18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gigamen
a patchet pedig as te oldaladrol töltöttem le meg letöltöttem a játékkészitöm oldalárol is de nem jo:Smeg most kitöröltem szinte mind1ik haulinos bejegyzészt de igysem jo:S
gigamen
hát enm tom h mi van schwarz daemonbol kiszedtema játékot utána vezérlöpultbol töröltem aztán kitötöltem a haulin mapát amibena mod filek vanak ujraraktama játékot és most sem jo a patch sajnos:S
sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy elkeztem pakolni fel az új kamionokat a mods fileba és egy idõ után let benne egy:def,material,vehicle, ezek most mik???
gigamen
köszönöm szépen rem müködöképes lesz mert én néztem a registryt és van it egy pár bejegyzáés ami haulin
hungaro
ember nincs waberer's-nek scaniaja,sajnos😞

Hivatás az Életért!

Schwarz
Hát igazából nem értem ezt a dolgot. Ha leszedem a Haulint a vezérlõpult/programok törlése programmal, egy deka bejegyzés nem marad a registryben.
Na de gyártottam egy .reget, amit beimportálva törli azt a kemény 2 bejegyzést a Haulinra vonatkozóan: unreghaulin1.reg

Jobb gomb/hivatkozás mentése más néven, ezután duplakatt a fájlon, igen gomb és kész. De szerintem nem ez a baja.

Mi az a windows?

DJKonya
na mostmár "Waberer's-ebebb" a vontatóm?

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

gigamen
hello schwarz felvettelek msn-re hogy át tud küldeni majd amit mondtál h megcsinálod a reg fájl.Ha ráérsz vagy van idöd vhogy juttasd már el nekem kérlek.elöre is köszönöm
Schwarz
Szevasztak!Segítséget kérnék! A Romania 1.7 -es map van fent de nem világít az aszfaltra egyik kamionnak sem a fényszórója, de a felfestésekrõl meg a közlekedõ jármûvekrõl visszaverõdik. Ja és a Mexico map on sem jó! Segítsetek!

marko37
MEX-USA-CANADA -MAP V2.5

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37 az a kép milyen map-on van???,
LTomi
Végre egy normális lámpával rendelkezõ Volvo. 😄

Los Angeles, California

RS
Ez is szép, de a DAF szebb volt! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

varsanyi92

Dylan96
kosz

LTomi
Canada - USA - Mexico map, a Trucklife-on fent van. Jó kis map. 😄

Los Angeles, California

Dylan96
milyen map ez?

gigamen
sosem látam még iet igen fguturisztikus mintha a jövöböl jött volna<#alien>
marko37
unicorn u730 én is csak ezt tudom

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

gigamen
nem nem kell nem az én világon eu-s kamionokat szeretem csak kérdezem h ez mien kamion?
marko37
SCHWARZ PROF UR vesse elénk legyen szives hogy kell a potokat berakni a játékba hogy ne irják felül egymást

marko37
kéne neked is hát akkor tölds le<#email>

marko37
kicsit szorosan

gigamen
mien kamion ez abrátom?naon jol néz ki
marko37
száguldok a cél felé

RS
Amcsi kamcsik nem érdekelnek... <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Marci0115
nah megis oldottam😄

Marci0115
amikor fel akarom rakni az 1.06 patch-et akkor azt irja hogy "corrupted instalation.Reinstall application from original cd" most mit csináljak vele?

megraktak most indulok😄
jövöhéttöl tanulok skinezni😄
gigamen
jol van schwarz ha gondolod felvehetnél msn-re és elküldhetnéd avyg valamilyen formában nekem mind1.Be linkelhetnéd.Nagyon megköszöném mert már naon unom h egyik verzioval sem ment fel akármit csináltam.Köszönöma segitségedet.
Schwarz
Jajj, nehogymár ezért újratedd a winfost. Simán fel kell annak mennie. Majd este csinálok neked egy .reg fájlt, amit ha beimportálsz törli a haulinos bejegyzéseket.

Mi az a windows?

TopGun
Az is ok. de nekem epp a skin az ami megtetszett! 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

mckexi
így sem mûködik nálam,a te verzióddal is ugyan azt írja ki :/

Dylan96
a potot innen tudod letolteni:
http://files.filefront.com/Eu+double+trailer+haulinzip/;9875162;/fileinfo.html
az a skin nincs hoza!!!!

TopGun
Koszi a kamiont! Remelem nem privat a pot skin? csak meg nem valaszolt a "tulaj"

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A potokat ugyan oda kell rakni mint a traktorokat??? Elöre is köszi a választ!!!
LTomi

Los Angeles, California

skacok a potokat hova kell rakni? Ugyan oda ahova a kamionokat?
RS
Kész lett a kerék...
(Az elõzõ képet hamarosan törlik!)

Dylan96
nice

Sziasztok.Haulinhoz a magyar térképet honnét tudom leszedni?lécci segitsetek,elõre is köszi!
Dylan96
a scaniat tudod onnan letolteni!!!a pot skin szerintem privat!!!!

Dylan96
hy!innen letoltheto:http://files.filefront.com/ScaniaR580+4+Haulinrar/;5516640;/fileinfo.html

TopGun
Szia! Ezt a Scaniat ezekkel a fenyekkel, meg a pot skint,le lehet tolteni?

kazai
emg nyitod a játék mappáját és benne lessz hogy mod és abba rakod a kamsciakt

\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

ok köszi és bocsi!!!!! Csak még 1 kérdés hogy kell berakni a játékba?
kazai
én nem tok skinezni

\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

RATCUSTOM
na nem tud nekem senki segíteni (meghálálom)Vállalna valaki skinzést? (nagyon egyszerû)
Aki vállal annak itt az msn címem:[email protected]
Elõre is köszi!

RATCUSTOM
Ricsi!
Ha rákattintasz hogy: MIELÕTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE na ott találsz pótot kamiont stb.