18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
140

http://9gag.com/gag/5135249

ahogyan parndorfbol leakartam fordulini rajka felé ot nekimentem egy falnak
gondoltam szólok
Gollo
Hát 120-ig van megszámozva ha km/h -ba nézed na max tuningon azt ki tudod fektetni😊!

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Hitel a Hard üzemmódban már van. egy százas. Azt tolhatod vissza kamatostul.
Ha nem akar valaki hitelt akkor 2-3 at kell fordulni hogy legyen zseton a használt kamionra.
Én tojást szoktam fuvarozni. Ha lehet akkor dulpa póttal. Azt vastagon fizetik. Igaz a dupla póttal nehéz tolatni de megéri mert 2-3 forduló után mehet a kamion vásárlás. Ja és nem kell a világ másik felére szállítani. Elég egy két várossal arrébb 😊))

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

dragon11
Hehe, köszi szépen...csak nincs hitel vagy nem tudom hogy kell...mert nagyon kéne hitel vennék jó kamiszt aztán tolnám én..😞

Szerintem a használt kamion kereskedésben meg tudod nézni a különbözõ kamionok teljesítményét. Amit rendelsz azoknak meg nagyjából ugyan ez.
Én rendszerint használtan veszem a gépeket és javítom. Természetesen egyre erõsebb gépet veszek a régit meg rögtön lepasszolom egy sofõrnek.
Próbálok olcsón magas ph-s és tejlesítményü vontatót venni hogy alapból erõsebb legyen mint amivel indulok.
A jívítás és tuningolás után képes lesz 120-130 km/h val is csapatni konténerrel.
A tuningolás sem mindig válik be. Pl az alap géppel a magyar MAP-on mentem 140et. maxi gázzal. 6gangos alap váltóval. Vettem egy 10sebeséges jobb váltót 2200dolcsi vagy euróért .. de nem bírtam vele 120 fölé tolni. Tehát ... nem mindig az új alkatrésszel lesz gyorsabb a verda.

Arra azért figyeljetek, hogy hálófülkés vontatót vegyetek mert multkor pórul jártam. Nem volt hálófülke, hiába nyomtam 10órás pihenõt, alig hogy elindultam már megint ásítozott és sötétült a képernyõ... 'szal hálófülke rules. 😊

dragon11
A kamionkereskedésben nincs teljesítmény...de az árak egyre nõnek a kamionok között, akkor most csak tuningolsz és olyan erõs géped van mint ha 200k+ feletti gépet tuningolnál, tegyük fel egy 100k-s géppel?😊 vagy hogy van?

dragon11
Ohh akkor megy gyorsabban is értem, és mennyivel megy a legerõsebb gép a legjobb cuccokkal?😊 thx a választ!

LTomi
A parkolók szarakodnak néhány városban. Igyekszünk ezt is javítani.

Los Angeles, California

Most játszotam a map javítócsomagjával és van egy fal fehérvár után ahogy mentem volna pestre a felüljáró elõtt! Meg van egy másik probléma is hogy Pozsonyban Bécsen és Székesfehérváron nem tudtam kamiont venni

LTomi
Leírnád, hogy TE hogy csináltad?

Los Angeles, California

LTomi
Szerelj bele erõsebb motort.

Los Angeles, California

dragon11
Ohh értem!!köszi!!😊

Még lenne itt valami..:hát van benne olyan kamion ami mondjuk nem 60-al szaggat hanem menne valami komolyabb sebességgel?😊

Köszi. Valóban ez a két trükk hiányzott. Most jön a dolog melósabb része 😊 Elkészíteni az összes MODosítást 😊)

Valaki tudna segíteni?Még csak most szedtem le a magyar mapot,de van egy olyan problémám,hogy mindent úgy csináltam ahogyan kellet,de még sem inditja el.Ltomi vagy gollo vagy valaki mondja már még,hogy mért nem sikerül?<#help><#help><#help><#help><#help>
LTomi
Nekem se patch nélkül, se vele sem dudáltak vissza a kamionok az amcsi mapon sem, sztem ez csak a Convoyban meg az Across america-ban van. A Convoyban még integetnek is, asszem.

Los Angeles, California

dragon11
Mind1.Ha feltehetnék még 1 kérdést!akkor:
amikor nem volt fent patch, se magyarosítás se semmi, akkor naon régen ha dudáltam a kaminosokanak visszadudáltak, most nem?mi a baj vele?(apróság, jelentéktelen dolog, de akkor is érdekelne a válasz:$) köszi.

Hy!
Olyan gondom van,hogy bemásolom a 1.1 magyar mapot de ki kapcsol a játék mi a baj?? ja és az 1.06-os patch! ezt sem engedi telepiteni!!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

MAN TGA
Csá 1 dolgot szeretnék kérdezni!mért van az h ha átirom 1 kamion interiorját a kereke is meg változik??

V43 1105
Mikor vissza másolod, a total commanderben, azelõtt a commanderben a beállításoknál állítsd 0-ra a tömörítési arányt .. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Gollo
DDS 5 -be kell elmenteni...😊!Nálam legalábbis ezvolt a baj...

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

dragon11
Bocsi a sok postért.:
az úton van a láthatatlan fal..:s csak kidobott az út szélére..

dragon11
dragon11
Hogy tudok felvenni szállítmányt és elvinném zsé-ért..please help!(am jó a magyar map..)

dragon11
Értem köszi,gondolkodom a magyar mapon hogy bemásolom-e ..😊 megnézem milyen, ha jó nem törlöm ki, s gémelek.Ha rossz akkor letörlöm.. de persze jelentem a hibákat...

Bocs! Persze hogy nem Danyr, hanem Gollo 😊

danyr: DxTBmp konvert bmp > módosítottam, visszakonvertáltam dds.re ... de bent a gamában tök rózsaszín az egész. Gondolom valami alpha csatornát kellene még hozzáigazítani. mi a trükk ?
Ja .. próbáltam az itt található mailodra levelet küldeni de visszadobta ... másik cím ?
köszi.

Hy!
Olyan gondom van,hogy bemásolom a 1.1 magyar mapot de ki kapcsol a játék mi a baj??

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

egy keresztkérdés😊 Skin:megvan dtmbx vagy mi megcsináltam mindent ahogy levolt irva hogy kiválasztom mivel szerkesztem stb meghivom abba elmentem bpm be és vixatöltöm dtmx be majd elmentem az eredtire dds be és berakom a játékba és rózsaszin lesz....
Schwarz
téged nem tudtalak beazonosítani, milyen névvel regeltél?

Mi az a windows?

Schwarz
nem tudom, hogy némely címekre miért nem megy ki automatikusan... újraküldtem

Mi az a windows?

Kipróbáltam, kezd egész jó lenni, de hibák még vannak (úgy néz ki, béta tesztetõ lettem én is):
1. Budapest és Gyõr között kb félúton van egy újabb láthatatlan fal, szépen belementem
2. Néhány városban nem lehet fuvart felvenni.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Gollo
Nem bugjavító hülyeség!!!!!!
NEM KELL HOZZÁ SEMMISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EGYSZERÛEN MÁSOLD BE EZT A JAVÍTÓ CSOMAGOT A MOD MAPPÁBA!! AZ EREDETI MAGYAR MAP NEM KELL HOZZÁ!!
CSAK EZT A "BUG JAVÍTÓT" MÁSOLD BE!!!
sry Caps lock off
hja és csak magyarországon mehetsz meg ausztriába meg Szlovákiáa meg amiket csináltunk hozzá de csak ezen a térképen😊!
Tehát akinek most bennevan a mod mappába a Magyarorszag.scs az szépen azt törölje ki és csak a Javítócsomagot másolja be a sima 1.1 béta nemkell csak ez a Javító😊!(gyengébbek kedéjért irtam így aki okossab irja felül a régi mapot xD)
Jó játékot😊!/Ha falakat találtok tessék irni/És hol aza lebegõ targonca?xD/

dragon11
Tudom hülye kérdés, de fel kell tennem:
Már töltöm a magyar mapot,hozzá a bug javítót,de ha ezt bemásoltam a mod mappába akkor csak magyar országon mehetek,vagy mehetek a többibe is?😊 thx a választ.

dragon11
Mikor jön meg kb a levél arról az oldalról ahonnan szendém le a magyarítást?mert már egy ideje várom (5min) máshonnan 1perc alatt kapom..thx for help.😊

Yoda001
faja,nekem ezzel megy is.. de hol vannak a kamion/pót modellek??? O.0

http://9gag.com/gag/5135249

dragon11
Ohh köszi szépen.Még annyit:
Még nem tettem fel, de tegyük fel hogy:-fentvan alap
-patch
-magyarosítás
-De akkor a magyar map-hoz kiadtak most egy javító csomagot, most akkor töltsem le az elsõ magyar mapot, majd rá másoljam be a javítócsomagot és úgy játszhatok?:S köszi a segítséget.😊

LTomi
Ezt ne az 1.1 Béta mellé rakjátok, hanem úgy rakjátok be, minta pl. 1.2 lenne, tehát a Magyarorszag.scs-t írjátok felül a javítócsomagban lévõvel.

Los Angeles, California

1. Haulin telepíteni
2. 1.06-os Patch install
3. Haulin magyarosítás
4. Magyaroszág Map mod mappába

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

dragon11
Ha most töltöttem le, mivel ez egy javítócsomag akkor elõtte felkell tennem az alapot aztán a magyar mapot s aztán a javítót vagy hogy?

Jah és please mondjátok el hogy van a sorrend!:pl:
Alap->patch>magyar map>magyarosítás vagy hogy van.thx for help!!!

Gollo
Magyarország Map Javítócsomag
És még mindig várjuk a hibákat hogy hol találtok mert akkor még mindig javítjuk😊!
Jó játékot!

belsõ ;]

Gollo
Azért ilyen kevés mert minden sz*r kivan belõle szedve pl.: a DirectX telepítõje szóval a telepítés végén nem ajánlatos telepítésre kattintani mert hibaüzenettel levág😊

victorius83
Olyan gondom van, hogy a térképen lévõ cégjelzés eltér a 'Manage Contact' menüben a cégek telephelyeitõl. Ami itt laláható, pl.: Tesco olyan a egész térképen nincs, és úgy vette észre, hogy varsóba csak a 'Vos Logistic'-hez és Krakkóba a 'Lidl'-hez tudok szállítani. Bármi mást választok varsó mellé kell szállítanom a pusztába. Mitõl lehet ez?

Urnából való távozás után reklamációt nem fogadunk el! Msn : [email protected]

victorius83
Mapa Poliski 0.3

victorius83
mingyárt mondom!

dragon11
#11287 please help^^csodálkozom a 140mb-on mikor 300mb+ volt:.:S please help..😊 thx!

V43 1105
Melyik lengyelen? : )

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

victorius83
Van itt valaki, aki a lengyel mapon játszik?

victorius83
Üdv!