18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibi842
mi az itruck teljes címe ?

Gabeszgabe
Császtok!!!!
Valaki tud-e olyan packot amiben tele van eus kamionokkla és póttókal lécci segítsettek.EZER KÖSSZI GABESZ

http://www.bmwsbanditak.gportal.hu/ Nézd meg!

kazai
az itruckon 6 db mercit raktak fel<#vigyor3>

\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

gigamen
http://sulyokg.hu/download.php?view.176 itt a link farkas de ehez regelni kell
gigamen
huhh most nemt alálok énsem linket
ha valaki tudna linkeljen már be egyet
gigamen
farkas az 1.6 csak teljes verzioval müködik
ha demo verzio akkor nem nekem demo van és nem müködik én is most töltöm le a teljeset mert adtak egy linket minygárt keresek linket a patch-ez
gabikamionos
császtok hagykérdezem a kiégészités mékhez jó 18.Wheels.Of.Steel.Haulin-FASiSO ehez vagy a 18 Wheels Of Steel - Haulin.

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

BMW320i
Azt az 1.6-os patch-et betudnád linkelni , vagy merre keressem?

gigamen
ahoz kell az 1.6 os patch hogy tudj tunningolni.Am meg a szerelömühelyben ha fent vana patch
BMW320i
Nem az amcsikra gondoltam.Pl: egy Scania-t vagy Volvo-t.

Én most jelenleg az EU map 2.8-al játszom, és egész jó kis map. Azt akarom tõletek kérdezni, hogy a Romania map jobb-e ennél, vagy nem?
Dylan96
hi!az amcsi kamionokat tutom szerint nem lehet tunningolni!

BMW320i
Szevasztok!Lehet , hogy most <#lama>-nak néztek , de még csak ismerkedem a gémmel.Azt szeretném tudni , hogy a játékban a kamcsi kinézetét lehet tuningolni (a festésen kívül)?Pl: lámpák , kürtök , spoilerek , kengururács , szélvédõre maztricák , névtáblastb.Vagy ilyeneket hogyan lehet csinálni?Köszi!
CB:Farkas

DJKonya
ez mindenkinek így van, nem tom van e rá valami orvosság, de nekem így a legjobb kormánnyal

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Szevasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy nektem sem igazi az irányítás kormánnyal? Ez annyit takar, h kb mind a két irányba 90fokot fordul a kormány. ha gyorsabban megyek pl 70kmh vagy többel és pl egy bal kanyarban akkor fordítom a kormányt kb 30-40 fokig(fordul) és ha ettõl tovább fordítom elkezd egyenesen menni aztán ha teljesen elforítom megint "irányba áll" a vezetõ fülkében lehet látni h forog a kormány. Nem lehetne ezt valahogyan orvosolni? Elõre is köszönöm. Az összes 18 WoS- nál így mûködik<#boxer>

Dylan96
jo map en is evel jacok mar 2 honapja!!!<#vigyor><#vigyor>

norbi56
ez nem tûnik rossznak majd h magyaro is hozzá lesz csatolva az lessz a jó😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

a megszokott helyrõl: www.3dartpol.da.ru

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Honnan lehet letölteni a mapot?

DJKonya
hmmm ez igen, aki teheti és van kedve próbálja ki a Romania Map 1.7, és mindenféleképp egy Constanta-Marseille fuvart, szerintem ez 3szor is hosszab út mint a hagyományos haulin pályán, Miami-Vencouver fuvar. próbáljátok ki😛

Egy kis érdekesség: épp Marseille elõtt járok😛

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

TOPLINE
lehet kódozni máshogy is nekem se engedi megoldottam máshogy 😛

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

Doog
szerintem csak egy kép

...::::::...

norbi56
LOL aztakurva télleg lehet ilyeneket nézni? vagy csak 1 kép van a tv-n?😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

RATCUSTOM
Sziasztok!
Lenne még egy kérésem nem tud valaki egy versenyautó szállító pótot?
Elõre is kössz

Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy a játék .tobj kiterjesztésû fájlai mit tartalmaznak, és mivel lehet õket megnyitni?
Elõre is kösz!
Dylan96
meg csinaltam ezt de ugy se mukodik!!nem tom mi lehet a baj

gigamen
vki tudna nekem interiort cserélni?
Doog
uset g_console "0"-át át írod uset g_console "1" -re, uset g_developer "0"-át át írod uset g_developer "1"-re.
Elmented, majd elindítod a játékot.
A játékba beérve a "0"-ás gombal elõhívhatod a consolet (nem numerikus gombokon), ahova a következõt kell beírnod:

cheat money - pénz cheat, megdobnak 500,000 dolcsival

...::::::...

Dylan96
hi!valaki tud segiteni h hogyan lehet csitelni??mert at irtam a "0"at "1" re de amikor belepek a jatekba akkor nem csinal semmit<#szomoru1><#szomoru1>!leci segitsetek!!!!

Doog
gigamen
értem azért kössz
istenostora03
Csak nehogy másé legyen :/

RS
Tudnék én simán, de nem tom letextúrázni. <#zavart2>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

gigamen
akkor pl lámpákat nem tudsz késziteni ugye?meg szélességjelzöt?
RS
Csak textúrázni nem tom...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

gigamen
RS te tudsz modellezni?
gigamen

Nah itt az uj festés de rem még nem végleges köszönet lord sunyinak
Dylan96
ott van az is ami neked nem teszet!!!!meg a masik is "Download Trucks"ba az elso

Dylan96
innen www.woshaulinwos.blog.cz

RATCUSTOM
és elmondod h honnan tudom letölteni azt a másik tgx-et?

Dylan96
RATCUSTOM 2 tgx et tudok meg tgs-t!nagy valasztek nincs bellole!

Attila889
meg már egy jópárszor megkérdeztem hogy mi ez a truckerfannál a regisztrációnál és hogy mit kell odaírni,de nem válaszoltok rá 😞 : UserID des Werbers?
Wenn du von einem Mitglied unserer Seite geworben wurdest, gib bitte hier seine UserID ein.

Attila889
Hali.Kéne egy segítség....az alap kamionnak az interiorja nem jó.Mit csináljak hogy újból jó legyen?Mert így nagyon élvezhetetlen hogy nem forog a kormány meg nincs jól kidolgozva a mûszerfal 😞

RS
Bár elég hülyeségeket dumálsz!
Nem kellett volna a "heheee"!
És máris más a helyzet!
De söpörjük a szõnyeg alá... <#vigyor4>

RATCUSTOM
Sziasztok!
Nem tud valaki egy jó kis man tgx-et? de ne azt amit dylan96 ajánlott mert az nekem nem jó<#shakehead>

gigamen
most ne harapd le a fejünket csak megemlitettük
Hello!Segisetek a SAMP beállitásába nagyon tetszik nekem ahogy játszatok mennék én is csak nem tudom hogy kell beállitani.
Köszi
Sziasztok

RS
Hé ember!
Szerinted az szép ha egy bazinagy pótkocsit visz egy kis szutyli?!
Vagy ugyan akkora legyen, vagy nagyobb! <#szomoru1>

gigamen
sztem ugy érti h magasabb a kamion mint a potkocsi.De csak a spoilerezés miatt
RS
Mi van? <#lookaround>