18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy all! Már Mexico-ban szaggatom az utat. Itt egy kép csak azért mert szerintem zsear lett. 😊

\"A gumi kopjon, ne a lelked!!!\"

Sziasztok! Tudnátok errõl linket adni teksztur mod 0.6! Ezer köszi! Am szépek a gépek/képek!

Fagyas Trans
Szerintem se szép. Vannak ennél sokkal szebb Mercik.

#340907: Jó kép.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

94mike
Neharagudj meg,de ez ocsmány<#levele>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Elértem a Mexico-i határt, rámfért a pihenés.😊

majkapapíí
Mapa Polski 1.0 linket meg adom pm-ben😉

tamás98
Ez melyik map?
Linket tudsz adni róla?
Elõre is kösz

MAN TGA D20

Hella Pilóták! 😄 Úgy döntöttem, hogy a Mexico-i utakra intézek egy új F2 est egy kicsit több pacival és több optikai tuninggal.

majkapapíí
Ciao!Hoztam 2 pihenõs képet<#pias>

és azt hogyan kell?
majkapapíí
truck storaget kell írnod😊

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy egyszerre több kamiont belehet úgy rakni a játékba ,hogy az alapok közül ne cseréljen le semmit és egymást se "üssék"?
Elõre is köszönöm.
széép a tiéd is 😊 MAN Power 😄

Van egy kamion amit egy két dologgal fel kellene dobni! Valaki megcsinálná ha nem túl nagy kérés? Köszi😊
Fagyas Trans
Ma már teljes erõvel indulhattam neki a melónak. 😛 Egy kép a nap végén.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Fagyas Trans
Széép. 😛

*Replay* Szép Napot Urak! Sikerült megszereznem az új szerelvényt 😊 (Köszönet érte Majkapapíínak a segitségekért!) Hát íme:

Az elõzõ hsz-t delete pls! Valamit elrontottam :/ Köszi

Szép Napot Urak! Sikerült megszereznem az új szerelvényt 😊 (Köszönet érte Majkapapíínak a segitségekért!) Hát íme:

R420
Renault Premium Wojtas Trans errõl tudátok adni egy linket??

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Fagyas Trans
Itt meg a "Vadarab" 😄

94mike
Akkor verdki a fejedbõl,sõt..neki se állj.
és használd a "válasz erre" gombot.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Fagyas Trans
Sziasztok. Ma Elment az egésznap mert a pótkocsit gumishoz kellet vinnem. Poprad elött bele állt a gumiba 1 vasdarab és a "nagyfejesek" ugydöntöttek vigyem el a szervizbe. Ma sajnos nem sok km-r volt.

az az igazság hogy nem értek a programhoz és a kamionomon szeretnék egy pár dolgot csinálgatni..
94mike
Hova akarod be tenni?...

Üdv Kollégák. a zmodelerrel kapcsolatban kérdeznék hogy "z3d" fileokat hogy tudok betenni?
majkapapíí
Üdv!Ahhoz,hogy egyes kamionok emgjelenjenek a játékban truck_storage-t kell írni.A világításhoz meg Flarepack kell

Üdv! Van egy pár kamion amit ha berakok a játékba nem jelenik meg, illetve bizonyos gépeken nincs világítás! Mit tegyek? Elõre is köszönöm a választ😊!
Fagyas Trans
Ma legurultam Biesko-Bialába lepakoltam fel is sikerült majd kiálltam akutra és holnap go Szlovákia. 😛

Fagyas Trans
Köszi. 😄

Az elsõ kép sem rossz, de a második az nagyon tetszetõs 😛

Fagyas Trans
Szép Estét mindenkinek. Háromnegyed 11-kor elindultam. Tankoltam és egy kép az utrol. 😛

szijartomark
Nagyon szép gép mindenkié!<#worship>
Csak így tovább.<#awink>

majkapapíí
Hétvége<#pias>

Fagyas Trans
Ne igy állj be mert nyakonvernek. xD

majkapapíí
Szép<#vigyor3>bár van szebb tartály is sztem de ha neked ez tetszik...😄

Ricsi234
Na MOST!!

Ricsi234
na!

Fagyas Trans
Elkezdõdött a 7vége.<#pias>

#34870: Nem rossz.

Ricsi234
Sziasztok!Újra itt!!!^^
Szerelvényem:
komikat!

Fagyas Trans
Én szégyelném magam.😄 <#rolleyes>

majkapapíí
Nehogy bekerülj a scanim alá<#hehe>

😄 Holnap már F2000 essel fogyasztom a kilómétereket 😄 Tényleg tud valaki F2000 es MAN-t a saját müszerfalával? Már sok helyen néztem de ahol volt jókinézetû MAN F2, az storage file os volt (ezzel bajban vagyok) úgyhogy nemvolt jó, aztán találtam jó F2 est ami bekerült a játékba, és müszerfalat is találtam hozzá de nem tudtam mellé társitani. Esetleg egyben a kettõt megtalálom valahol? :/

Fagyas Trans
Jobb mint Majkapapíí R500-sa. <#vigyor3> Nah jó csakk vicc... 😄

Mostmég ilyenem van 😊 Bocsi a képméretért de csak igy tudtam 20 KB-osra csinálni 😞

Fagyas Trans
Csáó. Pihizek. 😛

Rendben köszi 😊 Mondjuk próbálkoztam már vele, mert egyszer csináltam, de nem volt jó valami mert a kamionok nem voltak bent :/

majkapapíí
A villogót külön gombbal nem lehet kapcsolni sajnos, hogy ha rászereled a kamionodra akkor elvileg villog, de ha nincs benne dummy akkor nem fog villogni(zmoddal orvosolható)
#34861: elvileg jópár tölthetõ kamionhoz van...😄 pl sheryos R620-asához😄 de ha mégsem akkor a játék scs fájlát megnyitva tudsz csinálni egyet de ha kell akkor küldj pm-et és adok elérhetõséget ott jobban el tudom magyarázni

Egy kérdés: truck_storage fájl-t honnan tudok beszerezni?