18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tmartin
honnan lehet letölteni ezt az egész szerelvényt?

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Vagy a zmodeler-hez küldeni tudna v.ki fájlokat

(ez van lúzer vok ehez de mégis kell egy saját masina)
Csá! tudtok abban segíteni hogy hogyan hogyan tok skint csinálni?
Vagy hogy milyeb progival?<#help>
istenostora03
Elvoltam<#hawaii>

ZAZ
Nagyon szépen köszönöm az infókat és hogy beraktad a képet!<#worship>

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

Schwarz

A képfeltöltõn legalul a BB-codeos mezõben levõ linket teljes egészében szúrd be itt a hozzászólásos dobozba. Ekkor nem kell neked az url beszúrása vagy kép beszúrása gombot nyomkodni, csak be kell másolni, mint szöveget.

Mi az a windows?

istenostora03
GARTNER KG:

hello
hogyan tudok céget alapítani?
köszi
Nem arról van szó hogy nincs pénzem kormányra!!!Hanem arról hogy a legegyszerûbb megoldás a gondomra az ha valahogy át lehetne írni valamit és lehetne használni az egeret is a kormányzáshoz!<#vigyor2> Am csak ehhez a játékhoz had ne vegyek kormányt tizen akárhányezer forintért,ha már márkás kormányról beszélünk!!! <#awink>
koszke a segitseget<#worship>A jatekra nem gyanakodtam mert regebben is toltam sokat. <#wave>
Schwarz
Videovezérlõ RAM hiba, látszik, hogy néhány oszlop megy, néhány nem. Ha garis vidd vissza. Kétlem, hogy a játék okozott volna ilyet, vagy egy vírus (kergetõ nincs a gépen?). Bár ki lehet fingatni a kártyát túlhajtással meg ilyenekkel, de ezt nem hiszem, hogy vírus tette volna.

A mosolygó fej meg semmi extra, sima 1-es kódú ASCII karakter. Valami szövegmezõben bal alt lenyom, numpadon 1-est megnyom bal alt elenged. ☺

Mi az a windows?

Nekem is ez a gyanus mosolygo pofik ha tonkremegy a videokari?! :/<#nemtudom>
eléggé vírusgyanús, hiszen olyan hibával nem találkoztam ami vigyorgó arcocskákat produkálna. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Gollo
Román mapba benne van😊!

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Ma telepitettem egy jatekot,egesz pontosan a "haulin" nevu kamionszimulatort. Miuatan feltettem egy peccset es elinditottam a jatekot az kifagyott es restartolta a windowst.Miutan ujraindult a gep fura alakzatok jelentek meg a kepernyon (mellekeltem 2 kepet) Hozzateszem ezeket a dolgokat nem windowsban produkalja hanem mielott bebootolna.XP betoltodes utan erosen szetcsuszott csikos kep fogad. Masik karival megy hibatlanul a gep. Valaki hallot olyan virusrol ami ilyet csinalna,tonkretenne egy haardwer ezkozt?Vagy esetleg valakinek mas otlete?
Egyebkent egy 6800gt rol van szo egy abit is7e2 alaplapban es egy 3.2ghz prescot van mellette
kepek:
http://noob.hu/07/0103/Image(03).jpg
http://noob.hu/07/0103/Image(04).jpg
Nemtoltodfel valahova oket, hogy mi is letolthesuk
és gondolom nem is küldöd át senkinek...<#szomoru1><#rinya><#rinya>
LTomi
Nah, 3 új képet találhattok a Magyar Térkép honlapján: haulinhunmap.htst.hu

Los Angeles, California

tmartin
Az eredeti mapba minden város járható!
Ráadásul még elégnagy is!

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Hy ! Tud valaki olyan mapot aminek a teljes térképe kész van "minden város járható" ,mindegy,ha külföldi is (a TZ expressz mapon kivül ) !!??!! Kössz elöre is
Gollo
Fölösleges nekem pl az összes AI autó kivan cserélve meg nem annyira egyszerû ez!😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Valaki tudna konvertalni AI-t a pttm-bol: http://ruspttm.freewebsites.com/trafic.htm
peldaul a leg felsot😉
istenostora03
nemigen

MAN TGA
letölthetövalahonan ez a pót?

LTomi
Még te mondtad, hogy lefogsz mondani, mi meg elkezdtük a szavazást, viszont ha meggondoltad magadat, és maradsz, akkor meg jogos, de azért már a hsz-ek kitörlésekor is indokolhattad volna.

Los Angeles, California

RaST
Megkért rá titeket bárki is ? Egyenlõre még én vagyok .. Ha tetszik, ha nem ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

istenostora03
Egykis nosztalgia<#finom>

Gollo
Igaza volt jól tette hogy törölte még õ a házigazda szal azt tesz amit akar^^!

LTomi
Most mért törölted az üziket, azvolt, hogy házigazda váltás lesz, csak szavaztunk. XD

Los Angeles, California

norbi56
vegyél olcsó kormányt ha nincs pénzed valami márkásra

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Köszi ez mûködött <#worship> És arra nincs valami trükk hogy egérrel lehessen kormányozni? Lehet hogy hülye kérdés, de nekem ez tetszett a legjobban a PttM-ben!!! Billentyûzettel olyan eke az irányítás! <#vigyor2>
Valaki hallot valami apró hírt a Euro Truck Sim-rõl.
Elvileg karácsony körül jött volna ugye???
Kharajev
ebbe semmi lebaszás nem volt és normális hangnemmel válaszoltam de ha egyszer nem érted meg...

Mit mond Batman Robinnak amikor beszállnak a Batmobilba? -Gyere Robin szálljunk be a Batmobilba!

Schwarz
Nyilván a játék eltávolításakor az uninstallja kipucolta a játék mappáját teljesen, ezzel eltakarítva a magyarítás eltávolító programját is.

Próbálkozz ezzel.

Mi az a windows?

TopGun
OK! ertem! nem kell mindjart leb***ni! 😞 En normalis hangon kerdeztem!
Es fent van a patch.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Elkövettem egy olyan hibát hogy elõsször a játékot töröltem le és csak utánna próbáltam a magyarítást! De akkor már azt írta ki hogy a magyarírás már el van távolítva hol ott soha nem töröltem le! De a panelen ott volt azért hogy ok vagy mégsem...!!! Én nyomtam egy ok-ot! Aztán nagy vígan újratelepítettem a gémet el is indul,semmi gond csak ha fel szeretném tenni a magyarítást hozzá akkor azt írja hogy már fenn van egy régebbi verzió távolítsam el! De sehol nincs fenn a régebbi verzió mert miután okét nyomtam azon a bizonyos panelen, a vezérlõpultban "programok telepítése,törlése" pontban sincs semmi!! Mi ez valami ördögi kör ?<#falbav> Lécci valaki <#help> mer már úgy felbaszott hogy azon gondolkodom hogy újjra rakom a windows-t <#guluszem1>
Gollo
Nájne Publikáte xD

Gollo
Persze cukipofi és a BBS?^^

MAN TGA
csá a potot lelehet szedni valahonnana??

Kharajev
nem minden kamionra vannak kiegészítõk! ha fent van a patch és a kamionra vannak kiegészítõk akkor tudsz rátenni a szervízbe ezen mit nem lehet megérteni?<#idiota>

Mit mond Batman Robinnak amikor beszállnak a Batmobilba? -Gyere Robin szálljunk be a Batmobilba!

TopGun
Ez erdekes es minden tipusu kamionra? mert en pl. most egy nagy Volvo-val teperek es osszesen 3 kiegeszitot talaltam a szervizben: potfenyt, ABS-t AVI-t mast semmit.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

LTomi
Tökmindegy, hogy melyik szerviz.

Los Angeles, California

TopGun
Hi! melyik varosban van ez a szerviz? a magyar terkepen jatszom.

V43 1105
Odabasz a kicsike <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

istenostora03
<#szeret><#szeret>

LTomi
Eléggé nehezen lenne megoldható, mert léteznek szerzõi jogok is, és szerintem nem mindenki lenne hajlandó engedni, hogy kirakják a kamionját, max pénzért.

Los Angeles, California

Nemtalaltatok veletlenul Scania 143m -es interiort?
Kharajev
szervízben..ha van fent patch!

Eszembe jutott egy ujabb kérdés, amire nem találtam választ a F.A.Q.-ban. Hol lehet spoilert rakni a kamionokra?<#confused>
Valaki eltudná nekem küldeni wobmat wielton pótkocsiját(http://users.cwi.hu/sgupload/1199202975.jpg)msn:[email protected]
thanks