18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gollo
Regisztrálni kell-.-'!

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Jo tudom ott van a PIROSBETÜ olvastam akkor mi az a F2xD???????????????????????????????????????????????????????????????
a web oldaladra honnan lehet meghivot kérni??????????????????????????????????????????????????????????????

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Gollo
már sehonnan régen Sheryo oldaláról lehetet tölteni de onnan leszedték meg Wombat -én sincs...Max msn-en tudom átküldeni😊!
A Volvo meg innen tölthetõ!😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

ameik pótot huzod azt honnan lehet letölteni?
"amejik" "juzod" "azthonan" <#zavart2>

www.smart-bus.hu

amejik pótot juzod azthonan lehet letölteni?
Gollo
FAQ Szép piros nagy betûk néha énis rákkatintok és elgondolkodok azon hogy Te atya uristen milyen nehéz volt erre a feliratra rákattintani egyszerûen lehetetlen valami isteni erõ kell hozzá...!Hát nem nagyon egyszerû egy bal egérgomb😊!
Dehogy ne legyek szemét tükrök: F2 xD

Hello mindenkinek!
Az a gondom,hogy ha bemásolok egy kamiont,potkocsit és elérem azt a szintett,hogy tudok vásárolni valamelyik kamiont és megyek vele egy idö mulva lefagy/kikapcsol a játékbol.Hogyan tudok beépiteni a visszapillanto tükröket?tudom-e a játékot böviteni mint a PTTM-et?

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Sziasztok!

Végre találtam egy aktív fórumot azokkal kik tolják a játékot. Én és a fiam is rajongói vagyun ennek a sorozatnak. Persze nyílván nem vagyok egyedül azzal hogy eddig a Haulin rész gyözött meg a legjobban tehát ebbe szerettünk bele jobban 😊)

Ennek örömére leszedem a magyar mapot és ki is próbálom mindjárt.
Ami érdekelne : Csináltok esetleg majd egy tutoriált is amiben vázlatszerûen benne lesz hogy miként lehet MODolni, skineket csinálni, platókat stb .. .esetleg meglévõket módosítani hogy a sok egyéni elképzeléseknek is legyen tere. Bevallom lenne hozzá affinitásom hogy új ponyvákat rajzoljak de még sosem csináltam ... viszont nem lehet olyan bonyolult .)
Tud nekem ebben vlaki segíteni esetleg ? Nyílván ami készül azt publikussá tenném hogy bárki örömét lelje benne ... persze ez a legkevesebb.
Próbáltam már kicsit koszítani ponyvát PH+dds-pluginnal, de érthetõ módon valamit nem jól csináltam és csak szétestek a skinek. Ha lenne türelme valakinek beavatni engem ebbe a témába akkor több kamion és pót festésünk lenne .... )) Akár privátba akár mailba ... mindegy.
Nem mintha eddig nem találtam volna eleget ... de amibõl lehetne mégtõbb, mért ne ? Az is érdekelne hogy a tesztelésekben, hogy lehet aktívan részt venni. Leszedem azt ide pofizom a szerintem hibákat vagy esetleg van valami más út amit követni érdemes ... nagyjából ennyi kérdésem lenne egyenlõre.
Jó fuvart mindenkinek .)

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Gollo
Lejárt a vezetési idõm és az új szerelevényemmel félreáltam az "új" parkolóba😊!

Gollo
Lekéne irni hogy holvan és akkor kiszedjük mert most csak tesztre adtuk ki mégegyszer kiadjuk hibákat javítva stb... ugyanezt a verziót!

Kisvigyori
jó a map csak sok a láthatatlan fal és kicsit kellemetlen mikor 90venel beleronyolok

kisvigyori

Hali..meg van a játék..
Betettem néhány modot..
És lehet ezzel összefüggésbe van hogy egyfolytába engine hibával kilép.
Olvastam a FAQ -t ahol az van, hogy driver frissítés csináljak ha lehet..Megvolt, de ugyan az, sõt, van hogy mikor beakarok menni a showroom ba akkor is, meg ha pl egy kamiont akarok vanni(gyárit) akkor is.:S

Mi lehet a problem?

rico1
Hova kell berakni a skint és hogy lehet skinezni?

Gollo
De akkor a készítõket is megkéne kérdezni hogy belehet-e rakni a kamcsikat meg már igyis 125Mega a map akkor még azokkal 1Gb minimum lenne és azt mire letölöti az ember:S!...

Székesfehéváron is falba ütköztem OBI-nál pest fele nem tudtam menni!

jakewyler
csak megerõsítõ email meg b@szik jönni 1 napja😊

Pardorfban is van fal ahogy mennék ki a garázsból ott végig van fal az út mentén

ChuckyHUN
na magyar mod elsõ vélemény:
1. Nagyon jó!
2. Lehetne összefoglalni egy packba ( kamionok, magyarítás, map) mint a pttm- hez a TIR mod.
3. Eléggé bugos... DE nem baj!
- Tatabánya - Gyõr tbánya felõli autopálya felhajtó láthatatlan fal
- Pest - Gyõr miután a felhajtó alatt átmész, ott akadtam meg.
Nagyjából ennyi, még szutem kicsit játaszogatok vele

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Baze Mari!!!!
HTST-n már vagy 5x regletem ezekszeritn xD

Ne felejtsd el regisztrációdat a kapott e-mailben található linkkel 3 napon belül megerõsíteni, különben regisztrációd automatikusan törlõdik!

Azon felhasználók, akik az utolsó bejlentkezéstõl számított egy éven belül valamint a regisztrációt követõ 1 hónapon belül nem lépnek be az oldalra, felhasználói fiókjának törlésére kerül sor!

és egybõl kiküldte hát beszarok

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
most direkt csináltam egy citromailos cuccot, sulyokra is meg haulinhunra is avval regelek

Gratula LTomi, nagyon jó a map. A fuvarozásnak örülök, hogy végre úgy ahogy, de megy.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

ChuckyHUN
@ Sulyokg : B@szki az oldalad kikuldhetné azt a kurv@ regelõ e-mailt!!!
@ LTomi : Arra a fos oldalra bármilyen e-mailt irok be már foglaltnak jelzi!!<#action><#action><#action><#action><#action><#action>

Gollo
OlvassEL!!!!
Ott szépen leirtuk a fuvarozás még mindig nem tökéletes de már ugyahogy jó!

V43 1105
Szép jóestét' : )

Kipróbáltam a mapot, és izéé .. .. TETSZIK <#vigyor2>

Jah, és hogy ne csak a map legyen magyaros, egykis "mellékes"..

klikk

Szükséges modellek:

Scania

Schwarzmüller pótkocsi

Krone Cool Liner

Kellemes játékot, és jóéjszakát mindenkinek!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Találtam benne még egy falat az osztrák és a szlovák határnál ahol át mennék szlovékiába azon a felén van pont a kamionos át kellõhelynél!

Én is tesztelem és találtam benen egy falat Rajka után a mérlegelõnél van mind két irányból! Eddig ezt vettem észre benne meg Budaörsrõla strabagtól nem tudtam fuvart vinni eddig ezeket vettem észre! Egyébként nagyon jó amap

En mar tesztelem,nagyon jo es szep annyi a problema vele, hogy egy kiss idoutan a jatek kifagy.
Faterx
Naja csak elõbb át kéne hidalni a bannerhegyeket, engedélyezni egy rakás scriptet, de legalább is egyszerûsíthetnéd az ûrlapot...
Schwarz
v1.1 magyar
a letöltéshez be kell jelentkezni

Mi az a windows?

Schwarz
ki az aki manapság képernyõkímélõt használ, fõleg fizetõset? power off, azt csókolom, fõleg tft-re, ott nincs is "képernyõ", amikor nem vagy a gépnél és elindul a képvédõ úgyse látod, szóval tök fölösleges <#idiota>

Mi az a windows?

Gollo
Jee végre látok egy képet aki a magyar mapon tolja😊!Köszike!😊

jakewyler
#11056 ?

most már jó hogyujra letöltöttem
Gollo
Kikell csomagolni ami benne a mod mappába!

LTomi
Az SCS-t másold be.

Los Angeles, California

LTomi
Ha hibát ír, akkor valószínûleg sérült, töltsd le újra.

Los Angeles, California

akorcsak simán másoljam be a mod mappába,?
Mivel ez rar félj nem lehet kicsomagolni.
nekem anyi a problémámvele hogy nemtom kicsomagonli mert vmi hibát irki
Gollo
És még vmi:elrejtettünk egy Easter Eggs-et(Húsvéti tojás)(olyan hülyeség szerüség) és aki legelösszõr megtalálja az a következõ mappot elõbb megkapja mint a többiek...! ide irjátok meg nekünk: [email protected] ide be ne irjátok hadd keresgéljenek a többiek jó szórakozást😊!

LTomi
Igen.

Los Angeles, California

Még az lenne a kérdésem,hogy a mod mappába kell bemásolni?
Gollo
Ez annyit foglal magába hogy Tesztre adtuk ki ha bárhol láthatatlan falat láttok benne irjátok meg a haulinhunmaphtst.hu címre és a lehet képet is készítsetek róla hogy holvan...!a Fuvarozás még nem tökéletes de úgy ahogy már jó😊!

JAj,de jó.Itt van végre.
LTomi
Nah emberek, itt a várvavárt 1.1-es BÉTA Hun Map, tesztelésre:

Los Angeles, California

Gollo
Nekem nem rezeg😊!Kaki az egész😄!

Jah és egy kérdés ami még NEM SZEREPELT:
Aki kormánnyal játszik...nektek rezeg a kormány vmikor?Nálam be van kapcsolva a force feedback minden fasza a kormánnyal csak nem rezeg <#fejvakaras>...

Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu

Érdekes én még egyszer sem kérdeztem semmit pedig játszom már 2hónapja a játékkal voltak problémáim de megoldottam magamtól vagy a fórum segítségével.Szánsz rá 1-2 órát VÉGIGolvasol 1-2 fórumot fõleg az sg-t aztán má mindent tudsz.A 11ezredik hozzászólás má ne errõl szóljon baszki...<#falbav><#csodalk><#ejnye1> Jah és F:A:Q<#nezze>
Bocs a hosszú hsz-ért

Kamionozók figyelem: www.alhskins.mlap.hu

LTomi
Áhj, istenem, szerintem ordít a FAQ-ban, ahogy Gollo is írta.

Los Angeles, California