18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Los Angeles, California
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Los Angeles, California
Mi az a windows?
folyton kidobott hibaüzenettel...nem tom rárakni a patchet de már nem is érdekel...elõször fenn volt....nem akarja feltelepíteni a magyarosítást mert állítóla g korábbi verziója van fön ( mikor kitöröltem a magyarosítást..na mind1).....bent a menüben minden ui_-val kezdõdik..
Segítsetek lécci mert nagyan szeretnék már
újra játszani ezzel a játékkal! 😊) Ja és csak egy Man EVO 2000-es van benne és egy Schwarzmüller pót amit én raktam be .... sehol egyikse :S
khm...khm...
Mint látjátok újra játszok ezzel a játékkal ! 😊)
töltöttem le hozzá 1.06os patchet mindent az 1.0ás magyarosítást és a
magyarosítás nem megy... elõször a 18 WOS Haulin mappájába tettem rá-
kattintottam a magyar ikonra ezt kellet látnom :
Utána a mod mappába is beraktam persze azelõtt letöröltem a magyarosítást
és ugyan ez ! :'((( Mi lehet a baj??
khm...khm...
Aztán egyszer csak az AI Beleáll a fékbe és rosszabbesetbe bumm jobbesetbe leállosáv 😉!Amúgy azt nem lhehet valahogy átálitani hogy pl az Actrost ne csak 395 Lóerõig lehessen tuningolni hanem mondjuk 600-ig?Meg modjuk aza 205 lóerõ Nyergesre pfff megse birna mozdulni 24 tonnával XD!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Na az a legtutibb 😄DD
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Merthát nem potyára szedem le a szkineket.
A belsõ nézetbõl egyedül az oldalra tekintést útálom a legjobban.Szerintem gagyi de minegy. 😞((
Ja mégvalami:Valaki hangsúlyozom hogy valaki nincsen kapcsolatban azzal aki készíti az Eu mappot.Csak azért ert lehetséges e az hogy a rendõrök eggátalán ne legyenek a gammmában.Szerintem fölösleges mert van aki kikapcsolja másrészt meg az a legjobb mikor mész az úton és bebassza az út közepére a kocsit és senki sehova.Na meg az elõzés,de azt már említette itt valaki.
Bumburnyakkk: mit akarsz konvertálni?
Atti12:Ömmm én nem tudok róla de eggyes kamionokba 160-ig van a fülkébe megszámozva 😉!(Legalábbis nekem az Actrosba pl.)Ha eredeti amcsi kamcsikat hasz álsz abba nemtudom hogy hogy van de egyébként is "Fülkébõl vezetjük a kamiont nem helikopterbõl".Én nem is használom a külsö Km órát😄!
OLVASS VISSZA!!!!!!!!!!!!
(Csak szóltam)
egy daewoo avia piros coca colás ponyvával
csak legalább hasonlitson
kérem szépen mesterek elõre is köszönöm
És azt hogyan tömörítsem?
Egy mappába berakom és a mappát átnevezem scs-re?
Los Angeles, California
amúgy nagyon tetszik az EU trailer és truck pakkocska <#worship>#worship>
SCANIA & HONDA
Ha ez nem jön be, akkor nem tudom h mi a megoldás.