35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • bazza
    ilyen mentalitással inkább ne legyél seholse házigazda...
  • Duddits
    Mindenhol?!? A GTR 2 topikot én nyitottam, szal enyém lett volna az elsőbbség, és egyébként is. Mi bajod van azzal ha elvállalom? Én is eltudom végezni ugyan azt mint mások. És csak két topikban gondoltam, ebben meg a GTR 2-ben, de hát ha ilyen paraszt vagy... Nem kéne ilyen nagyra verned magad...
  • bazza
    ZSARUKAT ki lehet vhogy iktatni? Nagyon idegesít, hogy ők akkor is tudják hogy gyorsan megyek ha nem is látnak. lol!
  • Gyocsika
    hogy kell aludni és konvolyba menni?
  • garam93
    Én csak olyat tudok h a lökhárítóról lehet nézni.
  • Gyocsika
    Akkor nincs olyan kamera nézet mint az elöző részekben tudjátok amikor a kamcsi elejének a tetejéről kell nézni?
  • Speedbreaker
    Rakd ujra, az biztos segít! Ilyenem nekem a convoy-nál volt. egy reinstall és jó lett :)

Rám ki szavazna?
  • RaST
    Nem kellesz .. xD Mindenhol te akarod elvállalni .. Szükségetelen xD
  • garam93
    Csak így tovább!
  • jamesbond691
    Fasza lesz!
  • garam93
    Jó ötlet.
  • Duddits
    Bannernak pedig ajánlanám ezt:

• Duddits
    Nekem is lenne egy kérdésem. Első nap tökéletesen játszottam vele órák hosszat, azóta meg mindig elszáll ilyen hibaüzenettel. Mitől lehet?
  • bazza
    nekem is. az miért van hogy szerződtem egy céggel, és utána minden alkalommal lefagy a játék ha rákkattintok a manage driver gombra. nah ez miért van?
  • Duddits
    Lassan kéne már egy házigazda is. Elvállalom, csak akkor meg kell szavazni.
  • CB Dávid 18

segitsetek!! Ez miért van??
  • Speedbreaker
    Ennyit a FAQ-ról és a Bannerról...
  • PLackó
    Nekem nem volt még semmi gondom a játékkal,semmi kilépés vagy akármi.[kop-kop]
    Kb. 3-4 órát játszottam eddig.
    Schwarz: Majd adsz ki idő közben valami beta-t a magyarításból, vagy majd csak a teljeset publikálod?
  • Tockos
    Nektek mukodik az a debug cam?Sikerult bekapcsolnom de a kamera valahogy a kamion aljáról felfelé mutataz alvázat meg a kerekeket nem tidok beállítani sehogy se hogy jo legyen pedig a vágyam hogy a kamion orráról kapotájáról legyen egy nézetem és úgy tudnám vezetni.Valami otlet ,próbálta már valaki?
  • garam93
    Az nagyon jó a játékban, hogy nincs fuvar leszállítási idő, mint az előző részekben.Bárhol meg lehet állni aludni stb.Király.
  • AdaKiller
    iába van 2 pilótám, hiába nyomják a gázpedált egész nap, mégsem akarnak ezek pénzt keresni:((((
  • MAN TGA
    szoasztok kolegák most pakoltam seatl-böl miamiba egy parkoloba meg áltam pihizni!!joutat minden kolegának!
  • Vlala #1540
    A hiba oka valószínűleg az, hogy 0-99999 tudja számolni a pénzemet. Kicsit trükköztem, és a régi vontató eladása után 96 ezer dolcsi volt a végösszeg, így nem lépett ki. Most csak 4000-ig vállalhatok fuvarokat? :)
  • allock #1539
    engem még nemvágott ki prism3d-val igaz, öszvissz nemjátszottam vele 15percet se
  • Vlala #1538
    Igen, én is örülök neki. :]
  • allock #1537
  • Vlala #1536
    Az agyamra megy a játék.
    Szépen betolok egy dupla pótot egy reménytelennek tűnő helyre, aztán elindulok, hogy felvegyem az új kamionomat. Menet közben rendőr, aki 9.000 dollárt kér azért, mert átmentem a piroson. Szép, de nincs, csak ~5000-em, ezért a játék szabálytalan művelettel kilép. Éljen. Újratöltés, dupla pót ismét betolva, <b>mentés</b>, a rendőrös probléma ismét fennáll, harmadikra külön kölcsönzök a banktól, hogy legyen miből fizetni - oké, megúsztuk.
    Megyek az új kamionomért, átülök, régit el akarom adni - kitaláljátok? Kilép!
  • AdaKiller
    legjobban a dupla tojásos cucc a legjövedelmezőbb.
  • eightmiles

francba csak egyesével lehet... akkor marad ez a kettő..
  • eightmiles

jó ez a debug cam ^^ gondoltam nyomok pár képet
  • eightmiles
  • allock #1531
    gondolom a felvett söfőrök ügyeit nektek kell intézni
  • Axtros
    Hogyan lehet egy-egy eredeti kamion és pótkocsi skinjét megváltoztatni? Milyen program kell hozzá, illetve a fájlokat hogyan kell felépíteni ahhoz, hogy a modellen megjelenjen az új festés? Kössz.
  • rumanmark
    vagy ezzel nem csak én vagyok?
  • allock #1528
  • rumanmark
    Sziasztok nem-e tudná valaki megmondani hogy soföröket hogy lehet alkalmazni? Mert már sikerült felvenni öket de nem tudon hogy mit kell tenni továbbá!!
  • Schwarz

• reménytelen
    Öööö... nem nyert. Asus P4P800-E Deluxe alaplap integrált hangkártyával.
    És ami érdekes, hogy csak belső nézetben jelentkezik a recsegés.
  • roliairsuni
    nekemis
  • kis krisztian
    és még 1000X Köszi!!