18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg tudjátok mondani h mért van kintébb a kerék mint a kaszni ahogy van mert most cseréltam ki a kereket és ilyen :S Kérlek segitsetek naon fontos

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Hello még csak most kezdtem el játszani a játékkal, de totál oda vagyok érte😊 Nem is tudom letenni. Ahm a magyar-ban majd benne lesz Szombathely is? Mert az nagyon király lenne😊
innen tutsz leszedni.Az én oldalam.Az idéglenes letöltés menüre klikeljrá és ott van egy kétt cuc😊
Idioták kiméljenek!!! :)
tudsz nekem küldeni kamionokat?
oké
köszi
Alovan privát meg ilyenek,Ott van olyan,hogy "Válasz erre"Amikor vallakinek válaszolsz nyomdmeg elöte létszi.Mert nem tudjuk kinek írsz.
Itt,rá katintasz az "Idéglenes letöltésre katt😊És már tölthetsz is kiegésztiöket😊
és hol van az az oldal???
ok köszi
ott abban a menüsorban letöltés, haulinról, stb... és ott ki van írva hogy 12. menüpont rákatt és megkeresed ......😊
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
az a 12. menüpont hol van
bocs új vagyok még
bocs új vagyok még
12. menüpont néven van egy csomó csak jobban körül kéne nézni!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
valami más lap ahol van pót???
bocs de ott nem volt pót
Kicsit ráuntam ezért most szüneteltetem, de haladok vele márcsak a világítás meg a hátul a spojler alá kall az a lámpasor és késsz.
http://www.bmwsbanditak.gportal.hu/ Nézd meg!
honnan lehet letölteni pótokat???
Király!Amugy a legendával hogy álsz??
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
király
Sziasztok!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
sziasztok!Köszönöm mind azoknak akik eddig tudtak segiteni!Még annyi mikor lesz hungary map,nagyon várom.Azt tudom hogy valaki csinálja
Nagyon fasza lettt a man!!!!!!!!!!!!!!!Apám ilyennel dolgozik Gartner-nál!!!
Bocs hogy elírtam:S😞<#wilting>#wilting>
Dania nagyon jó letta Man😄<#vigyor4>#vigyor4><#idiota>#idiota><#integet2>#integet2>
Hellósztok kollégák!
Valaki tudna adni gy igényes, de nem szarrá tuningolt TGX-et?
Aki igen az legyenszíves írjon valamilyen formában!
Akár privátban,vagy e-mailben.
Valaki tudna adni gy igényes, de nem szarrá tuningolt TGX-et?
Aki igen az legyenszíves írjon valamilyen formában!
Akár privátban,vagy e-mailben.
Hali!! Akinek van révészes skin az írhat privibe😄😄 thx<#circling>#circling>
Hali!Lenne egy kis problémám a Renault Premium 2006-os verrzióval amit Sh3rio készített...átírtam a storage fájlt és amikor kiválasztom,hogy azt akarom megvenni akkor meg kifagy és nem tudok vele semmit se csinálni...Újra kell indítanom a gépet...
Aki tudna segíteni lécci írjon privátot vagy msnen írjon.
Kösz!
Aki tudna segíteni lécci írjon privátot vagy msnen írjon.
Kösz!