18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki ismeri a Marton Transot? Itt az oldaluk:http://www.marton-trans.hu/?lang=hu&page=carpark
Nem tud valaki ilyen autókról?
Plz segítsetek nagyon fontos lenne!
Elõre is köszi!
Üdv:Márk
Mi equipo favorito: Real Madrid
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
#26724:Thx!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
hogy kell összerakni hogy ne külön-külön legyenek.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
A porta után gondoltam alszok egyet és indulás Gyöngyösre Rudikámhoz!<#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe>
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
(De nem értem mért kell más munkájába belekötni,nekem is ha vallami nem tetszik inkáb megsem szolalok)
Idioták kiméljenek!!! :)
de mind1!
huzok inen inkabb mert itt van a legtobb sekfely szinte(mar aki nem)
Cs<#lama>#lama>