18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RS
Hogy lehet azt megcsinálni hogy a pótkocsin por legyen?
A skinen.
Photoshoppal?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

leho94
<#eljen>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Schwarz
T.I.R. következõ két része:
07. - Derült égbõl
08. - Gogol tér 3.

Itt, bejelentkezés után.

Mi az a windows?

Schwarz
Csak, ha nem másét alakítod át.

Mi az a windows?

Schwarz
Csak saját munkát fogadok el!
Amúgy meg nézd meg, hogy mekkora méretû lehet a fejléc! Ez szerinted elfér ott fent?

Mi az a windows?

leho94
De baj 😊

baaka
ehez: mit szólsz?(beneveznék ezzel is ha nem baj)

Fodorgyurma
Schwarz
Ok, cseréltem V2-re, de még mindig sötét. Fekete betû egyáltalán nem látszik rajta.

Mi az a windows?

Fodorgyurma
nice

leho94
Version 1.:

Version 2.:

És ha netán ezt választanák akkor lehetnének a szövegdobozban színesek a betûk és akkor látszik!

RS
Tök zsír lett a háttér! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
Tudom, értem!

Doog
Akkor ne írd ki szavazásra ! Igazad van erre nem is gondoltam...
Kreálok másikat.

...::::::...

Schwarz
Mi szép rajta? (még mindig nem keverendõ a bannerral!)

Mi az a windows?

Schwarz
Ok, elfogadom. Ez a méret tökéletes, ennél kisebb ne legyen, mert ismétlõdni fog, és úgy ocsmány.

Mi az a windows?

Schwarz
A háttérképnél arra figyeljetek, hogy pont a kép közepe nem fog látszóni értelemszerûen, csak a két széle! Ettõl függetlenül, ha azt mondod, hogy ezzel nevezel, akkor elfogadom.

Mi az a windows?

RS
Te raktad rá a parabola antennát, vagy már rajta volt?

Schwarz
Jó lesz, csak nyomj rá egy grayscale-t, meg világosíts egy kicsit, mert így a gépelt szöveget nem fogod rajta látni.
Egyébként elfogadom.

Mi az a windows?

AudiQuattro
Igy mindjárt jobb.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Doog
Lehet nem lett a legszebb de nem vagyok még profi benne.
Nem akartam simán fekete-fehéret azért így csináltam meg.
Túl színeset sem mert az meg sz.tem nem lenne szép ennek a topiknak...

Amúgy ez az eredeti :

baaka
neveznék a háttérre ezzel: a képpel a mostani mérete 1280x1024(lehet rajta változtatni)

AudiQuattro
Ikább az eredeti.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Doog
Hello !

Ezzel az olajfestett Scaniával szeretnék nevezni (ha lehet) a Képkészítõ versenyre, azon belül is a Háttérre.
A felbontása most 1280x800. De lehet rajta változtatni...

baaka
ps

Fodorgyurma
ezt mivel csináltad??

baaka

leho94
Ien lett 😊

Fodorgyurma
azért már szerintem egy kicsit uncsi!!

RS
Szerintem a fejléc így szép! <#vigyor4>

Fodorgyurma
Ki milyen mapon tolja??

Schwarz
persze

Mi az a windows?

leho94
Szabad-e már rakni szövegdoboz képet??

Schwarz
Éppenséggel lehet(ett volna) flash is.

Mi az a windows?

Schwarz
Így így, csak a fõmenü nincs benne, a fölötte levõ rész cserélhetõ, de az sg.hu logónak mindenképpen benne kell lennie!

Mi az a windows?

Schwarz
A fejléc meg a banner nem ugyanaz, A fejlécrész ami fent van a fõmenü fölött, bennefoglalva az sg.hu logót is. Na annak a háttérképe a fejléc, gondolom érthetõ :-)

Mi az a windows?

RS
Itt van, ennek a topiknak is le van cserélve!

istenostora03
Hát a fejléc elég nehéz lesz lecserélnie (amit te mutatol) .. szerintem a topik fejlécre gondol ami tudnivaló hogy bannernak híjják.

RS

Swy
sziasztok! az lenne a bajom h a mercedesem nem tom szinte semmivel felszerelni, mert egybõl hibát jelez a szokásos prism3d hibaüzivel. Nem tudom fwesteni meg elvileg a kiegészítõktõl is bekrepál, de végigpróbálgathatom csak kicsit idegesítõ. Motort tudok bele tenni (kopp-kopp😄).
Nincs vmi megold? patch fennt.

http://bf2s.com/player/swy/

RS
Akkor nem volt sok értelme ezt a szavazást eleve elindítani, ha már leváltják...

baaka
Szerintem ja!

leho94
Nemtom..Remélem nem mer akkor jó hülyeséget mondok XD

istenostora03
Fejléc az a banner nem ? ^.^

RS
Hallalúja!<#idiota>

leho94
Banner már eldõlt..

istenostora03
Flash banner lehet ? 😛

leho94
Tied az banner..

RS
Ezt hogy érted?