18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondoltam szólok
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Ha nem akar valaki hitelt akkor 2-3 at kell fordulni hogy legyen zseton a használt kamionra.
Én tojást szoktam fuvarozni. Ha lehet akkor dulpa póttal. Azt vastagon fizetik. Igaz a dupla póttal nehéz tolatni de megéri mert 2-3 forduló után mehet a kamion vásárlás. Ja és nem kell a világ másik felére szállítani. Elég egy két várossal arrébb 😊))
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Én rendszerint használtan veszem a gépeket és javítom. Természetesen egyre erõsebb gépet veszek a régit meg rögtön lepasszolom egy sofõrnek.
Próbálok olcsón magas ph-s és tejlesítményü vontatót venni hogy alapból erõsebb legyen mint amivel indulok.
A jívítás és tuningolás után képes lesz 120-130 km/h val is csapatni konténerrel.
A tuningolás sem mindig válik be. Pl az alap géppel a magyar MAP-on mentem 140et. maxi gázzal. 6gangos alap váltóval. Vettem egy 10sebeséges jobb váltót 2200dolcsi vagy euróért .. de nem bírtam vele 120 fölé tolni. Tehát ... nem mindig az új alkatrésszel lesz gyorsabb a verda.
Arra azért figyeljetek, hogy hálófülkés vontatót vegyetek mert multkor pórul jártam. Nem volt hálófülke, hiába nyomtam 10órás pihenõt, alig hogy elindultam már megint ásítozott és sötétült a képernyõ... 'szal hálófülke rules. 😊
Még lenne itt valami..:hát van benne olyan kamion ami mondjuk nem 60-al szaggat hanem menne valami komolyabb sebességgel?😊
Los Angeles, California
amikor nem volt fent patch, se magyarosítás se semmi, akkor naon régen ha dudáltam a kaminosokanak visszadudáltak, most nem?mi a baj vele?(apróság, jelentéktelen dolog, de akkor is érdekelne a válasz:$) köszi.
Olyan gondom van,hogy bemásolom a 1.1 magyar mapot de ki kapcsol a játék mi a baj?? ja és az 1.06-os patch! ezt sem engedi telepiteni!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Ja .. próbáltam az itt található mailodra levelet küldeni de visszadobta ... másik cím ?
köszi.
Olyan gondom van,hogy bemásolom a 1.1 magyar mapot de ki kapcsol a játék mi a baj??
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
1. Budapest és Gyõr között kb félúton van egy újabb láthatatlan fal, szépen belementem
2. Néhány városban nem lehet fuvart felvenni.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
NEM KELL HOZZÁ SEMMISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EGYSZERÛEN MÁSOLD BE EZT A JAVÍTÓ CSOMAGOT A MOD MAPPÁBA!! AZ EREDETI MAGYAR MAP NEM KELL HOZZÁ!!
CSAK EZT A "BUG JAVÍTÓT" MÁSOLD BE!!!
sry Caps lock off
hja és csak magyarországon mehetsz meg ausztriába meg Szlovákiáa meg amiket csináltunk hozzá de csak ezen a térképen😊!
Tehát akinek most bennevan a mod mappába a Magyarorszag.scs az szépen azt törölje ki és csak a Javítócsomagot másolja be a sima 1.1 béta nemkell csak ez a Javító😊!(gyengébbek kedéjért irtam így aki okossab irja felül a régi mapot xD)
Jó játékot😊!/Ha falakat találtok tessék irni/És hol aza lebegõ targonca?xD/
Már töltöm a magyar mapot,hozzá a bug javítót,de ha ezt bemásoltam a mod mappába akkor csak magyar országon mehetek,vagy mehetek a többibe is?😊 thx a választ.
http://9gag.com/gag/5135249
Még nem tettem fel, de tegyük fel hogy:-fentvan alap
-patch
-magyarosítás
-De akkor a magyar map-hoz kiadtak most egy javító csomagot, most akkor töltsem le az elsõ magyar mapot, majd rá másoljam be a javítócsomagot és úgy játszhatok?:S köszi a segítséget.😊
Los Angeles, California
2. 1.06-os Patch install
3. Haulin magyarosítás
4. Magyaroszág Map mod mappába
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Jah és please mondjátok el hogy van a sorrend!:pl:
Alap->patch>magyar map>magyarosítás vagy hogy van.thx for help!!!
És még mindig várjuk a hibákat hogy hol találtok mert akkor még mindig javítjuk😊!
Jó játékot!
Urnából való távozás után reklamációt nem fogadunk el! Msn : [email protected]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h