18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
2. Bemásolod a Mod mappába mely C:/Document and settings/Neved/Dokumentumok/18 WoS Haulinba Található!õõ naggyából ennyi de sokat nem kéne visszanézned....
Vista esetén meg C:/Users/Neved/Dokumentumok/18WoS Haulin :P
Ja és még valami az Eu Conatiners pack-ot ha berakom minden fájlját a megfelelõ helyre azaz a mód mappába miért dob ki a játék ha új játékot kezdek vagy betöltök egy játékot???
\"Erõmûvem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
1. Honnan szeditek a magyar skineket?
2. Hogy a p****ba lehet berakni a kamionokat mert leszedtem már többet de nem soknál volt a txtbe mellékelve h mit kell beírni a storagefile.scs-be h meg is jelenjenek a kamionok. A faqban se volt semmi konkrét!
THX, ha segítetek hanem!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A hang pedig azért recseg, mert live-od van. Nekem is ezt csinálja. :(
Los Angeles, California
Wabis full combo
[url="http://files.filefront.com//;8266436;;/"]A Révészes skinnek
Kandurex egy kötsög...
alacsony grafikán van,meg minden.Geeforce FX5200-asom van 2.0 GHZ-s géppel.Meg a hang is szercseg :S :S
Sound Blaster Live hangkártyám van.
Kandurex egy kötsög...
\"Erõmûvem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
3dartpoolról letörölték :(
Letöltöttem a Euro Containers Pack ( Single + B-Double )!
Na és beraktam Mod mappába ugy ahogy mindent kell és ezután ha új játékot kezdek ha betöltök egy mentett állást mindig kidob Prism3dEngine-vel!Ilyenkor mi a Teendõ?(Jó tudom ne használjam szedjem ki és kész de egyéb ötlet?)
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Kandurex egy kötsög...
Kandurex egy kötsög...
Kandurex egy kötsög...
azokat nemlehet csak úgy berakni, a PTTM-es modellek .psm formátumban vannak a Haulinosok meg .pmg-be vagy miben, lényeg hogy nem :D
#hhwnd
azt voálá.ne a konténer helyén keresd hanem a lista végén:P
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Kandurex egy kötsög...
Nemtudom hogyan mit kell vele csinálni hogy mûködjön! Segitsen valaki nekem!
vki nemtudná elküldeni a Haulin legújabb magyarositását a mail címemre ?
(vagy ha feltölti mi oldalra az is jó:))
sajna nemlehet regizni sulyokg oldalára..