18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de most komolyan
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
valaki nézzen már nekem linket mert tényleg nem találtam meg ja és ha meg van küldje el <#falbav>#falbav>
nagyon szépen megköszönném<#worship>#worship><#worship>#worship>
leszedtem mindent az ég világon mindent--felraktam a Haulint utánna a patch akartam csak megint kiírta hogy a cd hibát!<#falbav>#falbav>
valaki nem tudja hogy mitõl lehet???<#conf>#conf>
megpróbálom
megoldás: magyar le -> játék le -> játék fel -> 1.6 patch fel -> magyar fel
Hivatás az Életért!
megoldás pedig itt: #7779
Mi az a windows?
lenne egy olyan problémám hogy az 1.6os patch-hez kéri a cd és nem engedi feltelepíteni de már sok helyrõl leszedtem de nem engedi ilyenkor mit kell csinálni???
elõre is köszi
www.nyiregyhazamod.qwqw.eu
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Assault<#hehe>#hehe>....megtámadom, lekaszabolom, szétzúzom a kamionommal a zsarut<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Mellesleg azt nagyon utálom, hogy kis piszmogó autók a balra kanyarodó sávban városban, autópálya felhajtó elõtti kavarodásban satöbbi idnexel, vagy nem indexel - nem mindig látni külsõ nézetbõl és én azt szeretem - puff gyorsan balra kanyarodik, mikor ugye egyenesen mehetne tovább akár. Szóval olyan hírtelen jön az egész.
Ez így van a sima egyik sávból a mûsikba való átálláskor is. Index egy pillanat alatt és huss elõreront és karcolja a kamion, vagy a pót oldalát, persze leáll ilyenkor, villog és nem megy aztán karambol rosszabbik esetben. Bár szerencsére sokszor tovább megy.
Jah, meg ennek a sofõrnek, akivel vagyok mennyi kell ahhoz, hogy beleboruljon a mûszerfalba?<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe> Szerintem már második napja folyamatosan vezetek vele és írja ki szorgalmasan, meg ásítgat a géjm, hogy álmos, aludni kéne, de én tesztelem álóképességét.
Amúgy elõzõ elõtti hsz-ban, amit te is idéztél Schwarz, az ott ah=ha akart lenni, sry a hibáért.
Roswell felé haladva láttam<#ravasz1>#ravasz1>.
hatósági közeg elleni erõszak <#ravasz1>#ravasz1>
Mi az a windows?
Egyébként de lol... Albuquerque-ból jövök és megyek Roswellbe a hadsereghez segíteni nekik majd, hogy egy-kté fuvart elvállajjak, erre piroson pár centinél áthajtok, késõn fékezek.
Már felénél van a piros csík a rendõr jelzõn, erre, mikor elhaladok a parkoló zsaru mellett, az nyomomba ered. Szólok rádión a fiúknak, hogy vigyázzatok zsaru és repesztek tovább, bevágva az egyik kocsi elé. Mivel csak a kamion van és semmi pót most, ezért igen könnyû száguldani.
Kamera hátra irányt, érdeklõdve lesem, hogymikor kap el. Erre mit látok? Zsaru bummm! Felöklelte azt az autót, amit én megelõztwem és autó bufkencezik párat<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>. Ez kész, jót röhögtem<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Tiszta GTA: San Andreas<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>. Aztán persze elkapott utána rögtön.
Mi lenne, ah neki mennék egyszer csak úgy az oldalt parkolónak?
Én úgy gondoltam, hogy a fizetésbõl valamennyi rész az enyém lesz abból a fuvarból, amit Thomas teljesít. Egyenlõre nem akar beigazolódni a gondolatom, hanem fuvarozik tovább. Mikor lesz ebbõl valami haszon? :S Mert eddig csak a lóvét fogyasztotta a heti vagy napi vagy mittoménmi árával.
#7781: Tom, másra gondoltam, de azért nem kéne egybõl lámázni!!
Los Angeles, California
Egyébként amiket felsoroltam ezek mind mennek a storagefile nélkül ha benne van ha nincs a storage fájl! szal biztos én rontottam el valamit a storage fájlban!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
kamiont ugyanúgy tudsz kiszedni, mint brakni. amelyik nem kell kitörlöd a sorát a storagefájlból.
Mi az a windows?
Egyébként ezt a storage filét már vagy 5 ször végigjátszottam!Már mindeféle sz*rságot probáltam de azt istenért nem akarnak megjelenni!
Össz vissz ezek jelennek meg:
Man F2000
Iveco Eurostar
Scania R580
Volvo FH12
Mercedes Actros
Daf 105XF
Daf 95XF
Scania T164
Man TGA
És a többi?????PL az R620-as scania tudtommal mindenkinek megjelenik csak nekem nem..?Ja meg az amcsi kamcsikat hogy lehet kiszedni?vissza olvastam 15 oldalt és irták de nemértem!a keresõ meg semmit nem talál...!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
PLS #7733!!
Please!
Köszke!
megoldás: magyar le -> játék le -> játék fel -> 1.6 patch fel -> magyar fel
Mi az a windows?