18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali!mekkor ez a játék mert én amit letöltöttem netrõl az 333Mb ennyi lenne csak?mert se install se semmi nincs !nemtudom h mi lehet a gond!
leho94
Normál pótkocsi az milyen??

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Sziasztok!

Elõször is gratula LTomiéknak az új térkép eddigi eredményeihez! Csak így tovább. <#worship>
A másik. Szeretném kérdezni, hogy létezik-e/készült-e a haulinhoz normál pótkocsi??? Átnéztem a FAQ-ban lévõ linkeket, ahonnan kiegészítõket lehet letölteni a játékhoz, de ott nem találtam ilyesmmit. Ha tudtok segítsetek légyszi!

Elõre is köszi, üdv.: Gerob

Balaka
jól néz ki

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

Helló! Help me mér írja ki azt, hogy 404 error mikor a magyar map 1.2-õt akkarom le tölteni???<#lama>
Kharajev
én tudok...

Mit mond Batman Robinnak amikor beszállnak a Batmobilba? -Gyere Robin szálljunk be a Batmobilba!

leho94
Majd kitágítjuk<#zavart1>

istenostora03
szûken a jóó(nekem teccik)és este dobom a Tesco-t..xD

szuper képek, csak így tovább!

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

LTomi
Igen, majd próbálom javítani. 😄 Mondjuk az én modellezõi tudásommal... De azért remélem hogy sikerül. 😄

Los Angeles, California

hungaro
nagyon szép,csak az utolsó elötti képen az a fõút vonal jelzõtábla kicsit furcsa!!<#eljen>

Hivatás az Életért!

Gollo
Azajóha szük legyen már kis kihivás is 😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

LTomi
Hát, azt nem én raktam úgy, de a teszteléskor sikerült átmenni póttal, csak jól le kellett lassítani, 20-ra. <#vigyor3>

Los Angeles, California

baaka
Szép!

V43 1105
Szép szép, nem fikázásból, csak kérdésbõl 😄 Nem lett szûk a második képen picit az a kanyar? XD Nyergess megás szerelvénnyel ott nehéz lesz elmenni, BDF Scaniaval még talán kicentizhetõ, de .. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Doog
Eddig szép csak így tovább. <#eljen>
😄

...::::::...

LTomi
Új képekkel jelentkezek a Térképrõl. Jól haladunk, és bugmentes a térkép, mivel sokkal alaposabban teszteljük.

Los Angeles, California

Schwarz
Állítsátok már le magatokat! Mi a francot képzeltek magatokról? Egyikõtök sem különb a másiktól.

Mi az a windows?

leho94
<#idiota>

maradjál már kis taknyos hülye gyerek
leho94
Takarodj már a faszba..-.-' Ha tudnánk linkelnénk.

Na tudtok Tga xxl-t bele való interiorral"olyan oldalt " !!!!!!! Mert már a f..... kivan hogy nem találok sehol !!!
Na sikerült megoldanom, hogy ne legyen esõ (magamtól) úgyhogy egyétek meg!<#mf1>

Na egész jól kezdem átvenni a fórum stílusát.
leho94
Nemtudnál nemláma lenni?

LTomi
Ahhj, Istenem!! <#lama> Ott kell választani kategóriát, ahonnan le akarsz tölteni.

Los Angeles, California

http://www.eurotruck.tnb.pl/downloads.php ezen az oldalon regeltem,de hiába megyek a dowloadra,azt írjaki menjek a kategoriához ?????????
Szisasztok ! Segitsetek már ok,én egy m.a.n tga xxl-et keresek TGA INTERIORRAL !!!
leho94
Én tudom kiaazz!!😛😄

V43 1105
Elösször is, hagyd abba a parasztkodást -.-
Másrészt, én tudok egy letölhetõ autóról , ITT megtalálod ..
Harmadrészt , útban a parkoló felé :

És üzenem a képlopkodó, képeim feltöltõ emberkének, hogy másszon fára <#mf1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Gollo
Te úristen na vajon hogykell?! Kérdezd meg a tudakozó pluszt!
Már alapból egy céggel kezdessz<#szomoru1>
És milyen autó kéne Toyota? tán Bmw? vagy Ferrari?! Mert tudtommal ez egy KAMIONSZIMULÁTOR és nem Autószimulátor... szal mennyél szépen játszani a Live for Speed -el<#mf2>

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

zeli
írok -.-
hmm, win reinstall után feltettem a Haulint, mert beszereztem, azt kibasz egy prism3 hibaüzivel.
btw ezt melyik helyesíró követte el?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Schwarz
Otthon sem esik az esõ soha? <#lama>

Mi az a windows?

helló szépen kérem hogy mondmeg
Doog
Mos nehogy el kedjetek má veszekedni. 😄 <#ravasz1>

...::::::...

baaka
HA szépen kéred akkor majd elmondjuk!!

hello tudja vki hogy lehet-e csinálni céget a játoékba?? vagy vmi oldalt ahonan lehet letölteni autokat
Na akkor a gyengébbek kedvéért mégegyszer és pontosabban: meg lehet-e oldani a játékban (haulin), hogy soha ne essen az esõ?
bumburnyakkk
csá!csinálgatom a térképet a hauliunba elmentem és arra rá megyek hogy load game és nem toom meg nyitni ami8t elmentetem!!!!!!!!
miért?Kössz a segitséget

Valaki megtudja nekem mondani, hogy hol lehetne állitani a rendõrlámpák jelzéseinek idõtartalmi hosszán? Mert ha pont sárgára vált a lámpa, mikor én a keresztezõdés kezdeténél vagy, akkor a duplapóttal nem igazán férek át 35MPH sebességel, de ha fel akarok gyorsítani akkor se!

leho94
Most nem is esik..havazik (legalábbis nálunk)😄DDD

Gollo
Kérdezd meg a Tudakozó pluszt<#vigyor>
Mostantól új Szabály van:
| Mielõtt kérdeznél, hívd fel a tudkazó pluszt! |

Gollo
Pedig jólenne egy ilyen Honfoglalós xD!
Martin már megirtuk HOGY MAPOLNI ÉS SKINELNI MI IS TUDUNK!! Csak modellezõ kéne!
És ha modellezel nekünk egy Lánchidat vagy konvertálsz PTTM-bõl Tescot vagy ilyesmi akkor bevagy véve😄!

LTomi
Tudod, elég sok idõmet (Gollo-nak is) elveszi a map, vannak vele fontosabb dolgok is, és nincsen 1 robotom sem, aki írogatna privát üziket helyettem.

Los Angeles, California

rico1
LTomi ha valamit el akartok dönteni válaszolj hogy nem, igen vagy még gondolkodsz, mert idegesítõ, hogy nem válaszolsz privátban.<#gonosz3>

LTomi
Át kell írni a road.def-ben az erre vonatkozó paramétereket, majd visszatömöríteni.

Los Angeles, California

azt hol lehet megoldani h a 2x2 savos utakon gyorsabban menjenek a kocsik...mert eleg idegesito miko elozik egymast en meg nem tudok haladni..nem vmi szamot kell atallitani a config cfg-be?vki nem tudna segiteni..?
Az megoldható, hogy ne legyen esõ?
császtok ! Van olyan oldal ahol van európai kamion csomag,a tz expressz truck 1.2-esen kivül ?
LTomi
Még eldöntjük. Egyébként én nem Ltomi, hanem LTomi vagyok!!! <#vigyor3>

Los Angeles, California

LTomi
Nem, most menni fognak rendesen, csak 1 számot feljebb kellett venni, és 130 körül fognak menni.

Los Angeles, California