35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • RS
    LTomi, milyen programmal veszed fel az ilyen videókat?
  • LTomi
    Benne volt/van/lesz a mapban.
  • Kenworth
    A magyar nyelvű CB hangot hol lehet letölteni?
  • SlaCker
    Ja most néztem meg énis és nekem tetszik.
    Látom az előzésse teis bajban vagy néha!
    Írtad,hogy még nincsenek táblák.Beleteszed azokat a cégjelző táblákat,amit ajánlottam??
  • leho94
    Nemrossz..
  • LTomi
    Készítettem egy trailert a Magyar Térképről, itt megnézhetitek: http://www.youtube.com/watch?v=tpB_RF2VAic
  • RS
    Tudja valaki honnan lehet letölteni EZT a pótot?
  • SlaCker
    Persze mert vannak akik chatnak használják a fórumot meg 8an kérdezik ugyanazt és nem hajlandóak visszaolvasni két oldalt!
    Így persze,hogy hamar megvan a sok "újj üzenet"
  • Doog
    Hát ahhoz képest ami eddig szokott lenni kihalás...
    Egyszer nem néztem rá a fórumra egy délelőtt azt 50-60 új üzenet, most meg 2-3.
  • Kenworth
    A motorhangoknak nem néztetek utánna hogyan lehet letölteni?
  • leho94
    Jobb mint a flame..Meg ha neked 40 perc üzi nélkül kihalás akkor részvétem..
  • Doog
    Kihalt a topic...
    Mi lesz ebből ? -fav ?
  • tellerlacika
    nem tom mien oldal ez
  • dodo1014
    Én is regeltem de én sem tudok tölteni.
  • sostmeier
    a-a

• RS
    Valaki ismeri ezt a lapot?
    Most regisztráltam és nem enged letölteni!
  • Horváth trans
    Ha csinálok pályát és nem tölti be az Edit?? Mit csináljak vele??
  • LTomi
    Megnéztem, és jól tippeltem: tényleg a Rig 'n' Roll mapon vette fel. Itt egy kép az alagútról, amin átment:
  • LTomi
    Szerintem az első videóban az útvonal a Rig 'n' Roll stílusú Haulin' mapról van, mert a Haulin'-ban alapból nincsen ilyen útfestés, és az utak is szélesebbek. (Még a 2X2 sávosak is.)
  • Kenworth
    motorhang 1 itt a belső és a térkép is érdekelne!
    motorhang 2
    motorhang 3
    motorhang 4
  • Kenworth
    Hol lehet találni Kenworth W900L-be belsőt?
    És keresek továbbá motorhangokat, mondjuk V8-t, vagy amiket belinkeltem a #15116-ba, ill #15117-be!
    A segítőmnek előre is köszönöm!
    LTomi te el vagy maradva egy válasszal nekem ám... De mindenképp köszönöm eddigi segítségeidet, és remélem még segítesz nekem!

• bajusza
    Próbáljátok meg Orbit Downloader-rel, ott is a Grab menüponttal, Youtube-ról rendszeresen szedek vele.
  • RS
    Mindenki a letöltésével jön?
    Mi sem tudunk mindent!
  • pirosasz
    http://www.youtube.com/watch?v=24F-LwkVYiE&feature=related
    ezt a motorhangot valahonnan le lehet tölteni?? ha igen akkor honnan?
  • SlaCker
    #15117-es hsz-ban látható pótkocsi letölthető,ha igen és valaki tudja a linket az légyszi adjamár meg.
  • bumburnyakkk
    CSŐSZTÖK AKI TUD SEGITENI A TÉRKÉP KÉSZITÉSBE AZ SZOLJON MÁR ELÖRE IS KÖSSZI!
  • SlaCker
    Köszi szépen a segítséget.
  • leho94
    Lecseréli a kenworth belsőt az interior..
  • SlaCker

Te beteg vagy.
    Na komolyra fordítva a szót.Ti ebből mit vesztek ki??Én annyit,hogy a Kenworth az lecseréli a haulinos interiort.
  • LTomi
    A belső fel fogja váltani azt az alapértelmezett kenworthbelsőt, ami Haulinnal jön, és ez nem fog jónak tűnni
    mivel a másikad elcseréli azt, használd azt!! Menni ekörül a probléma körül, egyszerűen létrehozni egy dossziébelsőt tied mod dosszié
    hívott biztonsági mentés, és amikor nem akarod használni ezt a teherautót, annyira húzni az int.scst az új dossziéba ez
    dissapearsök tied mod dosszié és vissza fogod kapni az öreg belsődet. És amikor eldöntöd téged tesz akar
    a Kenworthöt vezeti, húzza az int.scst hát a biztonsági mentésdossziéból és az mod dosszié. Nagyon unatkoztam, és kipróbáltam. XD
  • SlaCker
    Nem vagyok hülye csak azt énis ismerem,de ugyebár aki használta az tudja,hogy mijen a fordítása.
    Próbáld meg lefordítani a szöveget és nézd meg mit ír ki. :Dérdekes
    Amúgy már sikerült.
  • Doog
    F.A.Q.
  • TOPLINE
    Te hülye vagy:) Ettől értelmesebbet hova akarsz már :)
  • paulthomas
    Hello! Az miért van h feltelepítem a játékot és kivág egy prism3d-s hibaüzenettel? eddig nem csinált iet max játék közbe...:(
  • SlaCker
    Köszi naon rendes vagy,de ha nincsen értelmes válaszod akkor hadjuk.
  • baaka
    tráklájf
  • Fodorgyurma
    na honnan lehet letölteni???
  • leho94
    www.webforditas.hu
  • SlaCker

The interior will replace the default kenworth interior that comes with Haulin', and it will NOT look good
    for your other trucks that use it!! To go around this problem, simply create a folder inside your mod folder
    called backup, and when you don't want to use this truck, drag the "int.scs" into the new folder so it
    dissapears from your mod folder and you will have your old interior back. And when you decide you do want to
    drive the Kenworth, drag the int.scs back out of the backup folder and into the mod folder.
    Valaki aki vágja az angolt az legyen plyan kedves fordítsa már le.
    A lényeg az,hogy leszedtem egy Kenworth W900L és a telepítője exe.Feltelepíti és aztán nem látom a játékban.A megoldás elvileg a szövegben van csak én kicsit kasu vagyok az angolhoz
  • Fodorgyurma
    és ezeket akkor honnan lehet beszerezni??