18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nincs állandó, mert csak annyit kamionozok, hogy tesztelem a Magyar Térképet.
Los Angeles, California
már szedem is lefele, jó kerekek.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Neked milyen hálófülkés kamionod van?
Akkor ne csak simán pihenj, hanem menj hotelbe, vagy próbáld meg 1 másik hálófülkés kamionnal.
Los Angeles, California
Ez hihetetlen!
Most megpróbáltam ezzel a 9 órás alvással, de végül is akármennyit alszok, már ásít. ALig megyek pár métert. Ezt nem hiszem el <#falbav>#falbav>
Pedig hálófülkés Scaniával megyek.
Most megpróbáltam ezzel a 9 órás alvással, de végül is akármennyit alszok, már ásít. ALig megyek pár métert. Ezt nem hiszem el <#falbav>#falbav>
Pedig hálófülkés Scaniával megyek.
Nálam ha hálófülkés van, akkor mindegy, hogy mennyit pihenek (hotelben is mindegy), mert nem szokott utána ásítozni egy jó ideig.
Los Angeles, California
LTom!
Hálófülkés Scaniám van.
Hálófülkés Scaniám van.
Ja értem.
Mert mondom, épp hogy elindulok a parkolóból pár métert már írja is ki hogy fáradt vagyok.
Akkor probálom ezt a 9 órást tartani.
Köszönöm a választ, szerintem segíteni fog.
Mert mondom, épp hogy elindulok a parkolóból pár métert már írja is ki hogy fáradt vagyok.
Akkor probálom ezt a 9 órást tartani.
Köszönöm a választ, szerintem segíteni fog.
Ha nem hálófülkés a kamionod, akkor csak hotelben tudsz aludni, simán megállva nem.
Los Angeles, California
Én annyit alszok amennyit igazábol is bekell tartani 9 órát néha 12-t és én azért elég sokáig bírom alvás nélkül.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Üdvözlet Mindenkinek!
Ma sikerült beszereznem a játékot és a kövezkezõ problémám lenne.
Amikor elindulok a fuvarral egy idõ után kiírja hogy fáradok és hogy álljak meg pihenni. Megis álltam az autópálya melleti benzinkútnál.
Rámentem arra hogy 10 órát aludjak. Eltelik "tíz óra", alighogy megyek 12 métert kiírja megint hogy fáradt vagyok. És emiatt a rendõrbácsi meg is bûntet. Mi lehet a "gond"??
Ma sikerült beszereznem a játékot és a kövezkezõ problémám lenne.
Amikor elindulok a fuvarral egy idõ után kiírja hogy fáradok és hogy álljak meg pihenni. Megis álltam az autópálya melleti benzinkútnál.
Rámentem arra hogy 10 órát aludjak. Eltelik "tíz óra", alighogy megyek 12 métert kiírja megint hogy fáradt vagyok. És emiatt a rendõrbácsi meg is bûntet. Mi lehet a "gond"??
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
a fraps-al meg szaggat ha vidoet veszek fel
kösz de már meg van
hogy lehet a haulinba videot fel vennni?
kamionra konténert tenni azt a szerelõnél tudsz
Hogy tudok cserefelépitményes kamionra konténert felvenni ha tudja valaki irjon!!!!Már mindent probáltam de nem tom hogy lehet!!!
csá
valaki tudna nekem válaszol csinálok 1 mappot le rakom a céget és a companyt ki probálom és nincs benne semilyen fuvar miért?mit tudok vele csinálni?
kösszi a segitséget
valaki tudna nekem válaszol csinálok 1 mappot le rakom a céget és a companyt ki probálom és nincs benne semilyen fuvar miért?mit tudok vele csinálni?
kösszi a segitséget
Sziasztok! 5 tengelyes pothoz letolthetoseget tudna valaki mondani? vagy linket adni hozza?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
valaki segit a regisztralasban?nemtudom miert nem enged be.http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
Ez nem warez topik! <#ejnye1>#ejnye1> Egyébként Gugli a barátod. (Egyszer nekem is el kellett sütnöm ezt! <#idiota>#idiota>)
Los Angeles, California
hali! valaki meg tudná mondani milyen progival tudnám felvenni a játékot miközben jáccom?
\"I\' love this game\"
hellosztok ezel a játékal nagyon régen jácotam talán mikor ki adták akkor , azt krdezném hogy ezeket a remek mûveket (modolt szerelvényeket)hogyis kell a játékba be rakno köszi lõre is sorrry nem olvasok vissza
valaki nem tudja kormányt+pedált, hogy lehet bekonfigolni?
nekem tetszik, jól néz ki.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
mért van az ha átfestem a kamionokat vagy egy cb-s táblára ráfestem a nevem az egész rószaszín lesz ? légyszi segítsetek
http://www.trucklife.ovh.org
Ezen az oldalon regelsz és ott.
<#vigyor3>#vigyor3><#wink>#wink>
Ezen az oldalon regelsz és ott.
<#vigyor3>#vigyor3><#wink>#wink>
platót = pótot
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Tényleg van olyan dobozos kamion modell ami müködik is rendesen ? Én vagy 5db-ot prónáltam már de egyikkel se tudtam rendesen fuvarozni ... lehet én nem csinltam vlamit jól vagy nem jó modellekkel próbálkoztam ?
Azt tudom hogy a fülke mögötti dobozt a szervízben lehet külön megvenni rá de vajon a depókban rá lehet csatolni platót is ? Ha igen adjatok lécci tippet melyik az modell ami tutkó beválik.
köszi.
Azt tudom hogy a fülke mögötti dobozt a szervízben lehet külön megvenni rá de vajon a depókban rá lehet csatolni platót is ? Ha igen adjatok lécci tippet melyik az modell ami tutkó beválik.
köszi.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu