18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a "kamion".scs-t totalcomanderben megnyitod, a tartalmát átmásolod egy mappába és ügyködsz kicsit Max-el, megnyitod amit lehet 😄
deee ha az SA-ba akarsz konvertálni kamionokat, akkor a PTTM-es kamionokkal próbálkozzál, azzal könnyebb, a psm-el nincs annyi macera
#hhwnd
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
http://9gag.com/gag/5135249
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
(szal +akarom nyitni az egyik kamiont 3DS maxban.. hogy lehetne ? 😊
Hivatás az Életért!
Tudom a kamcsin a felirat még darabos de majd megoldom:

Amd dualcor 3500+, dual 512MB DDRII,Gf7900GS,250HDD
tudnátok nekem segíteni honnan tudnék letölteni truckokat ilyen SCANIA vagy akár milyet ha valaki tudja HELP
Amd dualcor 3500+, dual 512MB DDRII,Gf7900GS,250HDD
http//www.kamionfan.atw.hu

Letöltüttem ezt a TZ express truck v1.2-t és az a gondom h gamelek és egyszer csak megáll a kép de a hang megy tovább szal lefagy a game ..eddig ezt nem csinálta nincs vkinek ötlete mi a here lehet?
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
Kicsit gondolkozz,ha mindent a mod mappába kell zsúfolni akkor azt is oda kell 😄
Szerintem......
Schwarz világosan leírta a dolgokat! Netrõl egyszerûbb-gyorsabb leszedni cuccokat, mint küldözgetni MSN-en. Meg ne haragudj nekem sem küldött senki semmit, én kerestem meg magamnak mindent, és raktam be a játékba, nem egy ördöngõs feladat!!
Ha arra van idõd, hogy a fórumon kérd a dolgokat, akkor arra is tuti van idõd, hogy utánanézz ezeknek!!
Amúgy meg nem mindenki ül a gép elõtt egész nap! Én pl.: délután 4-re mentem melózni, és fél 10-kor jöttem meg este bõrig elázva motoron esõben...szerinted ilyenkor még van kedvem foglalkozni ilyen dolgokkal??
regebben nemigyvolt es most fogalmamsincs hogy mi a fene baja lett
mellesleg:
| Mielõtt kérdeznél kattints ide! | (F.A.Q)
Mi az a windows?
------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------
NVIDIA GeForce MX 440.
Gerob: Semmi érdekeset nem ír, csak kiírja, hogy a hibát észlel ezért leáll, kellemetlenéségért elnézést... bla, bla, bla..