35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • leho94
    ricö copy
  • mixer023
    na elkészült
  • mixer023
    köszi majd megcsinálom és feltöltöm a képeket :)
  • gigamen
    dxtbmpben alpha fülre kattintasz ott arra hogy import alpha chanel az asztalon közben csinálsz paintben egy sima fekete képet és csak elmented majd az import alpha chanelnél az importálásnál kijön egy kérdés le OK-zod aztán kiválasztod azt a sima fekete képet ilyenkor a jobb sarokban az a kis négyzet ahol a skin van be fog feketedni utána csak simán elmented a skint dds-be.Ennyi remélem érthetö volt lehet kicsit bonyolultan fogalmaztam.
  • vajo
    ha én tudnám h kell olyan keretet, jó volna... :D
  • carloelsa
    Kössz így szóld le a munkámat... csak akartam hagyni valamit a régi bannerből is... ennyit erről...jah és én is tudok krómot csinálni... nem egy hű de nagy tudomány kell hozzá...tudod nem csak úgy összevágtam ezt a bannert ha kell a bizonyíték adok 4 psd-t 1 és fél órányi munkáról szevasz

Kazai ha ezt is törlöd, akkor ennyi volt az ismerettségünk...
  • bazsa06
    nekem kéne a modell:D elküldöd a link-et?
  • mixer023
    az alphazasban meg segítsetek majd légyszíves mert nem tudom hogy kell : )
  • mixer023
    ha elküldenél egy kereket megköszönném :D és kössz
    32988 kössz
  • bazsa06
    jaja szerintem is szép! de tényleg Alpházd le.
  • kazai21
    Szép,de tényleg alpházd le és cserélj kereket a pótkocsin.
    Ha kell akkor szólj:)
  • mixer023
    nekem tetszik így játékban nagyon jól néz ki : )
  • gigamen
    Alpházd le ezt a skint mer nagyon csillog.
  • mixer023
    valaki nem tudna egy jó kis kereket ami illene rá mert ez igy nem franko :D
  • mixer023
    rá dobta gyorsan egy FULL RICO utánzatot : )
  • v43 001
    köszi szépen!
  • mixer023
    köszi
    #32975 köszi hát igen skin kellene rá

( ha valakinek kell a kamion szóljon nem privi model elküldöm a Download linkjét )
  • mixer023
    C:\Documents and Settings\FELH Neved \Dokumentumok\18 WoS Haulin belül van egy config_cfg nevü file megnyitod jegyzettömbel vagy valami szöveg szerkeztövel az uset g_console "0" és a uset g_developer "0" átírod 1-re mind2-t
  • kazai21
    Szép gép:)
  • v43 001
    köszönöm gyors válaszod de sajnos nem müködik pedig mind a 2 nullát nyomtam de egyik se hoz be semmit. ets-nél is nullával kell inditani de ott elötte kellett valamit csinálni hogy lehessen aktiválni a konzolt...
  • gigamen
    A játékban megnyomod a "0"(nulla) gonmbot.Ha pedig elakarod tüntetni szintén megnyomod.
  • v43 001
    segitséget kérnék hogy a konzolt hogy kell aktiválni... a választ elöre is köszönöm
  • gigamen
    Jóféle elsz még valami ütős skin kell rá gyönyörű ez a modell
  • mixer023
    Új kamion sajnos még csak a táblákat írtam át a még nem skineztem rajta semmit de majd eljön annak is az ideje :D
  • gigamen
    Én az EU-map 2.2 vel játszom de Eu map 2.3 is jo szerintem nem sok bug van benne de biztos hogy ninsc tökéletes térkép de Eu mapok általában jók.EU 2.2 egynek jó kevés bug-gal.
  • marko952
    Te melyiken fuvarozol?
    Nem tudtok valami bugmentes EU térképet?
  • kazai21
    Na csak akkor teszem ki a bannert,ha közösen össze dobunk egy új FAQ-t:)
  • gigamen
    Kazai szerintem csinálj valamit ne menjen itt a vita erről a banner kérdésről döntsünk egy mellet aztán maradjon az.
  • LTomi
    Nem is kell ahhoz nagy szakértelem, hogy lenyúld az előző bannerhez készített króm keretemet és belerakj egy másik kamiont.

ON
  • gigamen
    A legtöbb letölthető map-nak van olyan része amelyik havas de nem sok.Tehát ha nem alap mappal játszol hanem töltesz le egyet valószínűleg lesz benne havas rész EU-mapokban 100% hogy van általában.A kamion lomhaságával kapscolatban pedig menj el a szervízbe vegyél rá fékeket meg erősebb motort persze akkor ha már lesz pénzed majd tudod tuningolni.És ha fékezel nyomd meg a B betűt úgy erősebb lesz a fékhatás mert bekapcsolja a motorféket úgy ahogy Mixer023 kolléga leírta.
  • mixer023
    hát sajnos lövésem sincs hogy hogy lehet havas mapon tolni próbáld googléban keresni hogy haulin snow map vagy snow map haulin nem tudom sajnos
  • kazai21
    Jó,ha sikerül a FAQ,akkor ki lesz rakva a tied,de most már nyugi.
  • mixer023
    ez csak egy tipp de szerintem valami mód azt hiszem régen volt egy ilyen mod azt hiszem tir modon belül volt egy ilyen de majd meglesem
  • HotPants
    és havas vidékek ? am köszi a segítséget
  • mixer023
    az első probléma nem tudom miért lehet a második pedig simán megnyomod a B betűt ( motor fék ) angolul motor brake
  • HotPants
    na és még azt felejtettem el megkérdezni hogy kicsit belepiszkálgatnék a config.cfg-be de nem nagyon vagyok jó angolos így az érdekelne hogy melyik adatot és mennyire kell változtatnom ahhoz h a fékező erő nagyobb legyen? mert a kamionom nagyon lomha és midnent felszántok mire megáll :S
  • HotPants
    sziasztok.. 2 kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban ..
    1: windows 7 oprendszert használok, fennt a legújabb videókártya driver is de a játék beállításánál a shader quality menüpont alatt csak a minimum safe fallback opciót fogadja el, ha a többi 3 közül bármelyikre megyek a játék kifagy a töltésnél :S létezik erre vmi megoldás ? ati mobility radeon x1600 videokártyám van.
    2: második kérdésem az volna, hogy a játékban mely városban vagy megyében találkozhatok hóval ? mert láttam olyan képeket a játékrol amelyeken volt hó :) ha van ilyen akk hó van ?? :D
  • carloelsa
    Nem tudom hogy kell azt megcsinálni, hogy ha a FAQ feliratra kattolok, akkor megjelenjen egy új oldalon a tartalma a FAQ nak :( mert így sok lenne rá a szöveg

KAZAI ATTILA! Szia! :D
  • RS
    Ha rárakod a FAQ-t, akkor a tiéd mert jobban illik ide :D
  • kazai21
    Légyszíves ne kezd Dozoo.