18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tellerlacika
jah és bocs elõre is hogy pofátlan vagyok de full verziót honnan lehet leszedni?

H-Dunaföldvár

tellerlacika
nagyon szépen köszönöm<#papakacsint>!!!

H-Dunaföldvár

LTomi
Telepítsd újra a Haulin'-t, de mielõtt feltennéd, töröld a registrybõl, de csak ha legalább minimálisan értesz hozzá, mert ha rossz dolgot törölsz ki, akár a Windows is meghalhat tõle.

Los Angeles, California

leho94
Már párszor le lett írva. Nemjó verziód van szedj le egy full verziósat ne feltört demot.

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Yoda001
<#eljen>

http://9gag.com/gag/5135249

tellerlacika
Hali mindenki! Az miért van, hogy az 1.06 Final patchnál ezt írja ki:"Corrupted instalation.Reinstall aplication from original CD." és ezt ki lehet küszöbölni vhogy hogy fel tudjam tenni az 1.06os patchet<#help><#help>

H-Dunaföldvár

LTomi
Beszélgettem egyet a fõnökkel az új szerelvényrõl. Portugáliából szerválta akamiont használtan, és még nem festette át, de hamarosan indul a fényezõmûhelybe.

Rövid idõ múlva már ott is voltam a célpontnál. Itt éppen a telephelyre hajtok be a kanyarodósávból.

Tehát a játékban az élsimítás tökéletesen mûködik, de valami miatt a képeknek rossz lett a minõsége, a játékban ezerszer szebb.

A kamiont és a pótot is le lehet tölteni a Trucklife letöltési szekciójában bejelentkezés után. A kamionon eredetileg nincs ajtó, és a tuningmûhelyben lehet vagy ajtókat rászerelni, vagy a fõnökös verziót, és még sok mindent, de csak az 1.06-os patch-el. Ha a fõnökös verziót hagyod fent, akkor menet közben elég elszántan kapaszkodik. XD 120-szal sem tudtam lerázni az M1-esen. XD

Los Angeles, California

leho94
LOL<#idiota>

Balaka
Ha leírnánk egy linket,akkor azt kérdeznénk miért nem megy.Egyépként itt van minden jó dolog

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

RaST
OMG <#wilting><#lama>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Schwarz
Vagy csak lusták egy tetves linket berakni/feltolni valahova az anyagot. Rövidebb meg egyszerûbb azt benyögni egyeseknek, hogy privát.

Mi az a windows?

Balaka
én nem ismerek olyan szót hogy htx az thx te ész

Balaka
Nincs még kiadva -.-'

az uj magyar mapot amit most csinálnak.
MANdriver
oké. köszi

LTomi
Festést DXT Bmp-vel tudsz csinálni. A zászlók meg modellek, azokat elég nehéz csinálni, de van néhány kamion, amibe rakhatók ilyen fülke kiegészítõk, de csak ha fent van az 1.06-os patch, és elé kevés ilyen van. Legtöbbször SheryO modelleibe.

Los Angeles, California

LTomi
Megvan, mondjuk nekem ngol, de ott van az Anti Aliasing. Mindjárt szebb a játék. 😄

Los Angeles, California

MANdriver
hello,sziasztok! újonc haulinos vagyok, megtudnátok mondani hogyan lehet festést csinálni a kamionra, és zászlókat meg ilyesmiket a fülkébe ?
elõre is köszi
TGA XXL

Truck Driver001
Csodálatos 'a privik." Elõször tanulj meg nyelvileg helyesen fogalmazni,írni.
Htx-.-

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Balaka
Nem kisirjuk.Cserélünk.És azért a letölthetõ dolog és senkinek sincs meg.
Azért mert nem nézi a jobb oldalakt.Amugy 25% privát.Meg általában azok a jó highpoly modellek mostanság a privik.

Balaka
Arra gondoltam.De ha gyengébb a gépe akkor elég 4x-is az is használ valamit😊
@daf xf:ird át talán a definition fájlát.

daf xf
Hello all!
Valaki nemtud egy daf interiort?
Mert ami nekem van az teljesen piros mindene.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Truck Driver001
Csak én látom úgy,hogy itt elég sok ember,még a letölthetõ dolgokra is azt mondja,hogy privát?Vagy esetleg amit kisírtak a külföldiektõl..Furák vagytok:/

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

leho94
Hát mert régebben nemnvoltak még olyan modellek amik nem voltak kiadva ezért minden tölthetõ volt csak a sok lopkodás vagy nemtudom mi miatt mostmár egyre kevesebb modellt adnak ki,inkább csak egymás közt küldözgetik/cserélik..

mert szerintem ebbe a fórumban minden le lett írva (nem azt mondo h olvassd vissza azt az X oldalt)ott van alul a keresõ..pl. + FAQ...

Kandurex egy kötsög...

Sziasztok!
En mar regen vagyok itt ezen a forumon es emlekszem mikor meg ez a forum arrol szolt hogy megosztjuk a tobbiekel azt amit evvel a jatekkal kapcsolatosan felfedeztunk es hogy probalunk segiteni azoknak aki ujonan csatlakoznak. Mara ez mar nagymertekben valtozott ami egy kicsit zavaro szamomra. Persze tisztelet a kivetelenk.

Persze-persze, szerintem mindenki ismeri a "Tiszetelet a kivételnek!" és az "Akinek nem inge ne vegye magára!" igazmondásokat!

Teljesen egyetértek, de azért van egy-két jó arc is!
Köszönöm a segítséget, sikerült letöltenem amit szerettem volna!!!
Nem akarok magyarázkodni, de szerintem közülünk egyikõnk sem perfekt a lengyel nyelv ismeretébõl, elsõsorban ezért is balf*szkodtam itt.

Amúgy elvileg régi motoros vagyok már, PTTM-el rengeteget játszottam (és folyamatosan olvasom a 18 WoS fórumokat), úgyhogy ismerem az emberek hozzáállását akkor ha valaki segítséggel fordul az aktív fórumozók felé!

Gollo
az a Anisotropic Szûrõ az nem az élsimítás 😉! Nekem Nvida 7600 GT van jobboldalt lenn a tálcán kis ikonja ottvan azon jobbklilk élsimitás ->16X és ennyi 😉! Egyébként angolul Anti Aliasing néven van😊!

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

leho94
Hát a második képem full privát de a másik tölthetõ..

Balaka
am ez igaz hallod de a régieknél nem
volt ennyi izé.. Bakker nem igaz elmondtma hol van töltsem le hellyete?vagy mi?még ha nem irtam volna le-.-'
http://www.trucklife.ovh.org/
és a pótkocsi privát el lett mondva!!
A huzokat lehet letölteni.

leho94
Ne a fórumba nézd hanem a rendes oldalon a letöltéseknél és a kamionnal együtt ad pótot..

allock
itt sok mindent magának kell megtalálnia az embernek..
a régi brigád sokkal segítõkészebb volt... 😊 (lásd Pttm)

#hhwnd

Balaka
nem a pótkocsit-.-' én a BDF mercire gondoltam.

Tudnál egy linket adni, ahonnan le lehet tölteni a pótkocsit? Nézegettem-kerestem a Trucklife fórumát, de sajnos nem értettem meg a nyelvüket.

Doog
Attól függ... Melyik új Map-ot ??

...::::::...

vki megtudná mondani mikor adják ki az uj mapot?
Balaka
van jobb is igazi scania v8 hang

LTomi
Simán át lehet rakni, csak néhány féjlt kell átnevezni.

Los Angeles, California

Padlogáz
scania v8 sound

http//www.kamionfan.atw.hu

Padlogáz
pttm,de sztem belehetrakni haulinba:http://www.freewebs.com/europttm/trucksounds.htm

http//www.kamionfan.atw.hu

Balaka
Valami olyasmi, de én a videokártya driverén állitom be😊

LTomi
Az élsimítás a játékban az az A betûs Filter?

Los Angeles, California

LTomi
Vagyis saját lészítésû. Hopsz. 😄

Los Angeles, California

LTomi
Nekem saját készítõ V8 hangcsomagom van. De még mielõtt elárasztanának 5.432.764 privátüzivel, elárulom, hogy saját. 😊

Los Angeles, California

leho94
Dehogynem...Már tölthetõ csak még egy régebbi kép😛P

allock
tökmind1
hót felesleges ilyenekrõl képet feltolni, mert úgy sem lesz megosztva

#hhwnd

Balaka
Nekem van ilyesmim😊

Valaki megtudja csinálni ezt a hangot a játékba?