18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai
Patinteres skin teccik...Francia és Spanyol tele va olyanokkal...

\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

belisz
Sziasztok!! Ma lekocsikáztunk kb. 1300 km.-t kocsival,és rohadt sok kamion volt elõttünk!!...Volt egy Scania R... és 140-el ment. Ez gyárilag lehetséges vagy az meg volt piszkálva?? (teherrel ment 140-el) ...(A végén azért megelõztük a kamiont ...3.2 V6 -os phaeton nehogymá ne vazze....<#mf1><#vigyor5>

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

AudiQuattro
Cool<#eljen>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

V43 1105
[/img]

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kazai
ez gyönnyörûûû<#wow1><#wow1>

\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

LTomi
Washington DC-ben volt szerencsém kipróbálni SheryO legújabb remekmûvét. 😄

Los Angeles, California

RS
Nappali kép?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

LeWyTy
Így má zsír királyos!<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

wanted06
hogy lehet a külsõ belsõ traktrok dekorálni??????????????

Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

krisztianp16
Szép gép!

Idioták kiméljenek!!! :)

Dylan96
oN tHe RoAd!<#hawaii>

LeWyTy
#22123<#felkialtas><#hehe>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

AudiQuattro
Én pttm be ezt leköröztem bleeeeee😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Ikarus EAG
Vettem kamiont és nem kaptam mrg lehúzta a pénzt de kamion sehol.
légyszi segítsetek.

Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!

Ikarus EAG
én régebben elfelejtettem felrakni az alaplapot miko újra raktam a operációt. nekem is valami hasonlót adott ki.

Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!

lavoy22405
Sziasztok!!
van egy kis problémám, a játék nem indul el, azt irja, hogy 18wos haulin hiba üzenetként. a log file-ba pedig ezt:
17:56:34 : .\game_proc.cpp(282): unknown fn: 18 WoS Haulin

Ha valaki tudja esetleg a választ, akkor nagyon háláslennék.

elõre is kösz!

Dylan96
minek az?

LeWyTy
Másik Skin-t.Mer ez<#duhos2>

Ikarus EAG
Sziasztok
valaki tud linkelni egy hun mapot?
elörre is köszi

RS
Én nem tudok olyanról.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kazai
Valaki tud ablak színezõ patchot?

TopGun
Valaki nem tudja, hogy egy "csupafeny" potot aminek hatul korbe is van fenye honnan tudnek letolteni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Fodorgyurma
igaz ebben a világban bármi megtörténhet😊

RS
Lelopták tartóval eggyütt. 😄

Fodorgyurma
rendszám???

RS
Katt rá.

Fodorgyurma
a béka bekavart 😞

Dylan96

igy talan jo lesz!

Dylan96

sztetek meg mit rakjak ra?

rick66
Fodorgyurma
Én nekem mindegy mi legyen az alváza csak legyen nyitva

LeWyTy

LeWyTy
Köszimár!<#nyes>

devid1414
én még cska probálok texturázni ha megcsinálod akkor megprobálom!!

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

Fodorgyurma
Én megcsinálom az átrakást de sajna nem tom letextúrázni😞
de ha tudsz valakit aki le tudja szívessen megcsinálom😛

LeWyTy
De valami szép modellt PLZ.!

LeWyTy
Ezzel a fülkével tud-e valaki nekem egy nyergest?
Köszi!

RS
Jó volt az.

Dylan96
mivan?
nem nekem nem kuldi el senkinek

Én sem küldeném el a helyébe, neked <#whatever>

Dylan96
nem nem magyar!
meg kerdeztem tole hogy el kuldene e de azt mondta hogy senkinek!:S

LeWyTy
Te csinálsz mapot nem?ÉS róla a videókat...Az egyikbe vólt egy keci nagy körforgalom.
Bár lehet hogy keverlek 😄

LTomi
Hatósugarú? 1 km-es? xD Te keversz valakivel.

Los Angeles, California

LeWyTy
Vagy nem a te mapod videójába volt az a 1km hatósugarú körforgalom?

LTomi
Ezt hogy érted? 😄

Los Angeles, California

Prémium driver
LTomi mikor lessz már kész az új magyar map?

Jamaica a Jamaicaiaké.

LeWyTy
JAH!<#idiota>Csak Km-ekben dolgozol<#awink>

LeWyTy
Énmeg csak elhülyéskedtem mer nem tom hogy kell elmenteni amit csinálok... 😄

LTomi
Én már csináltam jobbat is. 😛

Los Angeles, California

LeWyTy
Ez a profi!