18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Kössz
Nincs más hátra mint elõre!!!
Los Angeles, California
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Magyar Térkép Videó 2
\"Erõmûvem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
\"Erõmûvem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Los Angeles, California
Itt nincs nyíl ott a térkép használd azt...valóságba se van egy nyíl a fejed fölött ami mutatja hogy hova menj XD
Tudna nekem küldeni valaki magyarosítást?
A játék elõzõ részében volt olyan , hogy egy nyíl mutatja ,hogy merre kell mennem. A Haulinban hogyan tudom beállítani?
Kenworth W900L. Elvileg a legerõsebb motor van benne.

Ömm parkoló kamionok meg ezek lesznek benne mert az a Térképbe(Schwarz kedvéért) van...!De amivel te mész azt mind neked kell letölteni...meg amit az AI is haszál természetesen...!
Los Angeles, California
ha kell 1kis segítség ehhez a magyar mapos módhoz akkor nyugodtan szóljatok mert én is tok modellezni 3ds-maxban és ha kell 1-2 képpel be is tudom bizonyítani! SLRR-be lemodeleztem és betettem néhány kocsit.
valahol olvastam hogy környezõ országok is benne lesznek, nos én elválalnám hogy szerbia utvonalait lemodelezem (mert oda valósi vagyok)
email: [email protected]
F.A.Q
De amúgy
www.truckerfan.de
A 124L-es scaniát akarom skinelni a TZ-ben
megmondaná valaki hogy melyik néven van az?
Kerestem de nem találtam
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★