18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszkösz
Köszi!

Várnod kell 24 órát (játékbeli idõben), és a garázsban lesz az új vasad.

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

valaki megmondja h karrier módba ami kamiont megvettem arra hogy kell cserélni??
Nem tudnátok nekem egy billencs pótot belinkelni?
Elõre is köszi mindenkitõl!

majkapapíí
hát igen sztem is max csak a graf jobb ets>s esetében😛 de tényleg kár,hogy ennyire kevesen vagyunk már csak haulinosok😞

Ebben osztom a véleményed. 😊
Nekem a haulin és a pttm tetszik a legjobban.
GTS meg ETS max grafikailag jobb. (szerintem)

Kár hogy már kevesen játszanak a haulinnal pedig szerintem jobb mint a GTS

94mike
Nem..mindenki áttért ETS,és GTS re,pár öregróka nyomja még pttm-el,de haulinnal nem nagyon (:

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Hellótok! Miért van így kihalva az oldal? Már senki nem játszik a haulinnal?

majkapapíí
Aham segítek add meg privátban az msn címed azt majd segítek😉

És ezeket hogyan kell? Leginkább azt a hálófülke hozzáadást akarom, de nem találok semmi file-t a kamionomról :S Tudsz segíteni?
majkapapíí
hello,hát a console-ban ki lehet kapcsolni a fáradtságot egy sor átításával,vagy pedig a kamionod definition fájlában hozzáadsz egy sort és akkor pedig lesz hálófülke a kamionodban

Hello, nem tudtok vmi lehetõséget arra h a ne ásítozonn meg csukogassa a szemét a sofõr ha fáradt?Egyszóval a fáradtáság kikapcsolására?Mert vettem egy Peterbilt 362-est és abba nincs háló fülke -.-"
A hotelok egymástól meg marha messze vannak, szal ez így nagyon nem jó...
Ha tudtok erre vmi megoldáts akkor írjátok meg!
Köszi!
Jóéjt mindenkinek!

majkapapíí
ájááááleeexD a scaniak igen is 100%-osak😄 am thx😄

Fagyas Trans
A Scaniak sose 100%-osak xD De azért jó😊

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

majkapapíí
kössz😄 csak hát még nem 100%-os a kicsike =(

Jó lett!<#eljen>

Szép estét mindenkinek! Szépek a gépek!

TóNyóóóóóóó
jesszus mi a tököm az a pickes skin?:S

majkapapíí
Végre kész a scania R 420-asom<#gonosz1>
bütykölés:én
Konvert:Bazsa (örök hála neki😄)
munkára is fogtam a kicsikét=)(árnyék+függöny még javítva lesz)

Gabeszgabe
Pár nap és megjöna videó karim gyerekek 😄😄
Tiszta happy minden 😄

http://www.bmwsbanditak.gportal.hu/ Nézd meg!

Látod, nincs mostanában pörgés. 😄

Mi ez a punnyadás itt? 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Nem hiszem hogy alapból benne lenne.

Hello, valahol youtubon láttam egy viedót h egy kamionba hátra lehetett nézni (nem 360 fokban) és hátra lehetett látni a hlókabinba. Ezt alapból nem lehet, esetleg tudtok erre valami módot vagy valamit?
Elõre is köszi!
Fagyas Trans
Köszönöm szépen😊

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

HBD!

PttM Fa
HBD Fagyas Trans

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

milyen magyar map?😮
Második.

adikakk
Jó Napot.
Csinálgatam kicsit a szerelvényt szerintetk melyik a jobb?

aki akar segíteni a magyar mapba írjon pm et vagy írjon simán a fórumba.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Ja.<#vigyor3><#vigyor3>

bazsa06
😄

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

majkapapíí
Üdv újra itt😉😄 am szép kis szerelvény😛

kazai21
Vissza tér a kiráály?😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

adikakk
Jó estét.
Ujra nyomom nagy kihagyás után nagyon sok dolgot elfelejtetem sajna,de hamarosan folytatom a magyar térképet,de jó lenne ha segítene pár ember mert nem 1 2 emberes munka elöny ha van mkorfonja a segítönek.
a képek minöségének gondja az ATI kártya de majd ha lesz ujra zs m akk veszek NVIDIÁT gtx et vagy vmi ütös cuccot.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Ricsi234
Sziaó!😄 Rohadt szép gépek!!!!!😊
Én is mingyá rakok picturét

Elég nagy a csend a városban. 😊

mai kanyar😄
majkapapíí
Ciao😄 a scania kapott új kerekeket😛

Ricsi234
SZépek a gépek/képek!!!Valaki aki tud konvertálni legyen szíves segíteni!!!<#help><#help><#help>

Gabeszgabe
Sajnos nem fog ösze jönni amedig nem lesz ideókarim mert ahogy betszek egy kamiont abban a pillanatban laggol mint az állat! 😞
De majd ki sírom gyereknapra az új videókarit 😄

Fagyas Trans
Nem jössz te semmivel😄 Nem kell köszönnöd emlékszem anno még te segítettél nekem😄

Gabeszgabe
Köszönöm szépen megint jövök egyel 😄

Fagyas Trans
Hellóka. Igazán nincs mit. Ha erre gondolsz akkor ezt írd át: uset g_flyspeed "0.0"-ról "10.0-"-ra.

Gabeszgabe
Meg valakitõl nagy szivességet szeretnék kérni hogy mit is kell át írni a confgba hogy tudjak járkálni a kamerával??Elõre is köszönöm
CB: Diesel Mansy 😄

Gabeszgabe
Hello mindenkinek!
Fagyas Trans kollégám bisztatott hogy szarjam le hogy milyen grafóval megyek íg tehát szerintem ma ki adom az elsõ szerelvényemet!
Köszönet Fagyas Trans kollégának 😄