18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tetszik ez a hóesés effekt a bannerban!!!<#eljen>#eljen>
krisztián mit érek azzal ha feleszem az 1.06-os patchet? mer nekemse megy 😛 csak kiváncsi vagyok ja és ha tudsz jó linket haulinletöltõset, akkor pls add meg 😛
Akkor nem tudom milehet a baj.Mert elvileg jónak kellene lenie.Mit írki?
Idioták kiméljenek!!! :)
Hát Krisztián sajna ugyan az...megint csak azt irja ki!
hmmmm télleg nagyon jó lett az új banner 😄 valaki tud valami jó haulinletöltõs weboldalt??? ha tud akkor pls küldje el ide a linket 😛
Szep lett az uj banner!
de a hateret ki kene cserelni es akkor mar nagyon jo lesz<#eljen>#eljen>
de a hateret ki kene cserelni es akkor mar nagyon jo lesz<#eljen>#eljen>
Jó a román mapp.Csak nekem az nem tetszet bene hogy hiba üzenettel kidobot...(nem sokszor de akkor is idegesitö volt)😄
köszi papamaci, ezt az oldalt rég láttam, mosmár van romania mapom 😊
légyszi ha tudsz más oldalt, akkor azt nagyon megköszönném
légyszi ha tudsz más oldalt, akkor azt nagyon megköszönném
Köszönöm Krisztián...megpróbálkozom vele aztán jelzem mi a helyzet!
Jó az új banner!!!<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Mi equipo favorito: Real Madrid
ja télleg papamaci hozzá akartam irni, hogy az a link nem jó, mert csak regelve lehet letölteni, és a regelés meg le van tiltva 😞 épp ezért keresek mást linkeket ahol másr jártam:sulyokg,hungarian turcksim<#rolleyes>#rolleyes>
a skin verseny még mindig folyik...😊Valaki tud valahol inditani szavazást,Vagy mindenki kiírja hogy melyik lett a jobb,Szerintettek hogy legyen?
A verseny itt folyik ide várjuk a képeket
A verseny itt folyik ide várjuk a képeket
Hello!Iny tölcsdle elöször a demot amit innen tutsz letölteni ha ez meg van telepicsdfel.Ha ez meg van tölcsdle a haulin krek-et amit innen tölthetszle.Ha ez is meg van,akkor nyisd meg a mapályát és mindkétt fájlt cseréldle...És egész játék lesz.
(Elöte amit most feltelepitetél teljesegészében töröld!)És menie kell 100%
(Elöte amit most feltelepitetél teljesegészében töröld!)És menie kell 100%
Ha vissza olvasnál egy kicsit akkor ott lenne a link.De itt van.
Mi equipo favorito: Real Madrid
sziasztok
már rég óta játszom a játékkal, kb. 2 hónaja, + még egy kb két évvel ezelött megjelenés után letöltöttem az összeset 😛 aztán végül arra jutottam, hogy a haulin a taroló rész :-D kérlek segitsetek nekem hogy honnan lehet letöltéseket találni, ahol pl nagyon sok van, tehát amennyit tudtok, és van rajta pálya, jármû, kérlek küldjétek el itt vagy vegyetek fel msn-en 😊
msn:[email protected] kérlek segitsetek!
UI:ma kb. holnap hajnalig, azaz kb. 1-ig fentleszek, ugyhogy mamég nyugodtan lehet irni, meg felvenni 😛 persze nem muszáj, cask ha lenne kedvetek...<#circling>#circling><#alien2>#alien2> 😊 By:kalandor4
már rég óta játszom a játékkal, kb. 2 hónaja, + még egy kb két évvel ezelött megjelenés után letöltöttem az összeset 😛 aztán végül arra jutottam, hogy a haulin a taroló rész :-D kérlek segitsetek nekem hogy honnan lehet letöltéseket találni, ahol pl nagyon sok van, tehát amennyit tudtok, és van rajta pálya, jármû, kérlek küldjétek el itt vagy vegyetek fel msn-en 😊
msn:[email protected] kérlek segitsetek!
UI:ma kb. holnap hajnalig, azaz kb. 1-ig fentleszek, ugyhogy mamég nyugodtan lehet irni, meg felvenni 😛 persze nem muszáj, cask ha lenne kedvetek...<#circling>#circling><#alien2>#alien2> 😊 By:kalandor4
Letöltöttem a Fodorgyurma által feltöltött haulint feltelepítettem...de az 1.6-os patch ugyan azt irja ki!És letöltöttem a krekket is!És akkor is ugyan az!
Amugy ugy is jó ha letöltöd a haulin demot,és krekeled igy hamarab meg van.krek letöltése és felcseréled a mappályában.
Köszönöm Fodorgyurma!A többiek nevében is!Tehát ez az a retail verziójú haulin amire fel lehet telepiteni az 1.6-os patchot!?Gondolom oda kell ahova a haulin is van?!
Nézz körbe, hogy van-e valahol ilyen banneres beállítás, vagy kérdezd meg a moderátoroktól, egy házigazdának ezt tudnia kell.
Los Angeles, California
Kb. mégis mikor fog megjellenni?, mert ahogy látom ezeket a képeket, egyre jobban izgatnak fel.
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Gondolom a téma beállításaihoz kell a kép címét (Jobb klikk a képen -> Tulajdonságok) berakni HTML kóddal, de nem tom pontosan, még nem volt saját topikom.
Los Angeles, California
Hello fiúk,aki tudna egy linket adni Neox sound pack-jához az belinkelhetné mert én egyet találtam és az sem az
Képek helyett csináltam egybõl egy bannert, ha akarod, nyugodtan kirakhatod. 😄

Los Angeles, California
Srácok Fodorgyurma segit nekünk abban hogy nem megy fel esetleg több embernek az 1.6 patch!Feltölti nekünk a haulint..!Csak öt ember kell hozzá!Kérlek jelezzétek!Nekem kell...1már van😄
Hát nem tom ,én keresgetek a topikba de nem ngyon találok valami olyan kéa amin a gatfika is jó meg a gépek sem szarok. Szerintem nézz te körül a topikba é rád bízom.