18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Los Angeles, California
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
H-Dunaföldvár
Rövid idõ múlva már ott is voltam a célpontnál. Itt éppen a telephelyre hajtok be a kanyarodósávból.
Tehát a játékban az élsimítás tökéletesen mûködik, de valami miatt a képeknek rossz lett a minõsége, a játékban ezerszer szebb.
A kamiont és a pótot is le lehet tölteni a Trucklife letöltési szekciójában bejelentkezés után. A kamionon eredetileg nincs ajtó, és a tuningmûhelyben lehet vagy ajtókat rászerelni, vagy a fõnökös verziót, és még sok mindent, de csak az 1.06-os patch-el. Ha a fõnökös verziót hagyod fent, akkor menet közben elég elszántan kapaszkodik. XD 120-szal sem tudtam lerázni az M1-esen. XD
Los Angeles, California
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
Mi az a windows?
Los Angeles, California
Los Angeles, California
elõre is köszi
TGA XXL
Htx-.-
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Azért mert nem nézi a jobb oldalakt.Amugy 25% privát.Meg általában azok a jó highpoly modellek mostanság a privik.
@daf xf:ird át talán a definition fájlát.
Valaki nemtud egy daf interiort?
Mert ami nekem van az teljesen piros mindene.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Kandurex egy kötsög...
En mar regen vagyok itt ezen a forumon es emlekszem mikor meg ez a forum arrol szolt hogy megosztjuk a tobbiekel azt amit evvel a jatekkal kapcsolatosan felfedeztunk es hogy probalunk segiteni azoknak aki ujonan csatlakoznak. Mara ez mar nagymertekben valtozott ami egy kicsit zavaro szamomra. Persze tisztelet a kivetelenk.
Nem akarok magyarázkodni, de szerintem közülünk egyikõnk sem perfekt a lengyel nyelv ismeretébõl, elsõsorban ezért is balf*szkodtam itt.
Amúgy elvileg régi motoros vagyok már, PTTM-el rengeteget játszottam (és folyamatosan olvasom a 18 WoS fórumokat), úgyhogy ismerem az emberek hozzáállását akkor ha valaki segítséggel fordul az aktív fórumozók felé!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
volt ennyi izé.. Bakker nem igaz elmondtma hol van töltsem le hellyete?vagy mi?még ha nem irtam volna le-.-'
http://www.trucklife.ovh.org/
és a pótkocsi privát el lett mondva!!
A huzokat lehet letölteni.
a régi brigád sokkal segítõkészebb volt... 😊 (lásd Pttm)
#hhwnd
http//www.kamionfan.atw.hu
Los Angeles, California