesnél lévő 18 órát is de semmi :S. Kérdésem az lenne, hogy meglehet valahogy oldani hogy ne kelljen elmennem a kezdő városba a kamionomért, vagy ha nem lehet akkor hogy tudok "odaugrani"? a FAQban lévő dolgot próbáltam, de nem tudtam beirni a ~ karaktert. Nem szoktam cheatelni, de tényleg nagyon messze vagyok a kezdővárosomtol, nagyon sok idő lenne elautózni oda, nembeszélve a benzinröl. Válaszokat előre is köszi.
  • norbi56
    énis angolul "írtam"
  • norbi56
    sokat kell énse tom mennyit
  • pudvapappa
    valami gebasz van a PIRAMID3D exe vel
    ilyenkor mivan..........................?
  • Gerob
    Nekem is ugyanígy volt. Eleinte próbáltam minden "kavics" után menteni és újra elindítgattam a játékot, de egy idő után meguntam ezt és töröltem a fenébe az egészet.
    De várom az 1.6-os mappot, kíváncsi vagyok az angol vidékre, akkor újrarakom az egészet.
  • pudvapappa
    Basssza meg valaki segítsen pls kilép az a szar állandóan kb 10-15perc
    után mi lehet a baj valaki pls
  • karajev
    hát van aki angolul írt..mást nem láttam..de ez totál idegesítő..én már írkáltam meg minden de még mindig nem ad semmit...mert azt is írja h BONUS-ként lehet letöltést kapni..:S vagyis gondolom ha sokat írsz vagy vmit csinálsz..
  • Gollo
    És valami értelmes nyelven nem lehet oda irni?XD
    Nem adna vki egy logint oda?Mert magyaron kivűl mást nemnagyon értek XD!Kicsi Angol Játékok-ból:P!Meg németet tanulok már ha annak lehet mondani mert utálom-.-!