18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem kétlem, hogy a képszerkesztõben azonos színt használtál, de hogy a játékban a pót világosabb lett a traktor színénél, az az általad betett kép alapján számomra teljesen egyértelmû! Ha Te ezt nem látod, akkor hagyd így. Hidd el nekem így is jó, csak úgy jobb lett volna! Balesetmentes vezetést!
(Egyébként én ugyan így jártam a sturmos szerelvénnyel, csak én nem hagytam úgy, hanem a képszerkesztõben addig vacakoltam vele, amíg a játékban azonos árnyalatú nem lett! De végül is Te tudod, hisz a tiéd!)
#29060-Köszönöm
#29062-Köszönöm a te véleményedet is nem akarom sötétebbre festeni mert a kamion színe is ilyen.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
de a kamion már végleges:D
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Los Angeles, California
Magyar map hogy áll?
Jamaica a Jamaicaiaké.
Eltûnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Jamaica a Jamaicaiaké.
Jamaica a Jamaicaiaké.
Gigabyte S-series, Nvidia Geforce 9400GT, Intel Core 2 Duo, 2x2 GB DDR2 RAM
Gigabyte S-series, Nvidia Geforce 9400GT, Intel Core 2 Duo, 2x2 GB DDR2 RAM
Jamaica a Jamaicaiaké.
Los Angeles, California
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
A .scs kiterjesztésû fájlok lényegében tömörített fájlok!Így pl Total Commander-rel (továbbiakban TC) simán lehet bennük kutakodni!A lényeg hogy a TC -> Beállítások -> Általános Beállítások -> Zip-tömörítõ
résznél a tömörítési arány az egyéb legyen és NULLA legyen mellé írva!Tehát hogy a tömörítési arány semmi legyen (jó magyarosan Smile )!! Így már biztonsággal lehet a .scs fájlokban kutakodni!!Csak simán álljatok rá a fájlra és Enter!!Bele kell lépnie a TC-nek!!Itt különbözõ fájlszerkezeteket fogtok találni!Mindig a vehicle könyvtárban lesznek a nektek szükséges cuccok a truck illetve a trailer alkönyvtárban, attól függõen hogy kamiont vagy pótkocsit akartok festeni!A kamionoknál általában a color, bodypaint, paint, nevû dds fájlok szoktak magának a kamionnak a festései lenni!A numme, numar és ehhez hasonló dds fájlok a
rendszámok meg ilyenek!A pótkocsiknál a festések általában a vállalatok neveivel egyeznek meg (euroacres, eurogoodies stb )!!A dds fájlokat pl a Nero PhotoSnap Viewer progival tudjátok megnézni!De ezzel csak
megnézni tudjátok!Ha van a gépeteken Nero (tudjátok a CD/DVD író progi) akkor valószínüleg ez is lesz!Ezeket a fájlokat a DXTBmp nevõ progival tudjátok szerkeszteni!!A .scs fájlból kimásoljátok azt a skint amit szerkeszteni akartok!Megnyitjátok a DXTBmp - vel majd kiválasztjátok a külsõ szerkesztõ programot (mspaint - igen a jó öreg paint Smile , PaintShopPro, PhotoShop, egyebek) !!! Ezt csak egyszer kell megcsinálni a következõ indításnál már tudni fogja hogy melyik a külsõ szerkesztõ progi!Elvileg Smile !Szóval!Ha megnyitottátok a dds fájlt a DXTBmp - vel utána Image -> Send to Editor!Ekkor elvileg megnyílik az általatok kiválasztott külsõ progival a fájl (a kép) amit már tudtok szerkeszteni!Átrajzolgatjátok, átfestitek ahogy tetszik! Utána ELMENTITEK ada ahova felajánlja!!Ezt a
külsõ progit bezárhatjátok!Utána DXTBmp - ben Image -> Reload after Edit!!!!!!EZ FONTOS!!Ekkor elvileg
látni fogjátok hogy lecseréli a festés az eredeti helyett!!!Ezek után File - menü -> Save!!Írjátok felül
az általatok megnyitott dds fájlt!!DXTBmp bezár!Utána másoljátok vissza a .scs fájlba oda ahonnan kimásoltátok és írjátok felül az eredetit (amit kimásoltatok)!!Ezért fontos hogy a tömörítési arány 0 legyen mert a . scs fájlba való másolásnál (mivel egy tömörített fájl) ha van beállítva tömörítési arány akkor változna a fájl mérete (kisebb lenne az eredetinél) és akkor nem mûködne!!Lehet így is változni fog a mérete de ha az elején a TC - ben beállítottátok úgy ahogy mondtam akkor ne törõdjetek vele mert tuti jó lesz!!!A pótkocsik festésénél, rendszámoknál minden egyes dds fájl szerkesztésénél így kell csinálni!
(Akinek van még esetleg küldhet szívesen elfogadom)
milyen fájlt kell megnyitni vagy vlmi???
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni tud.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni tud.
Mert nagyon teccik és mégegyszer garat hozzá!!
http://www.bmwsbanditak.gportal.hu/ Nézd meg!