18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
<#rolleyes>#rolleyes>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nincs más hátra mint előre!!!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
by F.A.Q
· Hogyan tegyem be a letöltött kamionokat?
bemásolod a mod mappába,a storagefile fontos hogy meglegyen!
Storagefile!!
Szükséges a kamionok telepítéséhez,az alábbi leírás egy példa(a magnumhoz szükséges ez a módosítás)
1.) Töltsd le a storagefile.rar-t
2.) Tömörítsd ki a storagefile.rar-t a C:/Documents and Settings/
Username/Dokumentumok/18 WoS Haulin/mod - mappába (ha már megvan ez a file, akkor nem kell)
3.) Nyisd meg total commanderrel a C:/Documents and Settings/Username/Dokumentumok
18 WoS Haulin/mod storagefile.scsvehicletruck truck_storage.sii
4.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral.sii"
5.) Nyisd meg total commanderrel a C:/Documents and Settings/Username/Dokumentumok
18 WoS Haulin/mod/ storagefile.scsvehicletruck traffic_storage.sii
6.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral_traffic.sii"
!!! A truck storage.sii, és a traffic storage.sii-t minden egyes ÚJ kamion esetén
módosítani kell, különben nem jelenik meg a kamion, illetve kifagy a játék!!!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
lehet kamiont csinálni a játékhoz?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Melyiket jáccák a legtöbben??
És melyik map-ba nincsenek olyan hibák hogy kilépjen a játékból?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
itt a link
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
ezt hogy tom berakni a játékba??? linket is adok csak segítsetek
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Nincs más hátra mint előre!!!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
>KÉP<
<#help>#help>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mi az a windows?
adambatyam ez a MOD kikapcsolja az esöt <#vigyor3>#vigyor3>
Lenne egy problémám!
Vettem egy kormányt (Logitech Forumla Vibration Feedback Wheel) és föltelepítettem, majd mikor a beállításoknál akarom beállítani a féket gázt akkor nem reagál semmit!
Valaki tud megoldást?
Kösz!
Pontosan így: Pliki "map" oraz "mapedits" nale¿y wkleiæ do C:\Documents and Settings\x\Moje dokumenty\18 WoS Haulin\mod
Ha a lényegét lefordítjuk magyarra akkor így szól: Másold a "map" és a "mapedits" fájlokat a C:\Documents and Settings\x\My Documents\18 WoS Haulin\mod mappába.
Szeretném kérdezni hogy az idõjárást valahogy nem lehet változtatni? Mert nálam szinte mindig esik az esõ, néha heteken keresztül, és a gépem nem nagyon bírja. (oké, tudom lecserélése folyamatban van)
Nem lehetne kikapcsolni az idõjárás változást?
Elõre is kössz!