18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Váá!Ezt énis kipróbálnám!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Szerintem valami német privi map.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Vnám FPS-e 😄

RS
Mármint a kamionba!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Az tök egyszerû, nyergessel + tandemos szerelvénnyel tolatni, mert csak 1 pontot fordul a technika (ugyanúgy, mint a személykocsi+utánfutó - csak itt nagyobb a dolog).
Viszont a teherautó - forgózsámolyos pótkocsi szerelvénnyel már bizony meglehet õszülni....

Engem csak az érdekelne, hogy hogyan lehet összehozni, hogy ezt a szerelvényt dobja be kamionnak a "rutin pályára"???

RS
A kerekeket honnan lehet letölteni?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

DJKonya
valakai be tudná linkelni más helyrõl az alborg mappot mer ami itt be van linkelve mikor rákkatolok hogy download fatal errort ír ki az oldal

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

gigamen
Nagyon jó a Wabis MAN-ed Dani.Grat hozzá
LTomi
A tálca értesítési területén (az óra melletti részen) leheta videókártya ikonjára jobb gombbal kattintva beállítani.

Los Angeles, California

DJKonya
örök hálám aerolive-nak, köszönöm hogy segített😊

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

LeWyTy
Küön a videókari beálításainál.Egyebet nemtok mondani😄

Doog
Ja belül nézetbõl kicsit nehezebb. 😊

...::::::...

LeWyTy
Megoldottam a skint!De segítene valaki hogy hogytom a képfájlt kivenni és betenni?

Az élsimítást hol lehet bekapcsolni?
Tomika boy

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

LeWyTy
potosan hogylehet skinelni?mer nemakar öszejönni.mien progi kell?

LeWyTy
Ezen bisztos nincs
de am nemrosz<#eljen>

varsanyi92
Ok de asszem van rajta élsimitás , a térkép meg mapa polski 0.5

LTomi
Élsimítást, plíz! <#duma> Egyébként nem rossz. Melyik map?

Los Angeles, California

LTomi
Fuh, nekem az a tolatós sosem sikerülne. 😄 Próbálja meg a videó készítõje belsõ nézetbõl, visszapillantóból is. xD

Los Angeles, California

varsanyi92

LTomi
Kint hagyhatod, végülis már nem ezt használom.

Los Angeles, California

LeWyTy
Modelezés,skinezés.

KIS PUTYU
Hogy lehet névtáblát csinálni?<#conf>

LeWyTy
Nem tudja valaki ennek a gépnek a javított változatát? Vagy hasonlót?Vagy tudna valaki skint hozzáadni?
Help lécci!(köszi)

Schwarz
Erre a hibára itt a megoldás. Le kell tölteni, entert kell rajta nyomi, vagy duplakatt, a kérdésre igen nyomni, és kész. Csak törli a magyar registry bejegyzését.

Mi az a windows?

tellerlacika
zaver mert akkor cserélem csak én béna vagyok az ilyenhet inkább nyultam egyet de ha zavar akkor kitörlöm

H-Dunaföldvár

LeWyTy
<#idiota>

Doog
Megosztani a tudást az hosszú történet...

...::::::...

LeWyTy
Nincs valami nagy modeller akinek ihletet adhatnék?Vagy megosztá tudását velem?<#integet2>

94mike
Valaki belinkellne nekem egy szép TGX et? köszí

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

aerolive
lehet privát de nemtom

LeWyTy
Nemlehetett volna skinnel feltölteni<#buck>na mind1

aerolive
mert a skint külön rakták rá ....

LeWyTy
A képen van rajta skin.De a játékban nincs skin.Csak a színét engedi változtatni.Ez mé van nemtogya vki?

Fodorgyurma
az!!

LeWyTy
De haulinhoz!Ez az?

Fodorgyurma
És azt honnan lehet letölteni??

Fodorgyurma
LeWyTy

Valami hasonlót tudnátok linkeni nekem?

devid1414
hALI HA VALAKINEK VAN BDF POTJA VEGYE MÁR FEL VALAHOGY A KAPCSOLATOT
IRJATOK

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

LeWyTy
megoldottam😄

LeWyTy
Akkor mitkel csináni hogy megbírjam nyitnu a modelleket?

leho94
Nem az scs-t kell megnyitni annyit tudok 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

LeWyTy
Hogytok megnyitni Zmodelerel .scs-filet? mer megvan a 2.8as de nem lehet megnyitni<#szomoru1>
Help.

aerolive
román kamionpackba van