35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
ntex #922 Nem tudom, van jópár dolog amit még nem tudok hogy mire való, a térkép gombot (N) megnyomva tök sok mindent lehet ott csinálni -
Hogyan lehet pótot venni külön?
Üresen járkálsz vele vagyí hoyg? -
ntex #920 Úgy láttam lehet venni pótot külön, meg volt hogy bementem egy céghez és ott lehetett külön válogatni a 2 pótkocsis fuvarok közül -
úgylátom ezzel sem lesz különösebb gond 
kép -
Úgy fél órát megy még az a rész ahonnan tőlem lehet szedni bocs, de most ez van. -
MBActros1848 #917 Pótót tényleg meg kell venni mint ahogy írták, vagy ugy van mint a régiekbe hogy elakasztom meg le és kész? -
TomV #916 lehet menteni, zenét hallgatni stb.? -
oliverb #915 na jolvan emberek megyek aludni. JÓ játékot mindenkinek.A többieknek meg kitartást. hellotok -
ntex #914 Nem baj azért örültem hogy segíthettem 
Kár hogy ennyit bír a DOX -
MrTressy #913 ha nekem lejött majd felnyomom rapidshare-re igy majd onnan is tölthetö lesz -
MBActros1848 #912 Pedig az nagyon jó lenne tudni, majd utána járok :D, de azért köszi a választ. -
oliverb #911 nekem is éjfél de asszem csak holnap lesz belőle valami:D -
ntex #910 Asszem kanyarodik mint az első a kamion után, de a két pót nem fér bele a kamerába
-
TomV #909 amúgy első benyomások?
-
TomV #908 látom egyesek már nyomják rajt :(
úgy néz ki lesz éjfél amíg lejön -
Én se. Nem indul mert ki fagy prism3d hibával :C -
MBActros1848 #906 Ntex hogy fordul a második pót, lanyarodik az elsőtengelye, vagy csuszik keresztbe ? -
oliverb #905 de jo hogy mindenki játszikcsak én nem meg még jo pár ember:D -
sosi81 #904 haulin -
sosi81 #903 [URL=http://thepiratebay.org/tor/3523623/18_Wheels_of_Steel__Haulin_]
-
ntex #902 LOL
Dupla pótkocsis fuvar ...
Mondom bevállalom. Elindulok, már az első útra alig tudtam vele kifordulni...
-
oliverb #901 gyerekek ez valami botzaszto gyors torrentről szedni legalább is amit találtam -
oliverb #900 nekem is , nagyon sok a láma de nem baj lassan de biztosan tölti:D -
tHommy #899 Sajna nem enged be, állandóan azt írja ki hogy túlterhelt :( -
TomV #898 Már gyorsul :) -
oliverb #897 60kb/s kes netem van de 80nal jön ezen a torrenten:D -
TomV #896 énis nekiálltam szedni
-
Kösz :D Én ennyit tudok tenni a közösségért. -
oliverb #894 na emberek van egy faxa torrent oldal amit megtaláltam és most onnan ezerrel jön le a 140MB-os haulin ;) -
tHommy #893 Kicsit besegítek :) -
torrentspy.com -on full van?? -
oliverb #891 vagy mivan?:D -
torrentspy.com ott beírod haulin és leszeded aztán berakod progiba és töltöd -
oliverb #889 mért ne mfog elindulni a játék? -
snaker.sytes.net még mindig ha valakinek a másikról nem megy ide folyamatosan rakom ami nekem lejött. -
oliverb #887 na most mi a problem forditsátok le nekem magyarra -
be se jön bazki ugy le van terhelve sztem
-
Semmi köze a töltéshez. A játék nem fog indulni -
Bár az egész délutánom ráment,de most végre leért emule-ról. -
ntex #883 nekem is SP2-m van és megy az ISO-val sincs gond, mert arról telepítettem amit feltettem a DOX-ra szóval más lesz ott a probléma