18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
a web oldaladra honnan lehet meghivot kérni??????????????????????????????????????????????????????????????
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
A Volvo meg innen tölthetõ!😊
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
www.smart-bus.hu
Dehogy ne legyek szemét tükrök: F2 xD
Az a gondom,hogy ha bemásolok egy kamiont,potkocsit és elérem azt a szintett,hogy tudok vásárolni valamelyik kamiont és megyek vele egy idö mulva lefagy/kikapcsol a játékbol.Hogyan tudok beépiteni a visszapillanto tükröket?tudom-e a játékot böviteni mint a PTTM-et?
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Végre találtam egy aktív fórumot azokkal kik tolják a játékot. Én és a fiam is rajongói vagyun ennek a sorozatnak. Persze nyílván nem vagyok egyedül azzal hogy eddig a Haulin rész gyözött meg a legjobban tehát ebbe szerettünk bele jobban 😊)
Ennek örömére leszedem a magyar mapot és ki is próbálom mindjárt.
Ami érdekelne : Csináltok esetleg majd egy tutoriált is amiben vázlatszerûen benne lesz hogy miként lehet MODolni, skineket csinálni, platókat stb .. .esetleg meglévõket módosítani hogy a sok egyéni elképzeléseknek is legyen tere. Bevallom lenne hozzá affinitásom hogy új ponyvákat rajzoljak de még sosem csináltam ... viszont nem lehet olyan bonyolult .)
Tud nekem ebben vlaki segíteni esetleg ? Nyílván ami készül azt publikussá tenném hogy bárki örömét lelje benne ... persze ez a legkevesebb.
Próbáltam már kicsit koszítani ponyvát PH+dds-pluginnal, de érthetõ módon valamit nem jól csináltam és csak szétestek a skinek. Ha lenne türelme valakinek beavatni engem ebbe a témába akkor több kamion és pót festésünk lenne .... )) Akár privátba akár mailba ... mindegy.
Nem mintha eddig nem találtam volna eleget ... de amibõl lehetne mégtõbb, mért ne ? Az is érdekelne hogy a tesztelésekben, hogy lehet aktívan részt venni. Leszedem azt ide pofizom a szerintem hibákat vagy esetleg van valami más út amit követni érdemes ... nagyjából ennyi kérdésem lenne egyenlõre.
Jó fuvart mindenkinek .)
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
kisvigyori
Betettem néhány modot..
És lehet ezzel összefüggésbe van hogy egyfolytába engine hibával kilép.
Olvastam a FAQ -t ahol az van, hogy driver frissítés csináljak ha lehet..Megvolt, de ugyan az, sõt, van hogy mikor beakarok menni a showroom ba akkor is, meg ha pl egy kamiont akarok vanni(gyárit) akkor is.:S
Mi lehet a problem?
1. Nagyon jó!
2. Lehetne összefoglalni egy packba ( kamionok, magyarítás, map) mint a pttm- hez a TIR mod.
3. Eléggé bugos... DE nem baj!
- Tatabánya - Gyõr tbánya felõli autopálya felhajtó láthatatlan fal
- Pest - Gyõr miután a felhajtó alatt átmész, ott akadtam meg.
Nagyjából ennyi, még szutem kicsit játaszogatok vele
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
HTST-n már vagy 5x regletem ezekszeritn xD
Ne felejtsd el regisztrációdat a kapott e-mailben található linkkel 3 napon belül megerõsíteni, különben regisztrációd automatikusan törlõdik!
Azon felhasználók, akik az utolsó bejlentkezéstõl számított egy éven belül valamint a regisztrációt követõ 1 hónapon belül nem lépnek be az oldalra, felhasználói fiókjának törlésére kerül sor!
és egybõl kiküldte hát beszarok
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
@ LTomi : Arra a fos oldalra bármilyen e-mailt irok be már foglaltnak jelzi!!<#action>#action><#action>#action><#action>#action><#action>#action><#action>#action><#action>#action>
Ott szépen leirtuk a fuvarozás még mindig nem tökéletes de már ugyahogy jó!
Kipróbáltam a mapot, és izéé .. .. TETSZIK <#vigyor2>#vigyor2>
Jah, és hogy ne csak a map legyen magyaros, egykis "mellékes"..
klikk
Szükséges modellek:
Scania
Schwarzmüller pótkocsi
Krone Cool Liner
Kellemes játékot, és jóéjszakát mindenkinek!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
a letöltéshez be kell jelentkezni
Mi az a windows?
Mi az a windows?
Aki kormánnyal játszik...nektek rezeg a kormány vmikor?Nálam be van kapcsolva a force feedback minden fasza a kormánnyal csak nem rezeg <#fejvakaras>#fejvakaras>...
Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu
Bocs a hosszú hsz-ért
Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu