18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mi az a windows?
Mi az a windows?
Ez a legenda skin-je csak a fülkén van rajta az ábra alulról meg letöltörlte!!
Én vagyok a Tomika.
Am. tényleg õ csinálta a skint.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
De elég hiányos, mivel sem az oldalán sem a hátuján nincs rajta a logó, vagy felirat. Ez van. De legalább jobb a minõsége.
Tök 8, ezen lehet holnapig vitázni, hazudtam én nektek valaha?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De a skint lehet letölteni, vagy a kamiont?
CB: Kis Lámpás Jimy
A skint 3 órán át csináltam neki. PRIVÁT!
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Los Angeles, California
én betettem a mod mappába a letöltött kamionokat de nem mûködnek!
mi lehet a baj? lécci segítsetek
elõre is köszi
Nincs más hátra mint előre!!!
Olvastam a GY.I.K.-ot, de nem találtam megoldást a kérdésemre.Leszedtem a legújabb drivert nvidiához, de azzal sem mûködik:S
Ugyan azt a prism3d hibát írja ki ,hogy nem lehet a mûveletet végrehajtani a következõ memóriaterületen: ''read''.
Nincs valami megoldás azóta, mióta a F.A.Q.-t írták?
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Los Angeles, California