18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.hardtrucksite.pl/download.php?action=subcat&id=15
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Nekem olyan problémám lenne h felraktam a EU.map 2.1-et és nemtok szállítani az új városokba, csak azokba amelyek a 1.2-es mapon vannak. Valakinek valmi ötelete h mi lehet a gond? (a régi mapon lévõ mentést folytatom).
Van egy Btech kormányom és amik vannak rajta gombok arra szeretném ráprogramozni pl.: világítás, ablaktörlõ?...stb...
Ez lehetséges ???
...::::::...

Egyébként átszerkesztettem egy pályát, most kiprobálom aztán kiderül hogy sikerrel jártam-e, vagy sem!
Nagyon köszönöm a segitségedet!!! Istenvagy!!!
Hivatás az Életért!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
elöre is köszi
Los Angeles, California
Mikor tudunk dumálni pár percre?
És ki szerkeszti?
(csak kiváncsiságbol h mikorra számitható egy frissités)
Felraktam az EU map 2.1et,és megint nemtok kamiont váltani :s
Alszok egy csomót, de semmi :S
Nemtom miért van ez :S
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh