35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
pl innen:
http://eurotracksimulator.mlap.hu/ -
Honnan tudok progít letölteni a skineléshez??:D -
kamion packot tudsz?pls ne a tz packot mert a RATYI
-
Szóra se érdemes.
-
Tessék Muki:
26. Én kamiont nem tudok csinálni. Az lehetséges hogy csak a színét én csinálom meg? (ráfesteném szívesen a nevem, vagy egész cég festését megcsinálnám)
Igen, lehetséges hogy te is megcsináld saját egyedi skinedet, mégpedig a következő képpen:
A skint készítéshez nem kell más, azon kívül ,hogy legyen egy rajzoló programod, jelen esetben tegyük fel a paint-tet, amit minden számítógépen megtaláltok. Ha ez megvan, márpedig meg van, le kell töltenetek egy olyan programot, amit "DXTbmp"-nek hívnak, ami olyasmit tud csinálni, hogy a dds fileokat megnyitja, majd bekonvertálja egy képszerkesztő-programba jpg formátumban. (A dds formátum egy ritka kép formátum amit a játék használ). Ha nem lenne meg a DXTbmp innen letölthetitek. Na ha letöltöttétek, majd felraktátok, kattintsatok kétszer az ikonjára, majd egy hülye progit láttok. A felső füleknék kattintsatok a "prefs"-re, majd válasszátok ki hogy "Select Editor"-t. Ekkor betallózzátok a képszerkesztő programotok exe file-ját. Jelen esetben nálam a paint: C:/windows/mspaint.exe (A PROGRAMBAN ALAPBÓL EZ VAN BEÁLLÍTVA, SZÓVAL CsAK AKKOR VÁLTOZTASSÁTOK, HA MÁS PROGRAMMAL AKARJÁTOK SZERKESZTENI A SKIN-T)
Na ha ez megvan, lépjetek be a "File->open" -ba, majd nyissátok meg valamelyik kamionnak a dds file-ját. Ezt legtöbbször a kamion mappáján belül a Share mappában találjátok. Ha megnyitottad, bekonvertálja a DXT bmp-be és láthatod a skint. Ezután a fenti füleknél válasszuk ki Az "Image" opciót, majd a "Send to Editor" opsönt. Ha minden igaz megnyílik a képszerkesztő progidban a skin (most paint). A DXT BMP-t ne zárjuk be. Most láthatod ugyan azt mint amit a dxt bmp-ben, csak ez most nekünk jpg-ben van. Itt rajzolgathatsz a skin-re, festheted, alakíthatod, színezhetsz, lényeg hogy csinálsz egy skint. Ha kész a szép szkinecskéd, elmented. (Ctrl+s, vagy "Files->Save"). Lépjünk vissza a DXTbmp-be, majd kattintsunk a fenti füleknél az "image" majd ezen belül a "reload after edit" opcióra. Ekkor bejön az általunk kreállt skin a dxtbmp-be. Most nincs más dolgunk, mint elmentve felülírni a régi dds file-t. Jó skinezést.
Ha ezt a változatot túl bonyolultnak találjátok, akkor töltsétek le az Adobe Photosop programot, amihez dds formátumok megnyitására alkalmas pluginnal alapból megnyithatjátok a dds fájlokat.
(PTTM topik F.A.Q.-ből másoltam) -
Nagyon ksözi 1000 hála minden segítségedért!!! -
Ez nem az,de jobb pótok vannak benne.;) -
Valaki segitsen mert nem tudom hogyan kel skinezni a progi az már megvan meg aszt is tudom hogy a képet hogyan kel átalakitani de asztán már nem tudom kérem valaki segitsen itt az msn-cimem:[email protected]
irjon valaki lécci köszönöm
-
ÓÓ hogy ilyen buzi parasztokat hülye vagy te most is te buzulsz
Leho94 te meg mi a loszart irsz ki milyen parasztszimulátor te hülye látom nem tuc olvasni -
#25680-re valaki?
PLZ:!!!!! -
Még a csirkék sem tudnak tojni a hülyeségeitől.
-
Jólvan nem azért.
De olvasni sem tud már az elég gáz.
-
parasztszimulátor LoL 

-
nembaj! -
parasztszimulátor topikba is basztatnak? degáz -
Te beszélst csúnyán,már elérted,hogy senki se fog segíteni
sry az Offért. -
Mit linkeltél be??
Mivan itt is mindenki engem basztat a landwirshcraft-nál is engem ????!!!!!!!!! -
Valaki segitsen mert nem tudom hogyan kel skinezni a progi az már megvan meg aszt is tudom hogy a képet hogyan kel átalakitani de asztán már nem tudom kérem valaki segitsen itt az msn-cimem:[email protected]
irjon valaki lécci kösz -
Nyugíí belinkeltem a modi topikba:D -
Jeges14 #25698 Köszi szépen a segítséget -
Bocs de nem tudom mert nem én készítettem a képet!:S -
meik map? -
Scania R420 By Dymek letöltés -
Meg sztem nézd meg mit írtam hogy nem tod letölteni sehonnan mert fejlesztik az oldalt és nem azt mondtam ezzel hogy nincs meg egyik barátodnak sem!
-
Húúúhhaa 
Anyaa segíts!
-
Itt a segitség fülnél megtalálod a kérdése3dre a választ talán:
http://eurotracksimulator.mlap.hu/ -
Jeges14 #25690 Hi all! Egy olyan kérdésem lenne hogy valaki tudna nekem segíteni abban hogy hogyan tudnék haulinban kormánnyal játszani? Megpróbálkoztam a beállításával de sajna nem megy a kormányt felismeri hogy van de nem tudom beállítani hogy kormánnyal mennyen. Tudna nekem valaki segíteni?
Ui: a kormány egy Logitech MOMO -
valaki belinkelne 1 truck packot a Tz szargeci packon kivül 

-
Nem igaz hogy ilyen érthetetlen vagy nem látod hogyha felmész az oldalra hogy fejlesztik vagy dolgoznak vele ne légy érthetetlen várd ki a sorod. -
értem krisz okés!!!! -
Hogy megbaszod már!
Nem érted hogy azt az oldalt ahol fent van LTomi fejleszti!? -
Valaki linkelje már be a Magyarország térképet mert naon kell -
A packom,most 30%-on.Most teszemle a jogsit...és rutin pályára megyek+vizsgáznom kell elsösegélyböl...nekem a jogsi fontosab mint a packom...remélem mindenki megérti.De csinálom,csak pontos idöt nem tudok hogy mikora lesz meg... -
Tudom 
-
Zenész krisz amit igértél truck packot minkor lesz kész??? -
Nem csak onnan. 
-
Valaki adna egy linket a new trailer pack-hoz?
-
krisztián amit igértél EU map az mikor lesz kész? -
Ok köszi tényleg ott van csak előbb írtam mint olvastam volna.
Sorry! -
Sokan kérdezték,honnan lehet kiegészitöket tölteni...,hát innen:)