18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Bullet03 az elözõ mappát töröld mielött berakod az eu 2.2-öt
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Vki segítsen!Régi mentésemet nem tudom betölteni, pedig csak annyit csináltam, hogy nem játszottam a játékkal, leszedtem, és amikor visszaraktam, már nem mûködött.Lehet az oka az, hogy vmilyen kamiont nem raktam vissza?A "kezd új játékot" benyögésekre nincs szükségem.Köszi!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Köszi
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Nálam az eu mappokal csak annyi a gond, hogy Monachiumhoz érve mindegyik verzió kilép error prism3d-vel(ha kikerülöm nincs gond, nem is szaggat)
Próbáltátok a Romanian map 1.6-ost.
Olaszországhoz van csatolva.
Romanian map 1.6
Mondjuk õszinte leszek.Kasu vagyok az ATI-hoz!<#idiota>#idiota>
Nekem csak egy Galaxy 7300gt meg egy AMD Athlon XP 2500+-os procim van,de megy fullon,1440x900-as felbontásban!
Ja még annyit,hogy nem biztos,hogy szebb lesz a kép!Laszlo176:Van ojan,hogy mondjuk csíkos a textúra akkor állítani kell a Shader Qualityn.Szóval van mikor jó de van olyan,hogy neked kell beállítani,de eggy biztos,ha állítod a felbontást nagyobra szebb lesz a kép!
Hozzáteszem vannak a fórumban nállam okosabbak is!!<#idiota>#idiota>
Ez az én véleményem ,ha rosszul mondtam valamit akkor javítsatok ki!
Azzal ne foglalkozz, hogy fórumokon mit látsz, mert videokártya függõ, hogy milyen beállításokat ajánl fel.
Mi az a windows?
Írta,hogy ATI-ja van!!<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2><#nezze>#nezze>
A játék Launcher Application, Graphics beállitásainál nekem igy van:
1.Shader quality
2.Resolution 1024*768*32 bit Default Refresh Rate
Egy fórumon pedig ezeket a beállitásokat láttam
1.
2.1024*768*16 bit Default Refresh Rate
Nekem gõzõm nincs mik ezek és szerintetek változtassam meg a beállitásaimat, ATI Radeonról van szó. Köszönöm!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Los Angeles, California
Los Angeles, California
(vagy nem is fogom😄)Egy szerény személyes vélemény vagy meglátás:szerintem vörös vagy piros csíkkal jobban mutatna a pótkocsi😊,de mint írtam nagyon tuti!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Lehetséges h azért van mert meg crackeltem a demot h teljes legyen?