18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenkinek Kellemes pihenést kívánok!!:D<#integet2><#integet2><#worship><#nevetes2>
Remélem csúcs lesz az új magyar map sok sok sok szerencsét kívánok<#puszis>
gigamen
Lehet fényviszonyok teszik szinmintát vettem a traktorról és az alapján festettem a pótot lehet csak a képbeállitás miatt ilyen.Köszönöm szépen a jó kívánságot viszont kívánom<#vigyor3>
Rubio
Én nem szeretnék veled vitatkozni, de pont ezért mondtam, hogy sötétítsd egy kicsit, mert a két árnyalat nem egyforma!

Azt nem kétlem, hogy a képszerkesztõben azonos színt használtál, de hogy a játékban a pót világosabb lett a traktor színénél, az az általad betett kép alapján számomra teljesen egyértelmû! Ha Te ezt nem látod, akkor hagyd így. Hidd el nekem így is jó, csak úgy jobb lett volna! Balesetmentes vezetést!

(Egyébként én ugyan így jártam a sturmos szerelvénnyel, csak én nem hagytam úgy, hanem a képszerkesztõben addig vacakoltam vele, amíg a játékban azonos árnyalatú nem lett! De végül is Te tudod, hisz a tiéd!)

gigamen
Hát nem tudom hogy új-e de oldalakon már elég régóta fenn van.
#29060-Köszönöm
#29062-Köszönöm a te véleményedet is nem akarom sötétebbre festeni mert a kamion színe is ilyen.
Rubio
Ez tényleg jó lenne hozzá, ha nem rikítana ennyire ez a piros. Én a magam részétõl egy kicsit vennék vissza az élénkségébõl és talán még sötétítenék rajta egy picit...

istenostora03
Ez az új S.PR?

Szép szerelvény!
gigamen
Na megtaláltam a megfelelõ pótot a géphez nem túl extrém a pót de nekem tetszik ez az összeállítás.
CzUKi
ööö.. nekem is ez lenne a problémám hogy be rakom a skint és rózsaszín a tömörítési arányt hol kell 0 ra állitani ?

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

CzUKi
Tata benne lesz ?

kazai21
Holnap segítek neked.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Volvo Fh12 460
NAH kész a siknem a volvora meg a silos potkocsimra de még a potkocsit finomitani fogom :D
de a kamion már végleges:D

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

LTomi
Mostanában a cégeket csinálom és a fuvarozást írom, ezért nincsenek nagyon képek.

Los Angeles, California

Hali!!!
Magyar map hogy áll?
süni96
jah értem

Eltûnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

Prémium driver
én kaptam új Scania-t és õ kapta meg a Daf-om amúgy mi hoztuk el a szerelvényt,munka után és vissza mentünk a céghez

Jamaica a Jamaicaiaké.

süni96
ott a dafod mögötted<#buck>kolléga volt vele mi??<#buck>

süni96
hát a papamaci legalább normális de mások...ÿ(vannak kivételek)

Prémium driver
Egyik nap leskiezem ezt a Scania-t olyanra mint a faternak volt...kék lesz

Jamaica a Jamaicaiaké.

Prémium driver
nekem sem segít senki,én csak Papamacival vagyok itt annyira jóban!

Jamaica a Jamaicaiaké.

süni96
köszi végre valaki segít mert általában másnak nehezére esik

Rubio
Ez általában abban az esetben következhet be, ha nem "0"-ás tömörítési arányt használtál...

CzUKi
jaja jol néznek ki nagyon :D

kRiSz2222
Czuki ott a gépünk:D jolnéznek ki igy eggyütt nem :D XD

Gigabyte S-series, Nvidia Geforce 9400GT, Intel Core 2 Duo, 2x2 GB DDR2 RAM

kRiSz2222
áhhhhhh az én gépem XD kösz h felraktad :D

Gigabyte S-series, Nvidia Geforce 9400GT, Intel Core 2 Duo, 2x2 GB DDR2 RAM

CzUKi
szevasz csak annyit szeretnék kérdezni hogy a map ban benne lesz tata ?

CzUKi
jéé ez az én gépem :D kössz hogy feltetted

Prémium driver
dehogynem,amúgy miért nem tetszik??Akkor nem kell kritizálni, amúgyis alapból igy szedtem le,de rakok rá kereket!Ha nem tetszik ne szólajjá meg

Jamaica a Jamaicaiaké.

süni96
pls help!én úgy csinálom a skint ahogy leírják és rózsaszin a kamion vagy rózsaszín és csillog HELP<#falbav><#falbav>

Köszi LTomi!!!
kazai21
Léccives normálisan írj a topikba ez nem Spam topik..

szijartomark
Valaki esetleg nemtud Renault Magnum tandemrõl?

LTomi
Már nem azért, de szerintem ebbõl a hozzászólásból teljes nyugalommal kihagyhattad volna az XD tömegeket. Egyébként F10.

Los Angeles, California

TóNyóóóóóóó
omg...

süni96
jah eléggé levan de szép

Atikah
Jobban nemtudtad leültetni?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Volvo Fh12 460
ezt a pótkocsit fogja huzni a TGX majd holnap meg csinálom mind ketöre a skint :D

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

köszi hnap megprobálom :D

Rubio
Az alábbi leírás nem a Haulin-hoz íródott, de ha egyáltalán nem tudod, hogy mit kell csinálni, akkor nagyon jó mankó lehet! A leírást nem én készítettem, de szerintem ennek mentén nagyon jól el fogsz tudni boldogulni. Munkádhoz sok sikert kívánok!

A .scs kiterjesztésû fájlok lényegében tömörített fájlok!Így pl Total Commander-rel (továbbiakban TC) simán lehet bennük kutakodni!A lényeg hogy a TC -> Beállítások -> Általános Beállítások -> Zip-tömörítõ
résznél a tömörítési arány az egyéb legyen és NULLA legyen mellé írva!Tehát hogy a tömörítési arány semmi legyen (jó magyarosan Smile )!! Így már biztonsággal lehet a .scs fájlokban kutakodni!!Csak simán álljatok rá a fájlra és Enter!!Bele kell lépnie a TC-nek!!Itt különbözõ fájlszerkezeteket fogtok találni!Mindig a vehicle könyvtárban lesznek a nektek szükséges cuccok a truck illetve a trailer alkönyvtárban, attól függõen hogy kamiont vagy pótkocsit akartok festeni!A kamionoknál általában a color, bodypaint, paint, nevû dds fájlok szoktak magának a kamionnak a festései lenni!A numme, numar és ehhez hasonló dds fájlok a
rendszámok meg ilyenek!A pótkocsiknál a festések általában a vállalatok neveivel egyeznek meg (euroacres, eurogoodies stb )!!A dds fájlokat pl a Nero PhotoSnap Viewer progival tudjátok megnézni!De ezzel csak
megnézni tudjátok!Ha van a gépeteken Nero (tudjátok a CD/DVD író progi) akkor valószínüleg ez is lesz!Ezeket a fájlokat a DXTBmp nevõ progival tudjátok szerkeszteni!!A .scs fájlból kimásoljátok azt a skint amit szerkeszteni akartok!Megnyitjátok a DXTBmp - vel majd kiválasztjátok a külsõ szerkesztõ programot (mspaint - igen a jó öreg paint Smile , PaintShopPro, PhotoShop, egyebek) !!! Ezt csak egyszer kell megcsinálni a következõ indításnál már tudni fogja hogy melyik a külsõ szerkesztõ progi!Elvileg Smile !Szóval!Ha megnyitottátok a dds fájlt a DXTBmp - vel utána Image -> Send to Editor!Ekkor elvileg megnyílik az általatok kiválasztott külsõ progival a fájl (a kép) amit már tudtok szerkeszteni!Átrajzolgatjátok, átfestitek ahogy tetszik! Utána ELMENTITEK ada ahova felajánlja!!Ezt a
külsõ progit bezárhatjátok!Utána DXTBmp - ben Image -> Reload after Edit!!!!!!EZ FONTOS!!Ekkor elvileg
látni fogjátok hogy lecseréli a festés az eredeti helyett!!!Ezek után File - menü -> Save!!Írjátok felül
az általatok megnyitott dds fájlt!!DXTBmp bezár!Utána másoljátok vissza a .scs fájlba oda ahonnan kimásoltátok és írjátok felül az eredetit (amit kimásoltatok)!!Ezért fontos hogy a tömörítési arány 0 legyen mert a . scs fájlba való másolásnál (mivel egy tömörített fájl) ha van beállítva tömörítési arány akkor változna a fájl mérete (kisebb lenne az eredetinél) és akkor nem mûködne!!Lehet így is változni fog a mérete de ha az elején a TC - ben beállítottátok úgy ahogy mondtam akkor ne törõdjetek vele mert tuti jó lesz!!!A pótkocsik festésénél, rendszámoknál minden egyes dds fájl szerkesztésénél így kell csinálni!

Köszi a MAN-t Dávid!
(Akinek van még esetleg küldhet szívesen elfogadom)
Hogyan tudok egy kamionra skin-t csinálni???
milyen fájlt kell megnyitni vagy vlmi???

kazai21
Szépek:D

devid1414

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni tud.

devid1414
Kösz nem kel már ésn is megtaláltam!:D DE azért köszi

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni tud.

Gabeszgabe

http://www.bmwsbanditak.gportal.hu/ Nézd meg!

Gabeszgabe

Gabeszgabe
Nagyon királyak a Man az privát??
Mert nagyon teccik és mégegyszer garat hozzá!!

szééép <#eljen>

Prémium driver

Jamaica a Jamaicaiaké.