18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Legurulok a völgybe, felmászok az emelkedõn és jöhet a bal kanyar. (Lekanyarodtam az autópályáról, a 3-as úton tartok Eger felé.)
Egy kép oldalról...
...és egy sportos kameraállásból.
Los Angeles, California
#20378: jah elkúrtam,de ha jobban figyelnél ott alink az URL-be.
... Mixed Martial Arts
Elõre is köszi.
... Mixed Martial Arts
mielõtt vki belém kötne, hogy nem keresem meg nekem jobb dolgom is van minthogy a gépelõtt ülljek😉
... Mixed Martial Arts
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
"erdekes a masik forumon(nem azert hogy dicserjem) hajnali 4 kor vettek a faratsagot es meg kerestek...ossze tarto forum nem ugy mintez"
erre meg annyi hogy: senki nem mondta, hogy neked ide kell jönni. szevasz
... Mixed Martial Arts
mar 1 napja megvan a gep...
Scania 4 es széria,124L 360 a Király!
mondomvége oviharcos
... Mixed Martial Arts
ittavége
... Mixed Martial Arts
... Mixed Martial Arts
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
valaki nem tudja h mért küld hibajelentést a játék mikor egy olyan kamionnal akarok menni amit én raktam be a játékba? elõre is köszi!
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!