18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha már itt tartunk akkor valaki tudna adni egy skin template-et ehhez a TGX-hez?
Jamaica a Jamaicaiaké.
ez nem találó mert nekem sosincs kész<#bee1>#bee1>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
nem , csak kész vok mint a matek lecke :|
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Fejlõdik a város, beköltözött az utcába a TopCar egy autószalonnal. 😄 Tiszta Sim City. xD

Los Angeles, California
Nemtom, csak úgy elkezdtem. A célom az eddigi legrészletesebb Haulin'-város létrehozása. 😄 Ezt a házat meg a környéket fél óráig csináltam, hogy minél jobb legyen, de még nincs kész. 😄
Los Angeles, California
Már készülget a város. (Nem csak ez az egy ház van az egész városban. xD)

Los Angeles, California
Van valakinek csõrös longline scaniája?Ha van akkor adtok linket?Elõre is köszönöm!
Zielona Gora még 58 km...
Úgy gondoltam lekéne szívni pá liter gázolajat a tankból csak nagy volt a forgalom ezért mentem tovább

Úgy gondoltam lekéne szívni pá liter gázolajat a tankból csak nagy volt a forgalom ezért mentem tovább

Jamaica a Jamaicaiaké.
Köszi!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
ahogy megtalálom belinkelem neked
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Hát mit mondja kész vagyok a Scania-val szerinteem jó lett!!Itt van néhány kép a tesztvezetésrõl...
Fölrakodás
Uhh elfelejtettem új tachográfot betenni ezért megálltam és kicseréltem a benzinkútnál
Korán reggel az egyik keresztezõdésnél Jelenia Gora felé
Cb-n szóltak hogy kiállt a KPM-es ellenõrizni ezért bevártam néhány kamiont, mégiscsak ne engem vegyenek ki a sorból
A Lubawkai határon,itt rögtön ki is vettem az egy óra pihenõmet
Megérkeztem Jelenia Goraába és már rakok le...

Fölrakodás
Uhh elfelejtettem új tachográfot betenni ezért megálltam és kicseréltem a benzinkútnál
Korán reggel az egyik keresztezõdésnél Jelenia Gora felé
Cb-n szóltak hogy kiállt a KPM-es ellenõrizni ezért bevártam néhány kamiont, mégiscsak ne engem vegyenek ki a sorból
A Lubawkai határon,itt rögtön ki is vettem az egy óra pihenõmet
Megérkeztem Jelenia Goraába és már rakok le...

Jamaica a Jamaicaiaké.
Marko37!
Megmondanád, hogy honnan szedted a #22509 hozzászólásod alatt lévõ képen látható pótot!
Én is szeretnék ilyen pótot, skint azt csinálok rá másikat, csak a modell kellene.
Megmondanád, hogy honnan szedted a #22509 hozzászólásod alatt lévõ képen látható pótot!
Én is szeretnék ilyen pótot, skint azt csinálok rá másikat, csak a modell kellene.
szép lett ez!!csak néhányan nem tisztelik a munkád...
privi....(amúgy csináltam) 😄
[/url][/img]
164l 480 😄
Nagyon szépek a kamionok meg minden!Ez meik map?honnan lehet letölteni azt a scaniat?
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!